Hogyan készítsen gyorsan posztert vagy posztert: 4 ingyenes szolgáltatás

1. Canva

Hogyan készíthetünk gyorsan posztert Canvában?

A Canva-ban több mint 8000 sablon található a plakátok gyors létrehozásához. A szolgáltatás lehetővé teszi a háttér testreszabását és szöveget a poszterekhez, a letöltött képeket, illusztrációkat és egyéb dekorációkat a Canva könyvtárból. A sablonok és dekorációs elemek közül néhány ingyen áll rendelkezésre, a többiet külön lehet megvásárolni, vagy egy fizetett előfizetés részeként.

A Canva szolgáltatás elérhető a webszerkesztőben és iOS alkalmazásformátumban. Nincs még verzió az Android számára.

Canva oldal →

2. Desygner

Hogyan készítsünk posztert Desygnerben?

Ez a szerkesztő nem rosszabb a Canva lehetőségeinél. A Desygnerrel olyan plakátokat és más grafikákat is létrehozhat, amelyek egyes képek, szövegek, matricák és egyéb dekorációk egy vásznon kombinálhatók. A Desygner több száz ingyenes sablont, illusztrációt és képet kínál forrásfájlként. Ahhoz, hogy hozzáférhessen a teljes anyaggyűjteményhez, valamint egyszerűen keressen rá, fizetnie kell fizetni.

A Desygner használható a böngészőben és az Android és iOS mobileszközökön.

Desygner honlapja →

3. Fotor

Poszter a Fotoron online

Fotor – egy multifunkcionális szolgáltatás grafikával való együttműködésre. Lehetővé teszi, hogy körülbelül ugyanazt a dolgot csináljuk, mint a poszterek fenti szerkesztői: feltölteni a képeket, az overlay szöveget, a matricákat és más elemeket.

És még több: a Fotor-ban számos eszköz áll rendelkezésre a képszerkesztéshez és a kollázs készítéshez. Ugyanakkor a szolgáltatásnak nincs sok forrásanyaga, mint a Canva és a Desygner. Miután kiadott egy fizetett előfizetést, több forrást és funkciót kap a grafika szerkesztéséhez.

A Fotor elérhető a böngészőben, valamint a fő asztali és mobil platformokon.

Site Fotor →

4. Bambinic

Gyermekek mutatói Bambinicben

A Bambinic projekt különleges figyelmet érdemel. Ez nem egy univerzális poszter-szerkesztő, hanem egy magasan specializált szolgáltatás, amelynek célja a gyermekek metrikus számának létrehozása. E célból Bambinicben számos sablon található rajzfilm illusztrációkkal és emlékezetes aláírással. A gyermeke számára egy fényes poszter létrehozásához csak egy sablont kell kiválasztania, és ki kell töltenie a gyermekkel kapcsolatos információkat (például a fogak számát, a magasságot, a súlyt, az első szavakat).

  10 дизайнерски тапети за iPhone X

A Bambinic csak weboldal formájában létezik, nincsenek alkalmazások a szolgáltatáshoz.

A Bambinic oldal →

Olvassa el:

  • Bloggerek, tervezők és all-all-all: 30+ ingyenes fotó →
  • Átfedheti a képen lévő szöveget helyesen: hasznos tippek a népszerű fotózásra →
  • A napló létrehozása és közzététele →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top