Instagram-tarinat: miten ja miksi käyttää tätä toimintoa

Mikä tämä on?

Video lähettäjä Instagram Venäjä (@instagramrussia)


Stories-toiminto tai venäläisen lokalisoinnin “Tarinat” avulla voit luoda valokuvia ja 10 sekuntia videoita, joissa on teksti-peitto, emoji ja käsinkirjoitetut muistiinpanot. Näiden viestien tärkein ominaisuus on se, että toisin kuin tavallisissa teoksessa julkaisuissa, ne eivät asu ikuisesti ja poistetaan vasta 24 tunnin kuluttua.

Miksi tarvitset

Instagramin virallinen kuvaus kertoo, että uusi toiminto on tarpeen, jotta voidaan vaihtaa arkielämän tärkeitä tietoja.

Kaikki ne kotona tai ei tarpeeksi tarpeeksi valokuvat, joita epäröität lähettää, eivät enää yksinkertaisesti vie muistia. Voit jakaa ne ystäviesi kanssa ilman riskiä joutua häiritsemään: tarinat eivät roskaa teippiä, ne ovat huomaamattomia ja niitä voi tarkastella vain niitä, jotka haluavat.

Kuinka käyttää sitä

Lähtökohtaisesti innovaatio on hyvin samankaltainen kuin Snapchat ja se toimii samalla tavalla, mutta pienillä eroilla. Huolimatta siitä, että Instagram-tarinoiden mahdollisuudet eivät ole niin monta ja kaikki ovat hyvin yksinkertaisia, eivät kaikki käyttäjät, jotka pystyvät käsittelemään niitä heti.

Katso tarinoita

Kaikki käytettävissä olevat tarinat näkyvät nauhan yläosassa ympyröinä käyttäjän avatarien kanssa ja piilotettuna rullauksen aikana. Uusia tarinoita ilmestyy, kun ne julkaistaan, ja päivä myöhemmin katoavat kokonaan. Tässä tapauksessa tarinat lajitellaan ei kronologisessa järjestyksessä, vaan toistosykleissä ja kommenteissa.

IMG_2576 IMG_2577

Katsokaa sinun tarvitsee vain napata muki. Näytössä näkyy valokuva tai video, joka näkyy 10 sekunnin ajan. Napauta pidossa pysäyttää telan.

Yläosassa näkyy julkaisun kesto käyttäjätunnuksen vieressä. Jos tilaamasi henkilöt ovat muita tarinoita, seuraavat seuraavat välittömästi ensimmäiset. Voit vaihtaa niiden välillä pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle.

IMG_2595 IMG_2581

Näkemät tarinat eivät häviä valikosta, mutta ne ovat harmaasivat. Ne voidaan avata uudelleen, kunnes ne katoavat jonkin päivän jälkeen.

  2Gis - עכשיו עבור iPhone מדי

Voit kommentoida tarinoita vain sellaisilla viesteillä, jotka lähetetään Suoraan ja näkyvät vain tekijälle eikä kaikille tilaajille. Bugi tai ominaisuus, sitä ei tiedetä.

Tarinoiden luominen

Kun napsautat nauhan yläosassa olevaa plusmerkkiä ja svayp näytön reunasta oikealle, avautuu valikko uuden tarinan tallentamiseksi. Täällä kaikki on yksinkertaista: teemme koskettamalla tallennuspainiketta – saamme kuvan, pidämme sitä – shoot video.

Kuvaus tai lataaminen

IMG_2598 IMG_2599

Voit vaihtaa etu- ja takakamerat tai kytkeä salaman päälle. On myös helppo valita mediatiedosto niiltä, ​​jotka on poistettu viimeisen 24 tunnin aikana: se on tehty vaihtamalla alas. Kaikki gallerian kuvat tulevat tänne, mukaan lukien Instagramin aikakaudet ja yritysbumerangit.

käsittely

Kun kuva tai video on valmis, ne voidaan julkaista, esikäsitellä. Ja valokuvalle ja videolle työkalut ovat samat: suodattimet, teksti ja emoji, kuvat.

IMG_2585 IMG_2584

Suodattimet ovat ympyrän ympärillä yksinkertaisesti harjaamalla näytön reunasta. Niistä on kuusi, kuten sateenkaaren gradientti, kuten Instagram-kuvake.

Lisätyn tekstin voi zoomata sisään tai ulos ja liikkua kuvan ympärillä. Mutta jättää enemmän kuin yksi kommentti, valitettavasti se on mahdotonta. Emoji lisätään tekstiin, joten jos haluat sulkea kasvosi hymiöllä, sinun on valittava.

IMG_2601 IMG_2600

Piirrä hieman enemmän ominaisuuksia. Käytössämme on paletti ja kolme kokonaista harjaa: tavallinen, neon-iskun merkki. Voit piirtää heti kaikki, ja voit peruuttaa epäonnistuneen aivohalvauksen.

Tyytyväinen tulokseen? Napsauta valintamerkkiä ja videosi on käytettävissä tilaajille. Se voidaan tallentaa galleriaan sekä ennen että jälkeen.

Yksityisyysasetukset, tilastot

Kun tarina on julkaistu, voit tarkastella sitä historian valikosta, piilottaa sen tietyistä käyttäjistä, selvittää, kuinka monta ihmistä näki sen ja kuka se oli.

IMG_2602 IMG_2604

Asetusten ja tilastojen näyttöä kutsutaan ylöspäin tarkastellessasi tarinaa. Täältä tarina voidaan tallentaa galleriaan, poistaa tai julkaista päävirrassa ja muuttaa sen tavalliseksi merkinnöksi. Näytön luettelo on alla. Piilota tarina mistä tahansa näistä napsauttamalla nimeä vastaavaa ristiä.

  从iPhone上删除所有照片的4种简单方法

IMG_2591 IMG_2592

Asetukset, jotka piiloutuvat rataskuvakkeen takana, antavat sinulle mahdollisuuden valita, kuka voi vastata tarinoihisi ja piilottaa tarinan yhdeltä tai useammalta tilaajalta. Tällöin tietosuoja-asetukset muistetaan ja niitä sovelletaan kaikkiin myöhemmissä julkaisuissa.

Kuinka asua sen kanssa

Se on normaalia. Kyllä, monet ihmiset pitivät tarinoita vihamielisenä, koska ne olivat samankaltaisia ​​Snapchatin kanssa ja ratkaisemattomia Instagram-ongelmia, joita kannattaa keskittyä kehittäjiin. Uskon kuitenkin, että innovaatio on hyödyllinen.

Nauhan roskaamisen ongelma, kun joku on irtisanoutunut ystäväsi jokaisesta kirjaimellisesti jokaisesta askeleesta, on ollut olemassa jo pitkään eikä selkeää ratkaisua ole suunniteltu. Tarinoita voidaan pitää ensimmäisenä askeleena tähän. Ajan myötä ihmisten pitäisi tottua Instagramin tarjoamaan käyttäytymiskulttuuriin ja aloittaa nauhalle lähettäminen vain todella tärkeälle ja merkittävälle sisällölle. Kaikkien muiden pitäisi mennä tarinoihin. Totuus?