Käytännön vinkit loistavien videoiden luomiseen iPhonessa

1. Lataa hyvä ammuntaohjelma

Vaihda esiasennettu kamera-sovellus edistyneemmällä ohjelmalla. Kaiken kaikkiaan se ei salli käyttää iPhonen videokameran potentiaalia rajoitettujen asetusten määrän vuoksi.

Liikkuvan valokuvauksen asiantuntijat suosittelevat sovellusta Filmic Pro. Tämä on yksi edistyneimmistä ohjelmista videoiden luomiseksi iPhonessa. Sen avulla voit säätää valotusta, tarkennusta, valkotasapainoa, ohjelmoida eri kameratiloja, valita kehyksen kuvasuhde, käyttää merkintää oikeaan kokoonpanoon ja asettaa kuvanopeuden.

Jos Filmic Pro on liian kallis sinulle, kokeile yksinkertaistettua mutta halvempaa vaihtoehtoa ProMovie Recorder +: lle.

2. Osta jalusta tai stabilointiainetta

Käsien kätesi voivat helposti pilata videon. Jos olet kiinnostunut kuvan elokuvasta, käytä erikoisvarusteita.

Staattiseen kuvaukseen voit ostaa jalustan. Valitse jokin niistä, jos vain sen korkeus sopisi tarpeisiisi. Mutta useimmissa jalustoissa ei ole iPhone-kiinnitystä. Siksi saatat tarvita erityistä haltijaa, kuten Square Jellyfish. Ostamaan hyvä jalusta ja haltija, riittää 50 dollaria.

Jos haluat ampua ravistelematta liikkeellä, käytä stabilointiainetta. Tällainen lisävaruste on kalliimpi kuin jalusta, mutta se on ihanteellinen dynaamisille rullille. Yksi suosituimmista stabilisaattoreista Zhiyun Smooth Q maksaa noin 100 dollaria.

Zhiyun Smooth Q. Allekirjoitettu: www.amazon.com

3. Älä käytä digitaalista zoomia

Ohjelmistopohja heikentää videon laatua. Kuva tulee rakeaksi ja menettää terävyytensä. Siksi on parempi olla käyttämättä sitä, ellei se ole todella tarpeen.

Jos haluat tuoda erillisen objektin lähemmäksi, jos mahdollista, siirry siihen ja ampele se lyhyemmältä etäisyydeltä. On toinen vaihtoehto – ostaa objektiivi optisella zoomilla. Tällaisen lisävarusteen avulla voit suurentaa kuvaa ilman laadun menettämistä.

Apple-sivustolla esitellään erilaisia ​​iPhone-malleja linssistä yrityksen kumppaneilta. Esimerkiksi holkki 4-IN-1-sarjaan kuuluu neljä objektiivia, joissa on erilaiset linssit. Sisältää linssit 10x ja 15x zoomilla. Voit ostaa myös linssejä monilta muilta valmistajilta missä tahansa rautakaupassa.

  iPhone s koliko memorije možete koristiti

4. Valitse ulkoinen mikrofoni

Video ei ole vain kuva vaan myös ääni. Valitettavasti iPhonen sisäänrakennettu mikrofoni ei anna äänittämää korkealaatuista ääntä.

Jos haluat vähentää melun määrää ja lisätä äänenvoimakkuutta ja äänenvoimakkuutta, sinun on ostettava ulkoinen tallennuslaite. Jotkut mikrofonit, kuten Shure MV88, on kiinnitetty suoraan iPhoneen. Muut, kuten Rode smartLav +, voidaan kytkeä suoraan vaatteisiin kaapelin ansiosta. Valitse haluamasi muoto.

Shure MV88. Lähde: www.amazon.com

5. Älä unohda yleisiä ammuntaohjeita

  • Käytä sääntöjä kolmasosaa ja ampua verkkoon.
  • Muista valaistus. IPhone antaa erinomaisen kuvan päivänvalossa ja normaalisti valaistut rakennukset, mutta pimeässä jopa taskulamppu ja salama eivät säästä. Video on rakeinen ja pimeä. Yritä ampua hyvässä valossa.
  • Valitse kehyksen tärkeä kohde ja tarkenna se.
  • Yhden pitkän videokuvan sijaan luo sarja lyhyitä, eri kulmia käyttäen ja liitä sitten palaset kokoon. Tämä antaa videodynamiikan.

6. Asenna ohjelmat asentamalla

Videonmuokkauksen avulla voit jopa kääntää keskinkertaisen videon taideteokseksi. Sinun tarvitsee vain näyttää luovuutta: asentaa fragmenteja oikein, lisätä vaikutuksia ja käyttää korjaustyökaluja.

Aloittelijoille Applen ilmainen iMovie-sovellus on ihanteellinen. Se tarjoaa perusasetuksia ja toimintoja videoiden muokkaamiseen ja muokkaamiseen iPhonessa. Voit jopa yhdistää videoita musiikin kanssa ja luoda upeita leikkeitä.

Kun tuntuu, että iMovie ei riitä, voit kokeilla edistyneempää editoria – Filmmaker Pro. Sovelluksen kokeiluversio on saatavilla ilmaiseksi. Mutta kaikkien toimintojen merkintähinta on 429 ruplaa kuukaudessa tai 2 450 ruplaa vuodessa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤