Musical.ly – a legjobb közösségi háló a vicces rövid videók rajongói számára

Az alkalmazás körülbelül két évvel ezelőtt jelent meg, majdnem azonnal elfoglalta helyét az App Store-ban, de sokan közülünk nem hallottunk semmit. A Musical.ly ötvözi a rövid videók készítésének ötletét, ahol a felhasználók egyesítik videó munkáikat zeneszámokkal, idézőjelek a népszerű TV-sorozatokból és filmekből. Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy csillag legyen, csak okostelefon és kis kreativitás.

Egyébként ez nem túlzás. Mint bármely közösségi hálózathoz hasonlóan, a Musical.ly-nek is van a követői, akiket “rajongóknak” neveznek, és a népszerű felhasználók körében több millió ember ér el. Szeretne eljutni Lady Gagához a követők számával? Az Instagramban ez valószínűleg nem működik, de a Musical.ly-ben valóságos!

Az alkalmazás iOS és Android rendszereken működik. A regisztráció Facebook vagy Twitteren történik, és néhány másodpercet vesz igénybe. Szükséged lesz ugyanazra a számra, hogy kitaláld a felületet és elkezd létrehozni.

Ebben a tekintetben a Musical.ly minden tökéletes sorrendben van. Csak egy gomb választja el az új klip létrehozását. A főképernyőn pedig a kurátorok által kiválasztott videók inspirálhatják, és ötleteket szerezhetnek alkotásaikhoz. Mi nem itt: táncolni az állatokkal, csillagok másolása, produkciós jelenetek. És mindez a népszerű zene vagy a filmek vicces párbeszédei miatt.

Musical.ly Musical.ly: Kiválasztott lap

Ha készen állsz, kattints pluszra, válaszd ki a zenét, majd lődd le a videót vagy vegyél a készen a galériából (diavetítést is készíthetsz a fotón). Ami a zenét illeti, a választás itt nagyon széles. Számos zeneszám található különböző kategóriákból, köztük MTV VMA klippek, valamint komédiafilmek, rajzfilmek és még sok más.

Musical.ly: szerkesztési eszközök Musical.ly: online könyvtár

A videót folyamatosan lehet felvágni vagy leállítani, ha szükséges, később különféle töredékekkel ragasztva. A képen kívül a Musical.ly képes animációkat rögzíteni, és ezt a zeneszámmal egyesíteni.

A Musical.ly videókat forgathat Musical.ly: audio mixer

Ha mindezt humorral megközelíted, nagyon vicces videókat kaphatsz. A hatás még komikusabb. A szokásos szűrők és vágások mellett az alkalmazás lehetővé teszi a videó felgyorsítását vagy lassítását, valamint más konverziókat is. Ha a videóban szeretne hallani, hogyan énekelsz, használhatod a keverési beállításokat és módosíthatja a hangsáv hangerejét.

  How to register an American Apple ID for free and without a card

IMG_2864 IMG_2865

Telepítés után a hengernek meg kell osztania a barátaival. Ez nyilvánosan megtörténhet, akkor minden követőd látni fogják, és magántulajdonban, akkor a videót privát üzenetekhez küldjük (direct.ly). Vagy általában a videót bármilyen közösségi hálózathoz lehet beilleszteni, például az Instagramban.

A Musical.ly elképzelése banálisnak tűnhet, és nem új: ahogy azt már láttuk a Vine és a Dubsmash-ban. De ellentétben velük, a Musical.ly alkalmazás inkább a zenére koncentrál, mint a csatornákon. A szolgáltatás felajánlja a felhasználókat, hogy művészként tárják fel tehetségüket, még a hangfelvétel, a kedvenc zenekarok dalai vagy tánc közben is. A legtöbb esetben az ilyen videók nem kevésbé viccesek, mint a Vine, különösen azok számára, akik a képzelet jó részével közelítik meg ezt a fajta kreativitást, és nem csak megnyitják szájukat a zenébe.

IMG_2866 IMG_2867

A Musical.ly állandóan grafikonokat és aktuális gyűjteményeket készít a legjobb klipekkel. Vannak olyan szakaszok, amelyeken bizonyos események (például az olimpia vagy a Pokémon GO) elkötelezettek, valamint a hashtagok válogatása és a legmelegebbek kiadása. Ezenkívül a szolgáltatás helyi hírességeket közvetít élő közvetítéssel, ahol minden rajongónak lehetősége van kommunikálni velük.

Az orosz nyelvű közönség közül a Musical.ly még nem nagyon népszerű, és sokan közülük valószínűleg soha nem is hallottak róla. De nyilvánvalóan ez ideiglenes. Az Egyesült Államokban az alkalmazás hihetetlen sikert aratott tizenévesek és fiatalok körében. Bár vannak példák több felnőtt rajongóra. A Musical.ly egyik legnépszerűbb eleme egy 87 éves nő, aki a Gangsta nagyszájú becenevet kapta. Ez a vidám nagymama majdnem 2 millió követője van, akik őrültek a nevetséges előadásokról.

A Musical.ly minden esélye megismételni a Pokémon GO sikerét – olyan játék, amely Oroszországban robbanékony népszerűségnek örvend, a tömegkultúra jelenségévé válik. Ha az elsők között akarsz lenni, létre kell hoznod a Musical.ly profilt és el kell kezdened a filmet. Ha a tinédzserek és még a nagymamák is megkapják, akkor miért ne? Különösen azért, mert nagyon szórakoztató. Próbálja ki!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top