NeoBook: ingyenes orosz nyelvű könyvek iPhone és iPad számára

NeoBook: ingyenes orosz nyelvű könyvek iPhone és iPad számára

Kétségtelen, hogy az iPhone-n és még inkább az iPad-en lévő könyvek olvasása nagyon kényelmes. A legfontosabb dolog az volt, hogy kéznél volt egy kényelmes alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja és letölt egy új könyvet. Az ingyenes NeoBook alkalmazás kiváló feladat ez a feladat.

Az alkalmazás kezelőfelülete nagyon kényelmes, így könnyedén megérteni mindent. A NeoBook könyvtára rengeteg legnépszerűbb könyvet mutat oroszul. A keresés kényelmét tekintve műfajokra oszlik. Újabban az alkalmazás frissítve lett, több mint 60 új könyvet adott, és kényelmesen megkereste a könyv címét.

A legérdekesebb a gyűjteményben: “Steve Jobs” W. Isaacson, fantázia Lukyanenko, Pelevin, klasszikus (orosz és külföldi), az “Új Watch”, “The Hunger Games” sorozat Metro, könyvek (Aksakov, farkasok, Brothers Grimm).

A “Saját könyvek” szakaszban a feltöltött könyvek megjelennek.

Minden könyv ingyenes és törvényes. Az egyetlen dolog, ami felboríthatja Önt, az a hirdetési egység, amely akkor jelenik meg, amikor elolvassa az olvasást. Ez a hirdetési egység szükséges ahhoz, hogy az alkalmazásfejlesztők fizethessenek a szerzői jogokért. Valójában egy idő múlva hozzászokik hozzá, és hagyja abba észrevenni. De ha erősen bosszant az ilyen hirdetések, akkor 0,99 dollárért ki lehet kapcsolni. Egyetértek, ez nem olyan nagy ár egy érdekes könyv számára.

A könyvolvasó módban a következő beállítások érhetők el (felső panel):

1. Tekintse meg a könyv tartalmát és könyvjelzőit. Ehhez meg kell érintenie egy nyitott könyvet.

2. A betűk megérintésével beállíthatja a betű méretét, stílusát és színét, a háttérszínt.

3. Az extrém ikon egy olyan könyvjelző, amely lehetővé teszi az aktuális oldal elhelyezését, ha szüksége van rá, hogy később visszaálljon.


Eleinte úgy tűnhet, hogy az alsó két sor minden oldal kiterjed a blokk, amely a nevét a könyvet, és az aktuális oldal számát. A probléma megoldható: Érintse meg a képernyőt: a felső menü és a blokk lecsökken.

  Cómo jugar juegos con PSP en iPhone sin jailbreak

Olvassa el igazán kényelmesen, köszönhetően a könyv egyedi paramétereinek (háttér, betűtípus) testreszabásának. Persze, jobb, ha ezt az iPad-el, de az iPhone is nagyon alkalmas. Tehát az olvasók olvasói, és ilyenek, biztos vagyok benne, sokat olvasóink között, az alkalmazás ajánlott a megtekintéshez és a teszteléshez.

Letöltés az App Store-ban: NeoBook
ár: ingyen
követelmények: iPhone, iPad, iPod touch iOS 4.0+ rendszerrel
Fejlesztő: Neoline