Paras iPad-sovellus videon editointiin: iMovie, Pinnacle Studio ja muut

IPadimme on itse asiassa monipuolinen laite, jossa on paljon erilaisia ​​käyttötapoja, joista yksi on videon editointi. Näytön suuren lävistäjän ja suhteellisen tehokkaan täytteen ansiosta iPadia voidaan helposti käyttää yksinkertaisten telojen asennukseen. Videosi viimeisimmästä lomastasi, aikuisten päiväkodista ja muista kotivideoista – voit helposti siirtyä “elokuvaksi”. Apple hoiti meitä ja julkaisi iMovien iPadia varten, mutta sen lisäksi on olemassa monia muita samankaltaisia ​​sovelluksia. Onko kannattaa etsiä vaihtoehtoja ja mitkä ansaitsevat huomiosi?


iMovie

imovie1

Kuten ymmärrät, iMovie on Applen omistama asennusohjelma ja se on siirretty iOS: lle OS X: n avulla. Sen avulla voit tuoda leikkeen ja useita leikkeitä; leikkaa tai liimaa ne oikeaan paikkaan; Lisää siirtymiä, tehosteita ja otsikoita. Myös iMovie tukee loistavien perävaunujen luomista liikkeellä ollessasi. Lisäksi siinä on kaikki perinteiset sovelluksen muokkaustoiminnot, kuten kuva-kuvassa, jaettu näyttö, hidas mo-vaikutukset ja paljon muuta. Liitäntä ja käyttö sovellus on samankaltainen kuin Mac-versio, joten jos olet perehtynyt siihen, kehitystä iMovie iPad ei kestänyt kauan. Huomaa myös, että voit lähettää valmiit videot Apple TV: lle tai muulle iOS-laitteelle AirDropin kautta.

imovie2

Jos et halua erottaa Apple-ekosysteemistä ja mieluummin merkkituotteita – valitse iMovie.

Pinnacle Studio

huippu

Pinnacle Studio, aiemmin tunnettu nimellä Avid Studio, on huomattavasti pidempi kuin iMovie iOS: lle ja sisältää monia ominaisuuksia. Ohjausliitäntä on hieman erilainen, mutta sen avulla voit näyttää enemmän ohjaimia, kuten ammattimaisissa muokkaussovelluksissa. Pinnacle Studiossa on muun muassa Box, Vimeo, Dropbox, Google Drive ja Microsoft Skydrive, jotka eivät ole iMovie -tuotteita. Kun elokuvasi on valmis, voit lähettää sen heti pilvilajalle tai jakaa sen Facebookin, YouTuben tai Vimeon kautta.

pinnacle2

Jos olet kiinnostunut muista muokkausvaihtoehdoista ja integroinnista videopalveluihin ja pilvimuistiin – Pinnacle Studio on juuri sitä mitä tarvitset.

  如何在没有越狱的情况下在iPhone上使用PSP玩游戏

Videon

videon1Videon on yleinen ratkaisu. Sen avulla et voi vain asentaa videota, mutta myös kaapata sen, eli ampua. Sovelluksella on paljon ammunta-ominaisuuksia, kuten etu- ja takakameroiden vaihtaminen, videon vakauttaminen, äänitallennustaso ja paljon muuta. Editointiin liittyen Videonilla on kaikki perinteiset toiminnot, lisäksi siinä on värikorjaussuodattimet, tehosteet, esikatselu ja muut toiminnot.

videon2

Jos suunnitelmissasi on korkealaatuisen videokuvan ottaminen, vain vähän muokkaamista – kokeile Videon.

Magiston

magisto1

Itse asiassa Magisto on työkalu videoeditointiin, mutta se on myös erittäin kätevä videoleikkeiden luomiseen ja jakamiseen. Valitset vain valokuva tai video, josta haluat tehdä elokuva, päättää tyyliä ja valitse kappale tai melodia, joka tullaan käyttämään soundtrack – kaikki muu tekee Magiston. Kun sovellus on valmis tekemään elokuvan – saat ilmoituksen ja voit heti katsella videota tai jakaa sen ystäviesi kanssa. Ilmainen versio voi lisätä enintään 10 leikkeitä, minkä jälkeen sinun on ostettava tilaus.

magisto2

Jos haluat luoda upeita videoita mahdollisimman vähän – Magisto (ottaen huomioon tilaus) on paras valinta.


Onko kysymyksiä, kommentteja tai ehdotuksia? Tervetuloa kommentteihin – olen aina iloinen puhua ja auttaa. Pysy kanssamme, paljon muuta on tulossa!

(kautta)