Το Photo4id για το iPhone σας βοηθά να κάνετε φωτογραφίες σε έγγραφα με όλα τα πρότυπα

Τα μαλλιά δεν πρέπει να καλύπτουν το μέτωπο.
Τα αυτιά πρέπει να είναι ορατά.
Δεν πρέπει να υπάρχει λαμπερό μακιγιάζ.
Ένα άτομο πρέπει να λάβει xx% της φωτογραφίας.

Εάν γνωρίζετε όλες αυτές τις ατελείωτες απαιτήσεις για φωτογραφίες σε έγγραφα, τότε το πρόβλημα είναι γνωστό σε σας. Και συμβαίνει επίσης ότι η φωτογραφία που τραβήξατε

Στην Ταϊλάνδη, από δύο τουρίστες με μπλουζάκια, έχουμε συνδέσει μια τέτοια φωτογραφία 🙂

Κανόνες … κανόνες … κανόνες …

Η εφαρμογή Photo4id όχι μόνο σας βοηθά να κάνετε μια φωτογραφία (αυτό μπορεί να γίνει από το ίδιο το τηλέφωνο), αλλά και συμβάλλει στην συμμόρφωση με τα πρότυπα μεγέθους φωτογραφιών και την εμφάνισή σας στη φωτογραφία. Μια σειρά συμβουλών θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το φόντο, να κάνετε ένα χτένισμα και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα μάτια, το πηγούνι και τα αυτιά στο σωστό μέρος. Ακούγεται φοβερό, αλλά λειτουργεί ·)

Επιπλέον, σε διάφορες χώρες (υποστηρίζεται από 28), διαφορετικές απαιτήσεις για το χρώμα του φόντου. Το Photo4id θα σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε το χρώμα φόντου!

Μετά την προετοιμασία της φωτογραφίας, μπορείτε να την εκτυπώσετε σε έναν εκτυπωτή με υποστήριξη AirPrint ή να αποθηκεύσετε, να προωθήσετε και να εκτυπώσετε.

Το μόνο πρόβλημα με την εφαρμογή – για να αποθηκεύσετε και να εκτυπώσετε φωτογραφίες πρέπει να αγοράσετε “πιστώσεις”. Μια φωτογραφία θα σας κοστίσει ≈ 50.

Loading...