Top 5 e-mail-klienter til iOS

På trods af udvidelsen af ​​instant messengers bruger jeg altid mail. I det løses begge arbejdsspørgsmål, såvel som nogle personlige, der ikke kræver en øjeblikkelig reaktion. I App Store er e-mail-applikationer mørke, men det er svært at dvæle på en. Et eller andet sted med designet skruet op, et sted er der ikke nok nødvendige funktioner.

Mit optimale sæt ser noget ud som dette:

 1. Moderne minimalistisk interface.
 2. Praktisk arbejde med flere kasser.
 3. Tidlige anmeldelser (hej, standard Mail).
 4. Multiplatform.
 5. Forskellige chips som kalenderen og opgavelederelementerne.

Rummaged i App Store, valgte jeg de fem bedste, jeg tror, ​​de bedste e-mail-applikationer: Spark, CloudMagic, Airmail, Inbox, myMail. Jeg vil fortælle dig, hvad jeg kunne lide og ikke kunne lide, og i slutningen vil der blive en afstemning, og du vil bestemme hvilken e-mail-klient der er bedst.

Spark

Hvad kan du lide

 • Det er svært at finde de rigtige oplysninger, når båndet er fyldt med nyhedsbreve, kvitteringer og simpelthen unødvendige data. Men i Spark er der en cool funktion – Smart Inbox. Et enkelt hub, der samler alle bogstaver og sorterer dem efter type og betydning. Ekstremt nyttig ting, det hjælper med hurtigt at rive mail og finde det rigtige brev.
 • Et sæt af fem widgets store udvider evnen hos en postmand. Du kan hurtigt navigere til den indbyggede kalender, vedhæftede filer eller udskudte meddelelser. Widgets er placeret enten på toppanelet eller nederst i rullemenuen.
 • Udviklere lykkedes at lave en minimalistisk og dog fleksibel grænseflade. På hovedskærmen kan du vise widgets, ændre side menupunkter og svaypy. Alt er konfigureret helt: fra meddelelser og badges til signaturer og lyde. Ved tilpasning Spark hvis ikke i første omgang, så nøjagtigt i toppen.
 • Spark understøtter de fleste kendte tjenester som Evernote, Pocket, “Google Drive” og så videre. Du kan nemt gemme en note til Pocket eller sende et dokument fra Dropbox.

  El “Calendario de mujeres” ayudará a las niñas a seguir el ciclo y llevar un diario de salud

Hvad kan man ikke lide

 • Ved minus kan jeg kun relatere manglen på version til macOS og Android. Men mailklienten udvikler sig hurtigt: For ikke så længe siden blev Spark tilgængelig for iPad-ejere og erhvervet russisk sprog. Derudover har udviklerne allerede vist et screenshot af applikationen til macOS, så det er fortsat at vente på udgivelsen.

CloudMagic

Hvad kan du lide

 • Programmet har en simpel og kortfattet grænseflade, der ikke overbelastes med overflødige designligheder. Hver knap i stedet har bokse deres egen farve, som giver dig mulighed for hurtigt at finde ud af, hvor brevet er, og hvor du skal sende det: til arkivet eller kurven.
 • Udviklere er interesserede i integrationen med forskellige tjenester. De er repræsenteret af kort, som for det første ser godt ud, og for det andet er det praktisk. I øjeblikket understøttes følgende tjenester: Evernote, Todoist, Pocket, Trello, OneNote, Zendesk, Salesforce, Asana og MailChimp. Jeg bruger aktivt Trello, og evnen til direkte at gemme de nødvendige oplysninger fra posten til bestyrelsen, jeg virkelig kan lide. Derudover understøttes alt populært skylagring, hvor uden dem?
 • Ansøgningen er meget hurtig og arbejder med et dusin kasser uden et strejf af lags og bremser. For mig er dette den hurtigste mailer derude.
 • CloudMagic er tilgængelig for alle enheder på iOS, Android og macOS. Også understøttet er Apple Watch og et ur på Android Wear. Bare en masthead for dem, der har flere enheder på forskellige platforme. Applikationen til Mac ligger stadig bag funktionaliteten af ​​den mobile version, men jeg tror, ​​det snart bliver rettet.

Hvad kan man ikke lide

 • For mig selv fandt jeg ikke nogen mangler. Dette er en fremragende postbud, som kan rådes til alle.

Luftpost

Hvad kan du lide

 • Titlen på den mest tilpassede postklient får fortjent luftpost. Skift menuen, båndet, meddelelserne, som du vil have. Hver eneste detalje i applikationen er konfigureret: i hvilken browser skal der åbnes links, hvilke vedhæftede filer der skal downloades automatisk. Ansøgningen kan justeres til maksimum, så det er nemt at arbejde med posten.
 • I redaktøren af ​​brevet over det sædvanlige tastatur er der en ekstra række knapper. Med det kan du formatere et brev, oprette en nummereret liste, indsætte tekst eller et billede. Det er en god tidsparer.
 • Hvis du bruger Airmail på en Mac, er mobilversionen det rigtige valg. Når du først tænder, vil du blive tilbudt at importere konti fra skrivebordet Airmail, og du behøver ikke at hamre noget manuelt.
 • I luftpost er den forsinkede læsningsfunktion stor. Du kan finjustere, når du vil læse brevet, og indstillingerne synkroniseres øjeblikkeligt med desktop-versionen.
 • Ansøgningen understøtter alle mulige tjenester, sådan mangfoldighed jeg ikke har set i nogen posttjeneste. Og det tilbydes at downloade den nødvendige ansøgning med det samme og gemme oplysningerne der.

Hvad kan man ikke lide

 • Dette er den eneste betalte postklient i samlingen. Og det koster meget – 379 rubler. Men vi skal forstå, at hvis du har 1-2 kasser og fem breve om dagen, behøver du ikke Airmail. Dette er et fantastisk værktøj med fantastisk funktionalitet, men ikke for alle. Airmail vil være nyttigt for dem, der konstant arbejder med mail og har mange kasser. Almindelige brugere vil hellere vælge gratis analoger, der er nok til deres øjne.

Indbakke

Hvad kan du lide

 • I indbakke fungerer sorteringsbreve meget godt. De opdeles automatisk i kategorier (“Promotions”, “Forums”, “Sociale netværk” og så videre), så båndet er altid ordre. Og takket være forhåndsvisningerne kan du se, hvilke bogstaver der har vedhæftede filer, og om de skal åbnes.
 • Hvert brev er samtidig en opgave, hvilket betyder, at alle værktøjer til to-manager er tilgængelige. Desuden kan du oprette en påmindelse direkte i ansøgningen, der er ikke nok medmindre kalenderen.

Hvad kan man ikke lide

 • Indbakke fungerer kun med Gmail-konti, så det vil ikke være alle i orden.
 • Der er ingen enkelt tape til alle bokse, du er nødt til konstant at springe fra en konto til en anden.

mymail

Hvad kan du lide

 • En altomfattende e-mail-klient, der arbejder med de fleste email-udbydere: My.com, Mail.Ru, Yandex, Google, Rambler, Exchange og Yahoo! Det er praktisk at holde flere konti her, uden at installere en separat applikation “Yandeks.Pochty” eller Mail.Ru.
 • Det ser friske og smagfulde ud. Ledelsen er for det meste bundet til svaypah, grænsefladen er ikke overbelastet med ekstra knapper. Arbejder smart og nemt åbner de tyngste breve. Du kan nemt vedhæfte store filer til 25 MB.

Hvad kan man ikke lide

Igen kan du ikke se alle bogstaverne i et bånd. Hvis i Indbakke er en eller anden måde acceptabel (det virker stadig kun med Gmail), så er det en stor ulempe.

Bedste e-mail-klient til iOS

Her viste et sådant valg sig. For at vælge den bedste kunde besluttede jeg at arrangere en lille stemme. Klik på den mest værdige, efter din mening, ansøgning, og velkommen til kommentarerne. Lad os se, hvilken postarbejder fortjener titlen på det bedste.

[polldaddy poll = “9454397”]

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤