10 külföldi projekt és oktatási program, melyet érdemes megemlíteni 2016-ban

Ha azt szeretné, hogy a következő év gyümölcsöző legyen az Ön számára, szeretné megismerni az új embereket és országokat, olyan dolgokat csinálni, amelyeket még soha nem tett meg – számos kiváló lehetőséget kínálunk, amelyek segítenek ennek elérésében.

Annak érdekében, hogy egyedülálló élettapasztalat megszerzéséhez, a tudomány tanulmányozásához és a világ utazásához járjon, a téli vakációt eltöltheti előnyökkel: kérje részvételét a legszokatlanabb és érdekes, 2016-os külföldi projektekben.

Önkéntes Husky Care projekt Kanadában

Mi lehetne jobb, ha egy hóborította országba megyünk, hogy kímélő kutyákat vigyázzunk? A résztvevő kötelezettségei: játszani a huskyvel és táplálni őket, tisztítani a gyerekszobákat és néha tisztítani a havat. A projekt időtartama 3 hónap. Az önkéntesek szállást és étkezést kapnak. A projekt egész évben tart, különböző évszakokban alkalmazható.

Tovább →

Az ENSZ ifjúsági fóruma Bakuban

Az ENSZ Civilizációk Szövetsége bakui nemzetközi ifjúsági fórumot tart, annak érdekében, hogy platformot teremtsen a különböző kultúrák és népek nyílt párbeszédéhez. A résztvevők fő követelménye az angol nyelvtudás magas színvonala, hogy részt vegyenek a szekciók vitájában. A fórum szervezõi fizetnek jegyet Baku és vissza, 4 napos szállás, étkezés és kávészünet, át a repülõtérrõl.

Jelentkezési határidő – január 17, 23:59 New York-i idő.

Tovább →

Önkéntes projektek a német kormánytól

Beszél németül? Ezután figyeljen a hosszú távú önkéntes programokra Németországban. A szervezők vízumkötelezettséget nyújtanak, havi 150 eurót a személyi költségekért, szállásért és ingyenes képzésért szemináriumokon, amelyek széleskörű témákra vonatkoznak. A résztvevők csoportját évente kétszer tartják. A nyári időszakra a tél végéig igényelhetõ.

Tovább →

Önkéntes Peruban

A peruban élő gyermekekkel való együttműködésre hosszú távon tanárok, művészek és fiatal vezetők szükségesek. A résztvevők rendelkezésére áll élelmiszer, szállás, rugalmas munkaidő, ingyenes internet-hozzáférés. A spanyol nyelvtudás a jelentkezők kiválasztásának plusz. A résztvevőknek 18 évesnél fiatalabbaknak kell lenniük, a gyermekekkel való munkavégzés tapasztalata szintén nagyon kívánatos.

Tovább →

A fiatal vezetők esszéjének versenye

A svájci Nemzetközi Kutatási Alapítvány fiatal és ambiciózus embereket ajánl fel a tematikus témákról szóló esszéírással. A szervezők Svájcba utazhatnak – repülés és szállás. Nyereményalap biztosított. A résztvevők képesek lesznek részt venni az állami vezetők, a jól ismert üzletemberek és politikusok vezetőivel.

A jelentkezési határidő február 1.

Tovább →

Tudományos és oktatási program Mexikóban

Fiatal szakemberek, akik érdeklődnek az innováció, a társadalmi kutatás és a szociális vállalkozás iránt – ez a javaslat az Ön számára! Tudsz ösztöndíjat tanulni Mexikóban, amely fedezi az összes költséget. Van lehetőség arra, hogy családjával jöjjön el az országba.

A jelentkezési határidő január 31.

Tovább →

Német nyelvtanfolyamok Bécsben

Január-februárban lehetősége van arra, hogy Ausztriába menjenek az olcsó intenzív német tanulmányokra. Ha régóta szeretne szorosabbra feszíteni a németét és Európában utazni, inkább alkalmazzon. Az órákat ebédig naponta tartják. Este – kirándulások és séták a városban.

Tovább →

Nemzetközi kapcsolatok téli iskolája Genfben

A Genfi Diplomáciai Iskola felkéri a fiatal politológusokat, hogy vegyenek részt az “Európai integráció: kihívások, válságok, új stratégiák” nevű téli projektben. A program keretében különféle előadások, szemináriumok, kerekasztalok és kirándulások kerülnek megrendezésre nemzetközi szervezetek számára. A költség 1 350 frank.

A jelentkezési határidő január 11.

Tovább →

Olaszország téli iskolája

A genetika és a neurológia területén folytatott tudományos kutatás résztvevői a Padovai Egyetemen szólalnak fel. Ha Ön fiatal szakember az egyik ilyen területen, és régóta szerette volna utazni Olaszország körül, kérjük, kérje – az ülőhelyek száma korlátozott. Az egyetem nem számít fel semmilyen további kifizetést. By the way, Padova városa nem messze van Velencétől!

A jelentkezési határidő január 20.

Tovább →

Angol nyelv tanítása Szudánban

Ha az új év során egyedülálló élettapasztalat vagy társadalmilag jelentős cselekedet született, önszántó tanárként válhat szudáni angolul. A küldő szervezet Londonban található, együttműködik az Oktatási Minisztériummal és a szudáni kormányzattal. Ha szeretné kipróbálni, de kétségbe vonni, a hivatalos weboldalon olyan visszajelzéseket kaphat, amelyek a projektben már részt vevő önkéntesekből származnak. A szervezők fizetnek szállás, étkezés és többletköltségek, és a résztvevők kapnak egy kis ösztöndíjat. A programban való részvételre irányuló pályázatok egész évben tartanak.

Tovább →

És végül egy fontos szabály: ha érdekel valamit, ne késleltesse a pályázatok és dokumentumok benyújtását a projektben való részvételhez. A pihenés előtti felhajtás során kihagyhatod a lehetőséget, hogy az új évben bekerüljön a projektbe. Dare, töltse ki az eredmények listáját, és ami a legfontosabb, ne felejtsd el: “Új évként találkozol, így töltsd el”!

Loading...