10 parasta vapaata antivirusta

Kalliiden lisenssien hankinta monimutkaisille virustorjuntapaketeille on täysin perusteltu yritysasiakkaille. Mutta ei ole mitään syytä käyttää rahaa kodin virustentorjuntaan. Suosituimpien virustentorjuntatuotteiden ilmaiset versiot pystyvät hyvin suojaamaan tietokonetta.

1. AVG AntiVirus Free

Suosittu vapaa virustorjunta, jossa on yksinkertainen käyttöliittymä. Hyvin vähäisesti kuluttaa järjestelmän resursseja. Tämä virustorjuntaohjelma AVG Zen on ohjauspaneeli hallita kaikkia laitteita AVG asennettu, apuohjelma turvallisen poisto arkaluonteisia tiedostoja, järjestelmä, web maine, ja seuranta esto.

etuja: yksinkertainen käyttöliittymä, hyvä virustentorjuntaohjelma.

haittoja: huono suojaus tietojenkalastelulta.

Lataa AVG AntiVirus ilmaiseksi Windowsille →

Lataa AVG AntiVirus Free macOS →

2. Avira Free Security Suite

Erittäin suosittu virustorjunta, viime vuonna arvostettiin SE Labsin laboratoriosta. Virustorjuntaohjelmiston lisäksi se tukee Cloud Cloud-skannaus Protection Cloudia.

etuja: hyvä virustentorjuntaohjelma, palomuurin saatavuus ja suojaus tietojenkalastelulta, lisätoiminnot, kuten salasanasuojaus ja VPN-asiakas.

haittoja: epäsuotava käyttöliittymä, lisätuotteiden asettaminen kuten työkalu hintojen vertailemiseen verkkokaupoissa.

Lataa Avira Free Security Suite Windowsille →

Lataa Avira Free Antivirus macOS → varten

3. Bitdefender Antivirus Free Edition

Tämä on ilmainen versio tunnetusta virustentorjuntaohjelmasta Bitdefender. Antivirus voitti “Best Product of 2017” AV-Comparativesin mukaan.

etuja: yksi parhaista indikaattoreista haittaohjelmien havaitsemiseksi ja neutraloimiseksi, suojaus tietojenkalastelulta, yksinkertainen käyttöliittymä ja resurssien vaatimattomat kustannukset.

haittoja: virustentorjunta-asetukset katkaistaan ​​verrattuna maksullisiin Bitdefender-ratkaisuihin.

Lataa Bitdefender Antivirus Free Edition Windowsille →

4. Comodo Internet Security

Antivirus voimanlähteenä Comodo – todellinen prosessori, joka lisäksi virustorjunta-, palomuuri- ja siellä, ja anti-rootkit, ja pilvi skanneri, ja “hiekkalaatikko”. On mahdollista aktivoida “pelitila”, jossa anti-virus ilmoitukset eivät ole käytössä.

etuja: monipuolisuus, runsaasti mahdollisuuksia (ilmainen antivirus Comodo sisältää samat toiminnot kuin muiden kehittäjien maksulliset vastapuolet).

haittoja: liiallinen paranoidi palomuuri, tuotteiden asettaminen Comodo GeekBuddy ja Comodo Dragon Web Browser.

  10 hűvös képernyővédő a Mac számára

Lataa Comodo Internet Security for Windows →

Lataa Comodo Antivirus macOS →

Lataa Comodo Antivirus for Linux →

5. Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus on ollut noin 400 miljoonaa käyttäjää. Tämä virustorjuntaohjelma on varustettu salasanojen hallinta ja selainlaajennus. Saatavana Avast Free Antivirus ja “pelin mode”, jossa anti-virus ilmoituksia minimoidaan käyttäjälle mitään hajamielinen. Muun muassa Avast Free Antivirus pystyy luomaan käynnistyslevykkeen, ja arvioida, miten haavoittuvainen Wi-Fi-verkot.

etuja: loistava toiminnallisuus ilmainen tuote, sisäänrakennettu “hiekkalaatikko”, edistyksellinen pilvi-skannaus, anti-phishing ja rootkit.

haittoja: säännöllisesti ärsyttäviä tarjouksia maksullisen version ostosta.

Lataa Avast Free Antivirus for Windows →

Lataa Avast Free Antivirus macOS →

6. Kaspersky Free

Venäläisen virustentorjunnan ilmainen versio, jolla oli aina korkeat paikat kaikenlaisissa arvosteluissa. Vaikka tämä on riisuttu tuote, kaikki on mukavaa kotikäyttöä varten.

etuja: tehokas antivirus-skanneri ja verkon suojaus, yksinkertainen käyttöliittymä, erinomainen suojaus tietojenkalastelulta.

haittoja: melko hidas skannaus, liitetyssä ilmainen versio Kaspersky Secure Connection VPN on liikenteen rajoituksia.

Lataa Kaspersky Free for Windows →

7. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirusissa voit luoda käynnistyslevyn, josta voit käynnistää järjestelmän, jos se vahingoittaa virusta. Jos et halua virustorjunnan muistuttavan sinua, voit ottaa käyttöön pelitilan.

etuja: työkalu USB-suojaus, mukautettu skannaus, käynnistyslevyjen luominen, ajastin.

haittoja: hitaus ja suuri resurssien kulutus.

Lataa Panda Free Antivirus for Windows →

8. 360 Turvallisuus yhteensä

Vapaa virustentorjunta kiinalaisilta kehittäjiltä. Mukana on peräti kolme virustentorjuntaohjelmaa: Bitdefenderiä, Aviraa ja omaa Qihoo. Anti-virus-skannerin lisäksi on työkalu Wi-Fi-verkkojen ja “hiekkalaatikoiden” tarkistamiseen.

etuja: muokattavissa olevat suojatilat.

haittoja: monia kyseenalaisia ​​apuohjelmia kuten “Optimointi” ja “Puhdistus”.

Lataa 360 Total Security for Windows →

Lataa 360 Total Security for macOS →

  10 coole Bildschirmschoner für deinen Mac

9. Sophos Home

Sophos koostuu kahdesta osasta: ohjauspaneelista, joka on toteutettu verkkosovellukseksi ja asiakkaalle, joka suorittaa reaaliaikaisen skannauksen. Virustorjunta suojaa sekä normaalia haittaohjelmilta että salaajilta. Lisäksi paketti sisältää lapsilukon ja laitteiden kaukosäätimen web-käyttöliittymän kautta.

etuja: hyvä suojaus tietojenkalastelulta, vanhempien valvonnasta ja sivuston suodatuksesta.

haittoja: hyvin outo tapa hallita virustorjuntaohjelma web-sovelluksen kautta.

Lataa Sophos Home for Windows →

Lataa Sophos Home macOS →

10. Windows Defender

Onko sen arvoista asentaa kolmannen osapuolen ratkaisuja, jos Microsoft Security Essentials on? Tämä on vakiovirusvirus, joka sisältyy Windows 10: een. Jos käytät aiempia Windows-versioita, voit ladata Security Essentials erikseen.

etuja: tarjoaa melko hyvän suojan vaikuttamatta järjestelmän toimintaan.

haittoja: huonot toiminnot.

Lataa “Windows Defender” →


Kuten näette, ilmaisia ​​antiviruksia riittää ja kukin käyttäjä voi valita heistä sopivamman. Jos haluat testattuja ja suosittuja ratkaisuja, asenna AVG tai Avast Free Antivirus. Jos luotat enemmän isompiin myyjiin, valinta on Kaspersky Free tai Bitdefender Antivirus Free Edition. Monimutkaisten pakettien, kuten Avira Free Security Suite, 360 Total Security, Comodo Internet Security ja Sophos Home.

Jos käytät toista ilmaista virustorjuntaohjelmaa ja luulet, että se on parempia kuin nämä, jaa se kommentteihin.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤