Spark for Mac – ilmainen sähköpostiohjelma, joka on mukava käyttää

Jos käytät jo Sparkia iOS: ssä, työpöytäasiakkaan asetus kestää muutaman sekunnin. Sovellus hakee tietoja Apple ID: stä, ja kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaessasi, anna salasanan yhdestä sähköpostitilistäsi. Tämän jälkeen Spark synkronoi kaikki asetukset ja hajottaa postin hyllyille.

Spark Macille

Tulevaisuuden järjestys on älykkäällä algoritmilla, joka on Sparkin avaintekijä ja jonka avulla voit tuhlata aikaa postituksia ja roskapostia vastaan. Smart Inboxissa kirjaimet on ryhmitelty useaan luokkaan (henkilökohtainen, jakelu, ilmoitukset, nidottu) ja viimeiset kolme viestiä näytetään kussakin. Tästä johtuen nauha ei ole sekaisin ja vain yksi katsaus riittää ymmärtämään nykytilaa. Klassisen Saapuneet-kansion kannattajat tarvitsevat yksinkertaisesti siirtyä vastaaviin osiin: kaikki kirjaimet näkyvät vastaanottohetkellä.

Spark for Mac: älykäs algoritmi

Viestejä voi olla vuorovaikutuksessa useilla eri tavoilla. Smart-postilaatikon katselun jälkeen ne lukevat ja siirretään automaattisesti näytön alareunaan, jolloin on tilaa muille viesteille. Tuttujen pyyhkäisyeleiden avulla voit määrittää neljä valittua toimintoa, loput ovat paneelin painikkeita ja napsauta hiiren kakkospainikkeella pikavalikkoa. Kaikki tavalliset toiminnot ovat käytettävissä, mukaan lukien jo lähes pakollinen “Delay”. Hänelle on muuten joustavia asetuksia ja ilmoituksia.

Spark for Mac: nopea vastaus

Kuten mobiiliversiossa, Desktop Spark voi myös vaihtaa allekirjoituksia, lähettää kutsuja kokouksiin ja vastata keskustelukumppaneihin nopeilla vastauksilla, jotka ovat esimerkiksi emojakuvia. On aliaksia, kansioita ja pikanäppäimiä ja yhtä aikaa useita asetteluja riippuen tavoista.

Hakemuksen muista vahvuuksista erillinen kiitosta ansaitsee laajan luettelon kolmansien osapuolten palveluista, jotka on integroitu Sparkiin, sekä valtava määrä asetuksia, joiden avulla voit määrittää, miten ja mitkä näytetään ja toimivat käyttöliittymässä.

Spark for Mac: Asetukset

Miinukset voidaan osoittaa paitsi mukautettujen suodattimien puuttuessa. Tämä on ainoa asia, josta todella jätin hakemuksen viikossa beta-testausta varten. Jos sinulla on paljon tilejä ja erilaisia ​​tilauksia, joista jokaisella on erilliset säännöt, se on hieman hankalaa. Tämä on kuitenkin vain ensimmäinen versio. Todennäköisesti tämä toiminto näkyy tulevissa päivityksissä.

  Sådan bruger du iPad som en anden skærm på en Mac og pc

Olipa mitä tahansa, hakemus jättää poikkeuksellisen myönteisen vaikutelman, kuten kaikki Readdle-tuotteet. Se näyttää hyvältä, toimii hyvin ja tekee erinomaisen parin matkaviestimelle.

Spark for Mac tukee iCloud-, Gmail-, Outlook-, Exchange-, Yahoo- ja muita sähköpostipalveluja. Sovellus on täysin ilmainen ja saatavilla macOS 10.11 ja uudemmille.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top