Spark for Mac – ingyenes e-mail kliens, ami kedves használni

Ha már használta a Spark szolgáltatást az iOS rendszeren, akkor az asztali ügyfél beállítása néhány másodpercet vesz igénybe. Az alkalmazás felveszi az adatokat az Apple ID-ből, és mindössze annyit kell tennie, hogy elinduljon, írjon be egy jelszót az egyik e-mail fiókjából. Ezután a Spark szinkronizálja az összes beállítást és bontja az e-mailt a polcokon.

Spark for Mac

A bejövő sorrend egy intelligens algoritmus által vezérelt, amely a Spark egyik legfontosabb jellemzője, és lehetővé teszi, hogy ne pazarolja az időt a levélküldésre és a spamre. A Smart Beérkezett üzenetek mappában a betűk több kategóriába vannak sorolva (Személyes, Elosztott, Értesítések, Stapled), és az utolsó három üzenet jelenik meg. Emiatt a szalag nem zsúfolt, és csak egy pillantás elég ahhoz, hogy megértsük a jelenlegi helyzetet. A klasszikus Inbox mappában lévő adherenseknek egyszerűen át kell kapcsolniuk a megfelelő részre: minden betű megjelenik a kézhezvétel időpontjában.

Spark for Mac: intelligens algoritmus

Az üzenetekkel való interakció számos módon lehetséges. Miután megtekintette a Smart Beérkezett üzenetek mappáját, automatikusan olvassa őket, és áthelyezik a képernyő aljára. Az ismerős lecsúszásgörbe lehetővé teszi négy kiválasztott művelet konfigurálását, a többit pedig a panel gombjai és a jobb gombbal a helyi menü jelenik meg. Minden szokásos funkció rendelkezésre áll, beleértve a már majdnem kötelező “késleltetést”. Számára egyébként rugalmas beállítások és értesítések vannak.

Spark for Mac: gyors válasz

A mobil verzióhoz hasonlóan az asztali Spark is képes aláírni a kapcsolatokat, meghívókat küldeni a találkozóknak, és gyors válaszokkal válaszolni a megkérdezetteknek, amelyek hasonlóak az emojókhoz. Vannak álnevek, mappák és gyorsbillentyűk, és egyszerre számos elrendezés függ a szokásaitól.

Az alkalmazás más erősségei mellett egy külön dicséret a Spark-hoz integrált, harmadik féltől származó szolgáltatások széles körű listáját, valamint számos olyan beállítást is megérdemel, amelyek lehetővé teszik, hogy meghatározza, hogyan és mi jelenjen meg és működjön a felületen.

  7 tapaa käyttää Windows-sovelluksia ja pelejä Macissa

Spark for Mac: Beállítások

A mínuszok tulajdoníthatók, kivéve az egyedi szűrők hiányát. Ez az egyetlen dolog, amit igazán hiányoltam az alkalmazásban egy hét béta tesztelésnél. Ha sok fiókja és különböző előfizetése van, amelyek mindegyike rendelkezik külön szabályokkal, akkor kicsit kellemetlen lesz. Ez azonban csak az első verzió. Valószínűleg ez a funkció megjelenik a jövőbeli frissítésekben.

Bármi is volt, az alkalmazás kivételesen pozitív benyomást kelt, mint minden Readdle termék. Jól néz ki, jól működik, és kiváló párja a mobil társainak.

A Spark for Mac támogatja az iCloud, a Gmail, az Outlook, az Exchange, a Yahoo és más e-mail szolgáltatásokat. Az alkalmazás teljesen ingyenes és a macOS 10.11 és újabb verziói számára elérhető.