Salainen paikka Lontoossa, jota et löydä tyypillisestä oppaasta

Matkailu on paras tapa rentoutua ja nauttia uusista tuntemuksista ja vaikutelmista. Jokaisella maailman kaupungilla on valtava kulttuuriperintö ihmisillä, jotka elävät ja elävät siellä. Miljoonat turistit ympäri maailmaa muodostavat aivan kaoottisen virran ihmisiä, jotka haluavat uutuutta, ja palveluala reagoi tähän. Nyt voit lentää missä tahansa, mutta todellinen lifhhaker ymmärtää – kaikki nämä matkatoimistot ja matkanjärjestäjät työskentelevät mahdollisimman mukavasti itselleen.

Kaikki asettamista kuljettimelle: seuraavan pakkauksen vieraita ladattu linja kantaen tauko reitin varrella myydä jotain, ja että haluaisit nähdä kaikki viehätys paikka, jossa voittoja. Mutta jokainen suuri kaupunki sisältää paljon salaisuuksia ja salaisuuksia, joita et näytä tavalliselle retkelle. Nämä paikat eivät välttämättä ole oppaissa, mutta ne on ehdottomasti nähtävä. Artikkelissamme kerromme sinulle tällaisista paikoista eri kaupunkien maailmassa, ja ensimmäinen luettelo on Lontoo.

1. Brändin museo, pakkaus Mainonta (tuotemerkkien, pakkausten ja mainonnan museo)

Kulutuskulttuurin koko historia 1800-luvulta päivillemme yhdessä paikassa. Tässä erikoistuneessa museossa kerätään yli 12 000 alkuperäistä esinettä Robert Opien ainutlaatuisesta kokoelmasta. Täällä voit oppia, kuinka monta rakastettua tuotemerkkiä on saavuttanut uskollisuutta ja tunnustusta luovalla lähestymistavalla tuotteiden pakkaamiseen ja mainontaan.

osoite: 2 Colville Mews, Lontoo, W11 2AR
sivusto: www.museumofbrands.com

2. Rolling Bridge (silta-muuntaja)

Tämä on todellinen tekniikan ihme. Ensi silmäyksellä se voi tuntua siltä, ​​että tämä ei ole ollenkaan silta, vaan valtava herättävä mekaaninen toukka. Alun perin sillan luojat ovat ratkaisseet melko tavallisen tehtävän: tarvitset jalankulkusillan, joka samalla voi uida sen veneiden alla. Hyväksy, päätös oli ainakin epätavallinen. Jopa videossa tämän muotoilun muutos on kiehtovaa. Kuvittele, millaista on nähdä sen elää. Tämä on luova lähestymistapa melko vähäpätöisten ongelmien ratkaisemiseen. Ei mitään, Thomas Heatherwick, tämän silta-muuntajan luoja, sai arvostetun arkkitehtonisen palkinnon British Struсtural Stelesign -palkinnosta.

osoite: Paddington Basin, Länsi-Lontoo
Hankkeesta: Rolling Bridge
Vicki: Rolling Bridge

3. Ripley’s London Museum (Ripleyn järjettömät asiat)

Itse asiassa tämä on koko museokirjasto ympäri maailmaa, ja Lontoossa on yksi sen oksista. Mikä on mielenkiintoista ja epätavallista siinä? Ehdottomasti kaikki. Museoiden iskulause on lause “Uskokaa tai älkää,” ja näyttelyt täysin perustelevat sitä. Täällä kerätään kaikkein epätavallinen kohteita ympäri maailmaa – dinosauruksen munia, vaha-up “custom” ihmisiä, täytetyt eläimet uskomattomin muotoja ja mutaatioita. Näyttelyitä täydentävät kaikenlaiset virkistystoimet: peilimakrimointi, matkan musta aukko, laser-show-testit.

osoite: 1 Piccadilly Circus, Lontoo, W1J ODA
sivusto: www.ripleyslondon.com

4. Shri Swaminarayan Mandir (Shri Swaminarayanin temppeli)

Viimeinen asia, jonka odotat näkevän Lontoossa, on hinduinen temppeli. Hän on kuitenkin siellä, eikä sen koko ja ulkonäkö ole vain yllättävää. Tämän arkkitehtuurin mestariteoksen kupit ja taivaajat tekevät ihmisistä kirjaimellisesti kuolleen yllätyksestä. Tämä on melko nuori rakenne (temppeli rakennettiin vuonna 1995), mutta se on todella ainutlaatuinen. Mikään muu kohta maailmassa Intian ulkopuolella ei ole tällaista hindulaista temppeliä. Kerran temppelissä voit uppoutua kokonaan hindulaisuuden tunnelmaan ja filosofiaan.

osoite: 105-119 Brentfield Road, Lontoo, NW10 8LD
sivusto: www.mandir.org

5. Apple Store (Apple Store on Regent Street)

Emme yksinkertaisesti voineet sanoa tätä pyhäkköä kaikille omenayhdistyksen faneille. Tällä hetkellä Apple Store -verkkokauppa Venäjällä ei toimi – tähän mennessä yhtiö on rajoittunut vain viralliseen verkkokauppaan. Itse asiassa jokainen Apple Store on ainutlaatuinen ja edustaa aidosti mestariteosarkkitehtuuria, koska se sijaitsee erittäin epätavallisten rakennusten sisällä. Lontoon Apple Store ei ole poikkeus, mutta mielestämme tärkein arkkitehtoninen kohta on Regent Streetin myymälä. Katsokaa kuvia. Tämä paikka on tutustumisen arvoinen.

osoite: 235 Regent Street, Lontoo, W1B 2EL
sivusto: www.apple.com/uk/retail/regentstreet

6. Crystal Palace Park (puisto dinosauruksilla)

Näyttää siltä, ​​mikä voisi olla mielenkiintoista puistossa, jopa Lontoossa? Polut, puut, kaunis eläintarha ja tietysti dinosaurukset. Tämä paikka on tuonut trendiin trendin tähän päivään – harrastuksena dinosauruksille. Yli 160 vuotta sitten, kuvanveistäjä ja taiteilija Benjamin Waterhouse Hawkins rekonstruoida täällä asuneiden maalla jättiläinen hirviöitä eikä muodossa patsaita lisäksi ne rakennettiin luonnollista kokoa, kuten neuvoi luoja kuuluisa paleontologi Richard Owen.

osoite: Lontoo, SE20 8DT
sivusto: www.crystalpalacepark.org.uk

7. Cartoon Museum (sarjakuva-museo)

Lontoossa valtava valikoima museoita, mutta animoitu museo – yksi harvinaisimmista. Tämä on pieni viihtyisä näyttely, jonka jokainen kävijä voi tuntea olevansa lapsi ja koskettaa pilapiirrosten ihmeellistä maailmaa. Museossa on yli 5000 sarjakuvahahmoa ja 4000 sarjakuvaa. Lisäksi käsikirjoitus kuvastaa varsin vakavien animoitujen kuvien historiaa, joka koskettaa todellisia julkisia teemoja. Myös museo on kuuluisa poliittisesta satiiristaan ​​- löytyy paitsi Winnie the Poohin kuva, mutta esimerkiksi Elizabeth II: n karikatyyri.

osoite: 35 Pikku Russell Street, Lontoo, WC1A 2HH
sivusto: www.cartoonmuseum.org

8. Thames Barrier (Temppelin este)

Tietämätön henkilö ei todennäköisesti tunnista näissä futuristisissa rakenteissa patoa, joka ohjaa joen. Saatat ajatella, että ulkomaalaiset ovat saapuneet tänne, tai sotilaat kokevat jonkinlaisen tulevaisuuden aseen. Itse asiassa tämä rakenne on lähes 30 vuotta vanha, ja se on rakennettu koska uhka toistuvien tulvien tapahtui joen lähellä joen aiemmin. Katso tämä voimakas puolustaja varmasti sen arvoinen.

osoite: 1 Unity Way, Woolwich, Lontoo, SE18 5NJ
sivusto: www.environment-agency.gov.uk

9. Puinen liukuportaita Greenfordin metroasemalla

Lontoon metro on yksi maailman vanhimmista. Sen ensimmäinen haara avattiin vuonna 1863. Rakenteellisesti Lontoon metro on yksi pisimmistä liukuportaista verrattuna muiden kaupunkien ja maiden maanalaisiin järjestelmiin. Aikaisemmin puuta käytettiin näiden liikkuvien portaiden valmistukseen, ja Greenfordissa tällainen puinen liukuportaat ovat edelleen voimassa.

Vicki: Greenfordin asema

20071008_7834

10. Warner Bros. Studio Tour Lontoo (Harry Potter -museo)

Kuten tiedätte, Harry Potter -elokuvien kulttuurisarja ammuttiin Englannissa, ja tässä tapauksessa studio Warner Bros. teki ehkä miellyttävimmistä mahdollisista toimista, joita hän vain pystyi: elokuvastudio, jossa elokuva ammuttiin, muutettiin museoksi. Siinä vierailijat katsoa maisemia käytetään ammunta, ja oppia paljon prosessi elokuvanteon, suuren työn sisustajille, puku muotoilijoiden ja taiteilijoiden, kehittää erikoistehosteita ja temppu temppuja.

osoite: Studio Tour Drive, Leavesden, Hertfordshire, WD25 7LR
Tietoja museosta: Harry Potter -museo
sivusto: www.wbstudiotour.co.uk

11. Shard (Shard)

Shard on korkein rakennus Lontoossa ja maailman 45. korkein pilvenpiirtäjä. Aluksi rakentaminen tämän tekniikan ihme esti lukuisia vastustajia, kun otetaan huomioon tulevasta muodosta rakenteen asiattomasti tuttu näky Lontoon kuitenkin rakennuslupa saatiin, ja nyt torni lasia ja metallia 390 metrin symboloi uuden aikakauden elämää kaupunkiin. Erityisen huomionarvoista on, että vuoden 2013 alkupuolelta lähtien se järjestää jo retkiä.

osoite: 32 London Bridge Street, Lontoo, SE1
sivusto: www.the-shard.com

12. MI6-rakennus (salaisen tiedustelupalvelun rakentaminen)

Antaa heidän mukaan elokuvan 007 “Skayfoll” Koordinaatit Thiago Rodrigues ja onnistui pitämään iskun MI6 rakennuksessa, mutta tosielämässä päästä lähelle linnoitukseen Britannian salaisen tiedustelupalvelun ei tule olemaan helppoa. On tunnettua, että rakennushankkeen kehittämisen yhteydessä kehitettiin erityisiä turvallisuusvaatimuksia, ja ne luokitellaan edelleen. Niistä Britannian tiedustelupalvelun rakennuksen leikillään tarkoitetun Legoland koska samankaltaisuuden Lego suunnittelija sekä Babylon-on-Thames, koska samankaltaisuuden kanssa zikkurat. Katso tämä ihme, joka näkyy kaikissa myöhään James Bond -elokuvissa, ehdottomasti sen arvoinen.

osoite: 85 Albertin niemi

Itse asiassa luetteloa voidaan jatkaa lähes loputtomiin. Tässä kokoelmassa yritimme kerätä paikkoja, jotka eivät ole vain epätavallisia, mutta joilla on jonkinlainen erikoinen ilmapiiri. Vierailevat heidät, lähdet Lontoosta valtavaa tunnelmaa ja vaikutelmia.

Toivomme, että tämä materiaali on hyötyä kaikille, jotka aikoo vierailla tämän upean kaupungin tulevaisuudessa, ja jos olet jo käynyt Lontoossa, niin luultavasti on oma “salainen” paikkoja, joissa voi suositella vierailla. Älä epäröi kertoa niistä kommentit.