Hogyan lehet megszabadulni a csótányoktól gyorsan, egyszerűen, örökké

Hogyan lehet megérteni, hogy a lakásban csótányok vannak

 1. Fekete pontok. Ha apró sötét golyók jelentek meg az edényeken, a konyhai polcokon, a háttérképen, sajnos, csótányok maradtak. Így néz ki a létfontosságú tevékenységük termékei.
 2. Speciális szag.
 3. Falazat a tojással a sarkokban és a résekben. Ha úgy találja őket, akkor, természetesen, örüljetek, hogy a lakás hivatalosan elnyerte az „csótány-barát”, de azt is jelenti, hogy a rovarok kiadási kétszer. Először is, a kártevők legnagyobb száma elpusztul, majd a kikelt utódok.
 4. Személyes megbeszélés. Csótányok – kíváncsiságot és társaságkedvelő, mert ha nem figyel a vészharangot fent, előbb-utóbb el fognak jönni a kapcsolatot. Leggyakrabban ellepték otthonok fekete (legfeljebb 3 cm hosszú, konyhai), vagy piros (akár 1,3 cm hosszú, csótányok), a csótányok.

Miért jöttek hozzád

 1. Van egy csomó finom étel. A csótányok is szeretnek enni. Csak akkor, ha a számítógép előtt szendvicseket eszel, elégedettek a kisebbekkel: a maradék morzsák. És van elég nyitott szemetes zsák vagy hajdina szétszórva a konyhában.
 2. Van sok vízzel. Jó vacsorát. Mivel a mosdókagyló és a szivárgó zuhanytálca hasznosak lesznek.
 3. Az élelmiszer és a víz sok a szomszédjaid számára. Nem számít, milyen nehéz megpróbálni elpusztítani a kártevőket, minden erőfeszítés megszakadhat a piszkos szomszédai makacsságán. Ha nem tudsz megegyezni velük, elegendő ahhoz, hogy saját otthonát lezárjuk: a repedések és a repedések eltávolítására.
Hogyan lehet megszabadulni a csótányoktól?
womanadvice.ru

A csótányok hatékony eszközei

Népi módszerek

Bórsav a csótányok a legerősebb méreg. Egy rovar bejutása az emésztőrendszerbe, az idegrendszerre hat. A csótány bénítja, és elfogy a fulladástól. A legjobb, ha poralakú bórsavat használunk, bármelyik gyógyszertárban megvásárolható.

 • Lazítsa meg a port a csótány mentén: a lábazaton, az öntözés helyén (WC, mosdó, zuhany). A rovarok lábára települ, és amikor a csótány elkezdi tisztítani őket, a gyomorba esik.
 • Hogy a finom csali: Keverjük össze burgonyapüré, tojássárgája, cukor és a liszt a bórsav és tekercs az így kapott masszát a gyöngyök. Fektesse őket ki, ahol a veszélyes barbár futhat.

  Hogyan főzni garnéla: recept, finomságok és lifhaki

Ammónia-alkohol erős szaga van, hogy a csótányok nem tetszenek. Ezért gyorsabban hagyják el az ezzel az anyaggal kezelt helyiségeket. A csótányok megszabadulása érdekében ammóniát adjon a vízhez padló, polcok, falak és mennyezetek mosásához.

Fagyasztás. A csótányok hidegvérűek. Megszaporodnak és gyengülnek +7 ° C alatti hőmérsékleten. Ezt a módszert azonban csak télen alkalmazzák, lehetőleg kemény fagyban. Elég, ha az ablakokat egy napra nyitják (vagy jobb kettőt). Minden helyiséget le kell fagyasztani -10-15 ° C-ra.

csapda segít, ha a csótányok nem annyira. Ez megtehető otthon. Jar széles szájú, mély zománcozott vagy üveg tálba belül a kefét olaj, zsír vagy vazelin, és morzsolódik az alsó csali: kekszek, kenyér, cukor. A rovarok finom ízeket érnek el, és utána nem tudnak kiszabadulni. Veszélyes tartályként műanyag palackot is használhat: vágja le a nyakát, és fordítsa át, majd helyezze vissza, mint egy tölcsér.

Hagyja a csapdát az éjszakai konyhában vagy a fürdőszobában, és reggel ne felejtse el elpusztítani a kártevőket. Ezeket forró vízzel önthetik vagy inszekticidekkel permetezhetik.

vegyszerek

A piac gazdag különféle speciális eszközökkel: sprayektől és krétakktól nanotechnológiai lámpákig és csapdákig. A legfontosabb dolog, amikor ilyen dolgokkal dolgozol – gondosan kövesse az utasításokat, és ne felejtse el a kesztyűt és a védőmaszkot.

Hogyan lehet megszabadulni a csótányoktól örökké

Ha él a magánlakás, elég lesz egyszer alaposan méreg rovarok, majd rendszeresen megelőző intézkedéseket a jövőben, a rovarok nem jönnek látogatóba.

De ha egy lakóházban lakó lakás boldog tulajdonosa vagy, nem teheti meg a szomszédokkal való összehangolt cselekvések nélkül. Egyetértek az összes bérlővel és a kártevők elleni védekezést egyszerre végezzék el. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a fertőtlenített lakásban újra és újra behatol a csótányok, amelyek egy másik padlóról érkeznek.

Megelőző intézkedések

 1. Rendben tartsa a házat. A kártevők megsemmisítéséhez nincs elég tisztítás, rendszeres tisztítás szükséges. Tartsa az ételeket egy lezárt tartályban, távolítsa el a morzsákat az asztalról, és nézze meg a helyeket, ahol a háziállat eszik. Jó lenne ellenőrizni a konyhaszekrényeket a szétszórt rostokra vonatkozóan. Az edényeket azonnal étkezés után meg kell mosni, és nem tárolják a mosogatóban a bennmaradt étkezés maradványai között.
 2. Vedd ki a szemetet. Ne tartsa a szemetet a mosogató alatt lévő szekrényben, vagy tárolja a túlzsúfolt zsákokat a bejárati ajtónál. Indítsa el a szokásos járást rendszeresen a szemetesládákhoz (vagy a szemét elhelyezéséhez), és helyezzen el egy tartályt egy zárt fedéllel a konyhában.
 3. Idővel megszüntesse a szivárgásokat. Ha élelmezési csótányok nélkül hetekig létezhetnek, víz nélkül nem élhetnek nappal. Ezért potenciálisan veszélyes helyeket (WC-kagyló, mosogatószerelvények, csőcsatlakozások) rendszeresen ellenőrizni kell szivárgáshoz. Továbbá ne felejtsd el a fürdőszobában a felületet száradni az aktív fürdés után. Nos, a tengerész mossa a padlót (ez az, amikor egy vödör vizet öntött a fedélzetre egyszerre), jobb, ha nem szabad visszaélni.
 4. Távolítsd el a repedéseket. Ha a szomszédai nem tiszták, gondoskodjon a lakás megközelíthetetlenségéről. Ellenőrizze a falak, a mennyezet, a sarkok a helyiségben: lehetnek repedések. Meg kell tenni őket. A szellőzőnyílások speciális finom hálóval vannak bevonva, amelyen keresztül a rovarok nem tudnak mászni.

  7 a legjobban szexet jelent az autóban


Támad a kártevők? Milyen módszerekkel védi lakását a csótányoktól? Tippek a megjegyzésekben.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top