Szex játékok: miért van szükséged rájuk, és hogyan kell kiválasztani őket

Miért próbálja meg a szexuális játékokat?

“Mindennek természetesnek kell lennie”, mondják néhányan. “De mi a lényeg a természetességben anélkül, hogy orgazmus lenne”, mások kifogásolják. Tehát az első ok banális: öröm. Ez különösen igaz azoknak a nőknek, akiknek nehézséget okoz az orgazmus elérése erős klitorális stimuláció nélkül, és olyan emberek, akik hajlamosak túl gyorsan elérni a célvonalat.

A második ok nem is eredeti. A nemi játékok különbséget tesznek a pár nélküli emberek életében. Természetesen nem tudják teljesen helyettesíteni egy élő személyt (bár a szex robotgyártók ebben az irányban dolgoznak), de a szürke napi rutin minden bizonnyal felderül.

Ugyanez vonatkozik azoknak is, akik hosszú ideje kapcsolatban vannak egymással. Egy kis fajta a szexben csak frissíti az uniót.

Az analógiát a desszerttel használom. Nem szükséges étterembe rendelni. De ha igen, a vacsora még finomabb lesz. Ugyanaz a szexuális játékok.

Ava Cadell (Ava Cadell), amerikai szexológus, előadó és hét könyv szerzője a szexről és a kapcsolatokról

Végül még a szexuális játékok vásárlása is kis kalandá válhat. Feltéve, hogy ehhez nem szakosodott webhelyekhez, hanem a felnőttek boltjába kerülnek. Nos, ha ez nem egy rutin a párnak.

Hogyan válasszuk ki a szexuális játékokat

Az újonc összezavarodhat a szexuális játékok világában. Ezért az indításhoz optimális megoldás annak meghatározása, hogy melyik zónát és milyen típusú stimulációt szeretsz, és kiválaszthatja a legegyszerűbb modellt. A multifunkcionális és drága eszköz megvásárlásával sietve elszáll a pénz pazarlásának kockázata. Kezdje az alapokat. Ezután világossá válik, hova kell menni, és egyáltalán szükség van rá.

Egy jó tipp a felhasználói visszajelzések is. Segítenek abban, hogy jobb képet kapj a jövőbeli vásárlásról.

Azok számára, akik a lehető legtöbb eszközt próbálják tesztelni – tanács: kezdjen olcsó termékekkel. Hosszú ideig nem jók, de egyértelműen bizonyítják, mi az. Ezt követően jobb modellt választhat.

anyagok

Úgy gondolják, hogy a legjobbak a nem porózus anyagokból készült eszközök: szilikon, üveg és rozsdamentes acél. A szerkezete nem teszi lehetővé a baktériumok belélegzését. A tulajdonosok számára ez a könnyű karbantartást, biztonságot és hosszú üzemet jelenti.

Az ABS műanyag, a hőre lágyuló elasztomer (TPE) és a hőre lágyuló gumiabroncs (TPR) általában hipoallergén és biztonságos. De ezek a porózus anyagokhoz kapcsolódnak, ezért óvatosabb gondosságot és óvatosságot igényel a használat során.

A legnagyobb veszély a PVC, a zselé és a vinil készült termékek, amelyek károsak lehetnek a test vegyi anyagokra (ftalátok és mások).

A latex is ellentmondásos anyag. Ez okozhat allergiát, kellemetlen szagot, és ezenkívül nem túl tartós.

Hogyan adjunk hozzá játékokat a pár szexuális életéhez?

Már írtunk arról, hogyan kell elmondanunk egy partnert a vágyukról. De a szexuális játékokhoz még néhány szabály van.

  Hogyan kell eltávolítani a szem alatti zsákokat? 8 hatékony módszer

Először is, beszélje meg a partnerrel az ilyen eszközök használatának lehetőségét. Légy tapintatos, hogy nincs gyanúja, hogy szörnyen elégedetlen a szexuális életével.

Mielőtt belépne egy közös játékba, próbálja meg magának. A sikertelen első benyomás sokáig eltántoríthatja a vágyat, hogy újra megpróbálja.

Mindenesetre, finomabb és finoman használd a játékot. Kezdetben különösen fontos, hogy visszajelzést kapjon annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb módját annak használatára.

Ha már régóta szeretsz játszani a játékokat, és új partnert szeretne bevezetni nekik, válassza ki a megfelelő pillanatot a találkozóra. Az első szexuális kapcsolatfelvételnél jobb, ha egy ilyen üzenettel nem bánnátok: új benyomások elegendőek. De nem túl sok késni, különben megkaphatja azt a benyomást, hogy szégyenletes titkot tart.

óvintézkedéseket

  1. Használat előtt olvassa el az utasításokat. Tehát mindenfajta túlzás kockázata jelentősen csökken.
  2. Ne feledkezzen meg a higiéniai szabályokról. Mindig mosson kezet a játék használata előtt és után. Magának a játéknak is meg kell mosni (lehetőleg antibakteriális szappannal) és tiszta helyen kell tárolni. A külön készülékek speciális tisztítást igényelnek, ezért ne felejtsük el az első bekezdést.
  3. Száraz játékok jobb nyitott módon. Ha nincs ilyen lehetősége, használjon törülközőt. De mielőtt elrejti az eszközöket, győződjön meg róla, hogy minden részlet és minden szög száraz.
  4. Próbálj meg óvszereket használni. Különösen, ha a játékod porózus. Ellenkező esetben valamilyen betegséggel jutalmazhatja magát.
  5. Ne használja ugyanazt a játékot az anális, majd azonnal a hüvelyi behatolás (és fordítva). Komoly veszélyt jelent a fertőzésre. Az óvszer azonban megoldhatja ezt a problémát.
  6. Ha intim kenőanyagot használ, ne feledje: szilikon termékek esetén a vízbázisú kenőanyagok alkalmasak. Más kenőanyagok károsíthatják a játékot. A kenőanyag maga mellesleg jobban meg kell vizsgálnia először a bőrt, és győződjön meg róla, hogy nem okoz allergiás reakciót.

A szexuális játékok típusai

Továbbra is a legérdekesebbek: mi a szexuális játékok. A megosztottság itt meglehetősen feltételes: sok eszközt a nők, férfiak és mindkét partner egyszerre használhat. Az észlelés egyszerűsége miatt azonban három csoportba osztottuk őket.

Szex játékok nőknek

vibrátor

A jelentés a névből következik: a dildó a fallus utánzata. Rezgés, pulzálás és egyéb kellemes tulajdonságok nélkül. Hüvelyi és anális stimulációra tervezve (néha mindkettő együtt). A konfigurációtól függően ösztönözheti a klitorit és a G pontot is.

Nagyon reális modellek vannak, és azok, amelyek nem kifelé hasonlítanak a péniszre, bár funkciójukkal nem rosszabb. Néhány közülük van egy tapadókoronggal vagy egy fogantyúval. Kétoldalú modellek is vannak a megosztáshoz.

vibrátor

Szex játék, amely lehetővé teszi az orgazmus elérését rezgés miatt a legérzékenyebb területeken. A modern modelleknek számos módja van, mozoghatnak, megváltoztathatják az alakjukat, reagálhatnak a környezeti hangokra, és mobil alkalmazáson keresztül irányíthatók.

  Hogyan főzni zabpehely zabkása: részletes utasításokat

Női szexuális játékok: Vibrátor
matw.de

A vibrációs golyó egy kis játék, amely önálló eszközként használható, egy dildó belsejében vagy egy anal csaphoz (bizonyos modellekhez) csatlakoztatva.

Női szexuális játékok: Vibrátor-golyó
edenfantasys.com

A pulzátor a vibrátor közeli hozzátartozója. A készülék pulzálást hoz létre, amely szimulálja az igazi partner mozgását.

Clitoral Stimulator

Ezeket az eszközöket külsõ stimulációra tervezték, mély behatolás nélkül. Rendszerint a vibráció miatt járnak el. A klasszikus változat egy pillangó, amely speciális testek segítségével rögzíti a testet.

Szex játékok nőknek: pillangó
sheinshi.ru

Szintén vannak olyan játékok, amelyek utánozzák az orális szexet.

Női szexuális játékok: rajongó
stockroom.com

És vákuum-stimulátorok, amelyek szintén az orális szex érzeteinek újratervezésére szolgálnak.

Női szexuális játékok: vákuum stimulátor
joujou.ch

Anal dugó

A játék két fő funkciót végez: csökkenti a hüvely méretét és analúsító hatású. Mivel a második is használható, és egy ember.

Szex játékok férfiaknak

masturbator

Egy agglegény igazi barátja. A különböző modellek imitálják a hüvelyi, orális vagy analis behatolást, és eltérő belső szerkezettel rendelkeznek. Nagyon valósághűnek tűnhet, ami a test egyes részeit képviseli, vagy … nem igazán.

Szex játékok férfiaknak: Maszturbáló
early2bedshop.com

Egyes modellek vibrálnak és szívó tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek fokozzák az érzéseket.

Szex játékok férfiaknak: vibráló maszturbátor
tenga-global.com

By the way, a rajongók számára kellemes és kellemes ötvözésre van egy ilyen állvány tabletta és maszturbátor számára.

Szexjátékok férfiaknak: egy tabletta és egy maszturbátor állni
mshop.se

Szexuális babák és szexuális robotok

Lehetőség azok számára, akik nem fogadják el a félidőt. Azonban ahhoz, hogy használni tudjátok, elég jól kell csinálnia, vagy nagyon kevéssé. Mert a szilikon babák, amelyek nagyon hasonlítanak az emberekre, drágák, és az olcsó felfújók olyan komikusak, hogy csak csomagolással csodálhatjátok meg őket.

Szex robotok – ez teljesen más szintű utánzás (és ár). Mozognak, pislognak, hangokat adnak, és még egy kicsit is beszélnek. Az emberi tulajdonságok listája feléledhetetlenül növekszik. A szakértők nem zárják ki, hogy a jövőben a robotokkal való szex közös lesz az emberek számára. De bár ez csak álmodhat.

Megjegyzés: babák és robotok is léteznek nők számára, de eddig a gyártók inkább a férfi közönségre koncentráltak. Ezért tesszük ezeket az antropomorf lényeket a “Férfiak” szakaszban.

Az erekciós gyűrű

A játék, amely erősíti az erekciót és annak időtartamát. A modern modellek gyakran vibrálnak, örömet adva mindkét partnernek. Vannak olyan lehetőségek is, amelyek kettős rögzítést tesznek lehetővé a pénisz és a zsákvérzés számára.

Fúvóka a péniszen

Ez a készülék egyszerre két funkciót hajt végre: meghosszabbítja az erekciót és erősíti a hüvelyi (a modelltől és a klitorisztól függően) stimulációt a megkönnyebbülés miatt.

Van még egyfajta ragaszkodás – a pénisz növeléséhez.

  A sütő tisztítása: Hat hatékony eszköz

Szexjátékok a férfiak számára: a péniszbővítés péniszét
hotsexgames.ru

Prosztata stimulátor

Ez a játék használható független eszközként, további stimulációhoz a szex alatt, sőt a férfiak szexuális egészségének erősítéséhez is. Vannak modellek rezgéssel és anélkül.

Szexjátékok férfiak számára: Prosztata szimulátorai
vuxen.se

Egy párban történő felhasználásra kényelmes az erekciós gyűrűvel történő konfiguráció.

Szexuális játékok férfiaknak: A prosztata szimulációja erekciós gyűrűvel
adameve.com

Szex játékok mindkét partner számára

vibrátor

Természetesen a szerelmi játékokban hagyományos vibrátorokat használhat, de vannak olyanok, amelyek alkalmasabbak erre. Például egy ilyen modell serkenti a klitorist, a G pontot, és helyet hagy a behatolásnak, ami a rezgésnek köszönhetően extra élvezetet nyújt az ember számára.

Szex játékok mindkét partner számára: vibrátorok
bol.com

A vibrációs tojás egy mini eszköz, amely gyakrabban helyezkedik el termékként a nők számára, de lehet egy játék egy pár számára. Különösen, ha egy vezérlőpanellel van felszerelve. Használhatja a tojást hüvelyi, clitoralis, anális stimulációra, simogatja őket a koponya, a pénisz és perineum – általában, mint a fantázia mondja.

Szex játékok mindkét partner számára: Vibro
pharmaca.com

Kevésbé terjedelmes, de nem kevésbé érdekes lehetőség – vibráló csatolások az ujjakon. Tény, hogy kezét vagy partnere kezét vibrátorba fordítja. Egyszerű és ötletes.

Szexjátékok mindkét partner számára: az ujjakon a vibrációs csatolások
adamevetoysonline-sale.com

Kettős játékok

Egy pár vibrátor két eszköz, amelyek mágnesekkel vannak összekapcsolva. Megszakítva őket, egy férfihoz és egy vibrátorhoz egy vibrátorhoz jutunk.

Szex játékok mindkét partner számára:
touchofmodern.com

A szexuális játékok gyártói olyan távolmaradókra gondolnak, akik távol vannak. Számukra olyan eszközöket hoznak létre, amelyek az interneten vagy a Bluetooth-on keresztül kommunikálhatnak. Az eszköz mindegyik része (a képen egy férfi maszturbáló és egy nő vibratora) közvetíti a partner érintését a saját játékához. Kiderül az igazi cybersex.

Szex játékok mindkét partner számára: egy férfi maszti, és egy nő vibratora
touchofmodern.com

szíj

Dildo, amely egy partnerhez kapcsolódik. Vannak modellek pántokkal és anélkül. A második esetben az aktív partner anális stimulációt kap.

Szex játékok mindkét partner számára: Strapon
funfactory.ru

Egy másik lehetőség a nem stresszes strapusnak az anális behatoláshoz. Erősítő gyűrűkkel rögzített.

Szex játékok mindkét partner számára: nem stresszes strapon
eros18.ru

Vákuumszivattyú

Ezek az eszközök a levegő evakuálásával működnek. Nem klasszikus értelemben vett páros játék (bár kísérletezhető), de mindkét partner számára alkalmasak, mivel vannak modellek férfiak és nők számára.

A férfi szivattyúkat úgy tervezték, hogy növeljék a péniszét és helyreállítsák az erekciót. Maszturbálásra és előjátékra is alkalmasak.

Szex játékok mindkét partner számára: Vákuumszivattyú
wildberry.ee

Női opciók – szivattyúk a mellkason, a hüvelyen és a klitoriszon. Az első kettő a mellkas és a hüvely izmait is felkészíti.

Anal lánc

Unisex játék analóg ingerléshez, különböző méretű golyókból. A behatolási mélységet a partner szabályozhatja.

Szex játékok mindkét partner számára: Anal lánc
funfactory.ru

Tartozékok és kapcsolódó termékek

Már nem olyan, mint a játék, de fel tudják gyújtani a vágyat és örömet okozni. Ez magában foglalja a BDSM-attribútumokat és berendezéseket, erotikus jelmezeket, ehető festékeket és vászonokat, masszázsolajokat, stimuláló krémeket, kenőanyagokat és még sok mást.

Általánosságban elmondható, hogy ha valamit álmodna, valószínűleg már létezik egy speciális boltban. Csak arra kell néznie.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top