10 neobičnih darova za 8. ožujka

Dolazi 8. ožujka, a sve žene čekaju neobične darove i iznenađenja. Štoviše, ako ste 23. veljače bili predstavljeni ne s britvom i čarapama, ali nešto stvarno neophodno i elegantno. Možete kupiti neke darove, sami izvesti neke. Vrijeme za razmišljanje još je preostalo.

1. Ljepota stanica

neobične darove za 8. ožujka: ljepota stanica
etsy.com

Većina suvremenih djevojaka koriste kozmetiku i suvremene naprave, a taj dar ih ujedinjuje zajedno. Uz takvu postaju ljepote, vaš prijatelj može istovremeno voditi maraton i gledati neke serije, a štand izgleda elegantno.

2. Cvijeće u posudama

Izrezati cvijeće nikoga neće iznenaditi, i neće dugo trajati. Ali ako dajete cvjetajuću biljku, radost će trajati dulje.

Ako je vaša djevojka sve dobro sa smislom za humor, možete dati “Venus flytrap”. Glavna stvar je da ona ne odluči da je ovo uvredljivi savjet.

3. Neobični ukrasi

neobične darove za 8. ožujka: ukrasi
merchoid.com

Ako vaša djevojka voli film ili knjigu, poput „Gospodara prstenova”, „Harry Potter”, „Resident Evil”, „Sumrak”, možete dati joj nakit u predmetu rada. Na primjer, na web stranici možete naručiti Fabfable.ru prsten, privjesak u obliku cinkaroš, vjenčano prstenje iz filma „Rođenih ubojica” i drugih atributa.

4. Ulaznice i pretplate

Pretplata na kozmetički salon, fitness centar, joge, masaže, majstorske klase u plesu, foto shoot – velika raznolikost. Postoje posebne web stranice na kojima se cijeli niz pretplata prodaje na određeni način, počevši od jednostavnih “ženskih setova” i završava s setovima za ekstremne ljubitelje.

U trgovinama na mreži postoje i plaćene pretplatničke kampanje. Na primjer, pretplatite se, a vaša djevojka svaki mjesec dolazi s drugačijom skupom kozmetikom.

Glavna stvar je ne uvrijediti se. Na primjer, ako dajete pretplatu na klase fitnesa, djevojka može to uzeti kao uvredu: “Ne sviđa li se moja figura? Moram li izgubiti težinu? “. Ali ovdje sve ovisi o liku.

  Make-up za Halloween: 10 lijepih strašnih ideja

5. Sve za ispunjenje želja

neobične darove za 8. ožujka: medaljon
etsy.com

Naše želje uvelike utječu na naše živote. Kako o tome da djevojku bude skup ispunjenja želja? Na primjer, spremna knjiga o želji i otvor za medaljon u kojem možete staviti list s najdražom željom.

Ornamenti mogu biti izrađeni od plemenitih metala ili jeftiniji, ali vrlo lijep. Bilo koji otvoreni medaljon će učiniti, glavna stvar je objasniti zašto je to.

6. Osobna naljepnica na tabletu ili pametnom telefonu

Odaberite svoju omiljenu fotografiju djevojke i naručite naljepnicu na posebnoj web stranici. Nakon što pokrije svoj dar, gadget će postati jedinstven.

7. Portret u stilu pop art

Tko u naše vrijeme ne zna stil Andyja Warhola? Ako je vaša djevojka zainteresirana za suvremenu umjetnost ili ne žele ukrasiti kuću prekrasnom slikom, možete stvoriti vlastiti portret u stilu pop-umjetnosti.

Naručite ispis velikog formata ili ispisujte na platnu. Glavna stvar je imati vremena prije odmora.

8. Bouquet čokolade

Ako vam 8. ožujka nema slatkiša i buketa, čini se da ste bogohulna, možete kombinirati ove darove zajedno. To će biti neobično iznenađenje.

Da biste to učinili, kupite mali dućan u trgovini s cvijećem. Napunite ga bilo kojim stabilnim materijalom: pijesak, šećer ili bombon.

neobične darove za 8. ožujka: sitan

Uzmite skup drvenih kosa za posluživanje i čokoladne slastice u lako probušenom omotaču, kao što je folija.

neobične darove za 8. ožujka: slatkiše

Nabolite slatkiši na drvenim kosuljicama tako da dobro drže. Ili možete odabrati Raffaello i priložiti bombonicu na malu vrpcu.

neobične darove za 8. ožujak: štapići

Uzmite kvadrat tankih papira 20 × 20 cm. Možete uzeti krep papir, od kojeg se obično izrađuju umjetni cvjetovi. Probijte list u sredini.

neobične darove za 8. ožujka: papir

Stisnite je na kraju ražnja, tako da se cvijet ispostavi i popravi ga ljepljivom trakom ili ljepilom.

  Halloween: 100 zaprepaštenih slika za zabavu

neobične darove za 8. ožujka: cvijet

Uložite gotove cvijeće u lonac. Također možete koristiti košaricu ili jednostavno umatanje papira koji odgovara boji.

neobične darove za 8. ožujka: buket

Buket je spreman. Možete ga staviti na stol tijekom romantične večere i postupno osloboditi od slatkiša.

neobične darove za 8. ožujka: buket

9. Mali analogni fotoaparat Polaroid

Sada takvi kompaktni fotoaparati su jeftini, a radost njih puno. Kada se sve digitalizira, pravi je čudo zadržati novo tiskane fotografije u vašim rukama.

Nemojte zaboraviti odmah kupiti film za njega. Zabavna večer s fotografskom sesijom koju ste dobili. Osim toga, djevojke vole izraditi kolaže i smiješno nakit s fotografije, tako da će uskoro izgled vašeg stana malo promijeniti.

10. Neobičan poklopac ili cool iznenađenje

neobične darove za 8. ožujka: knjiga za tablet

Ako se odlučite dati dama srčanog pametnom telefonu ili tabletu, možete igrati malo toga – kupiti knjigu u tvrdi uvez, izrezati ga na mjestu za gadget, vratite ga i zamotati knjigu s iznenađenjem u poklon kutiji.

I možete kombinirati iznenađenje sa stvarno funkcionalnim stvarom i izraditi od stare knjige slučaj za tablet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤