Kako preuzeti Microsoft Office 2013 besplatno i službeno

Preuzmite Microsoftov ured besplatno. Uskoro Microsoft će lansirati svoj novi admiralski brod proizvod – Ured za 2013, koji se i danas ponekad naziva i Office 15. u ovom trenutku, on je dostupan za preuzimanje na pretplatnike MSDN / TechNet. Ali ako, poput mene, niste takvi i ne namjeravate postati, a onda svejedno preuzmite Microsoftov ured besplatno rano i besplatno imate. Jedini uvjet je jedan – morate imati Windows 7 ili 8. Retrogrades s XP sjedi u istom drevnom uredu ????

preuzmite Microsoftov ured besplatno

I tako ↓

Metoda # 1: Pregled sustava Office 365

Idite na office.com/preview. Ovdje morate preuzeti vrlo jednostavan instalacijski program koji će “poplaviti” cijeli ured – verziju sustava Microsoft Office 365 Home Premium Preview. Ovo nije konačna verzija (npr. Verzija 15.0.4128.1025) i ne možete odabrati koje komponente paketa želite instalirati i koje one ne. Odmah se vratite: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher i Access (Visio neće).
Screen Shot 2012-12-18 u 11.59.06
Dostupno i ruska inačica za 32- i 64-bitni OS.

Za Office 365 Preview, nema ograničenog vremena za svoj rad. Također, da biste ga instalirali, čak ni ne morate imati administratorska prava na radnom računalu.

Metoda # 2: izdanje sustava Office Professional Plus 2013

Pretpostavlja se da imate Live ID i preuzeli instalacijski program s web mjesta TechNet. Za razliku od prethodnih načina, ovaj će instalirati konačnu verziju izdanja sustava Office Professional Plus 2013 (verzija 15.0.4433.1506). Međutim, to će vam pomoći od trenutka instalacije od 60 dana. Ovaj put preuzeti punu instalater (666 MB, OfficeProfessionalPlus_x86_en-us.img), koji omogućuje odabir komponenti koje će se instalirati.

Zapamtite ograničenje u licencu – 60 dana i imajte na umu da za instalaciju morate imati administratorska prava na radnom računalu. Ako nemate ta prava, odaberite Metodu # 1.

  Nikad nije prekasno za promjenu profesije

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤