6 специални подаръка за любителите на бира на всяка чанта

Предварително за основния материал, искам да ви напомня, че бирата може да се използва не само за определената цел. Например, останките от бира облекчават косата, оплождат почвата, събират ястия и решават други икономически проблеми. Е, сега за каузата.

Охлаждащи камъни

Какво повече бихте искали от разговор с приятели в чаша вкусна бира с подходяща закуска? Разбира се, така че да не се загрява толкова бързо! Стандартният лед в този случай ще изглежда чужд, а специалните камъни за охлаждане на напитки, точно обратното, са много по-точни. Така че, на големи международни платформи за търговия с 20 долара се продават подаръци от сапунени камъни (сапуни) за уиски и всеки друг алкохол. Наричаме този камък талк или стеатит.

Подарък за бира любовник: кубчета за охлаждане
Кен Вайнрих / shutterstock.com

Благодарение на високата топлинна мощност, екологичната съвместимост, издръжливостта и устойчивостта към силни киселини, талк камъкът напълно охлажда течностите, без да променя или разрежда вкуса си. Поставете камъните във фризера за час или час и половина, за да ги заредите със студ, след което използвайте 3-4 камъни на стъкло.

Камъни за охлаждане на напитки →

Магнитни отвори

Има десетки начини да се отвори бутилка бира с разнообразни удобни инструменти: от запалката на джентълмен до дамските токчета. Да, такива трикове изглеждат много впечатляващи, въпреки че, след грубото им нанасяне, кориците се разпръскват широко и широко. Защо не използвате магнитен отключвател? Например, Decapitator от компанията Corkcicle за $ 20.

Все още е елегантна и красива, но много по-евтина: не е нужно да бягате в стаята или гората в търсене на метални отломки.

Магнитни отвори →

Дизайнерски очила

Фенове на силни алкохолни напитки често се показват със специални очила, за които се предполага, че разкриват най-фините нюанси на вкуса. По правило любителите на бира нямат нищо против. Въпреки това, ситуацията се превръща в главата му, ако на масата се появява примамваща чаша от модния дизайнер Даниеле Семеро (Даниеле Семеро). Общо в колекцията Monti-Taste Set се предлагат четири варианта очила с капацитет от 350 до 470 милилитра. Един пълен комплект ще струва $ 100, а отделен артикул ще струва $ 55.

Подарък за бира любовник: дизайнерско стъкло
sempli.com

Разбира се, това изглежда като отпадък, както казва самият продуцент, пирамидата на очилата и техните адаптирани силуети помагат на бирата да остане хладна и блестяща, тъй като внимателно не я изливайте. Не отстъпвайте, че купувате шведска практичност и италианска елегантност, опаковани в кристално чист вид.

Дизайнерски бирени очила

Компактен охладител

Студеното изгаря ръцете му не по-лошо от огъня. Замразената бутилка бира от фризера не е изключение. Затопляйте я с топлината на ръцете си, не изживявате най-приятните усещания и лишавате бирата от желаната прохлада. Изглежда, че не е нищо ужасно и съвсем обикновен, но защо да развалим момента, ако имате ръка за ръка Colster – малък охладител от компанията YETI за $ 30.

“Пазете бирата си толкова студена, колкото е научно възможно”, казва мотото на производителя. Двойните стоманени стени с вакуумен междинен слой намаляват топлопреминаването до минимум, поради което не се образува кондензация и се усеща студът. Специалната фиксираща дюза гарантира, че бутилката не излиза от охладителя с неловко движения на малко уморен пияч.

Охладител за бира →

Преносим буре

Не е нужно да сте дегустатор, за да разграничите наливната бира от бутилираното й сходство. С всички предимства на съхраняването на бира в кеговете не може да не се споменава очевидното му неудобство, свързано с тропота и голямото тегло на бурето. Изглежда, че преносимият DrinkTanks Insulated Growler елиминира това недоразумение. Капацитет от 1,9 литра е 69 долара, а 3,8 литра – 109 долара. Отделно, дюзите се продават за изключително удобно бутилиране на бира през маркуча.

Подарък за любител на бира: преносимо буре
drinktanks.com

Преносимият буре запазва оптималното налягане, предотвратява нагряването на съдържанието и, най-важното, запазва вкуса на бирата, цитирам, “до последната капка”.

Преносимо буре →

Домашна пивоварна

Занаята, домашна, оригинална и единствена истинска бира е съдбата на няколко ценители. Защо? Търсенето на съставки, спазването на рецептата и процеса, продължителността на готвенето, необходимостта от постоянен мониторинг в 99% от случаите надвишават желанието да направите самата бира. Доскоро PicoBrew представи домашната пивоварна Zymatic, което прави почти невъзможно абсолютно реално. Остава да се намерят допълнителни $ 2,000. Вижте сами колко просто е всичко.

За да управлявате комбината за пивоварство, е разработена мобилна програма и с нея се изтеглят хиляди рецепти от ентусиазираната общност PicoBrew. Средно бирата се вари за около четири часа, а продукцията е приблизително 10 литра уникален продукт. В комплекта има основен набор от продукти за едно пиво.

Домашна пивоварна →

Loading...