Как да запишете на AliExpress и да получите малко пари за покупки

Няма да говорим още веднъж за това колко важно е да изберете продавач и да прочетете отзиви за продукт, как да откривате спорове и да изготвяте документи. Нека да говорим само за това, което се отнася пряко до парите.

Повече работа – повече спестявания

Ако искате да спестите пари, ще трябва да прекарате време, т.е. да копаете в търсенето, както трябва.

Добър продукт не се изпраща в кошницата, а в списъка с желания, който непрекъснато ще гледате: рано или късно отстъпките и промоциите, които AliExpress обичате, ще стигнат до стоките, които ви интересуват.

Търсенето е необходимо на английски, защото перлите в имената на руски само се намесват, въпреки че ни карат да се смеем. И да определиш как да се обадиш на правилния продукт, да включиш сортирането по броя на поръчките и да погледнеш предложенията в първите пет. Така че сравнявате цените с продавачите, с които можете да се справите.

Промоционални кодове

Промоционалните кодове ви дават право да получавате отстъпка за определено време. Можете да ги търсите в уеб сайта на самия магазин и по ресурси на трети страни. По принцип не е необходимо да прекарвате половин ден в търсене на скъпи проценти на отстъпки. Достатъчно е да изберете надежден партньорски сайт и преди да пазарувате, за да го разгледате, да проверявате нови оферти.

Различни платежни системи

За да платите с продавачите на AliExpress, си вземете портфейли от различни системи (PayPal, Qiwi, Visa карта и т.н.). Понякога начинът на плащане влияе върху общата покупна цена, затова изберете най-печелившия.

Мобилно приложение

Начин, който не винаги работи, а икономиката по него, честно казано, е стотинка. Ако ви харесва продуктът, в описанието на който има бележка “Запазете повече в мобилната версия”, можете да го добавите в пазарската кошница на вашия смартфон. Цените в приложението за такива продукти са малко по-ниски.

Съвет на професионалистите

При пазаруването също има и професионалист. Това са хора, които правят огромно количество поръчки и познават най-продаваните почти лично. В допълнение, такива купувачи винаги са наясно с най-интересните промоции. И можете да ги намерите на форумите на shopaholics.

Общуване с продавача

Това е празно, но можете просто да помолите продавача за отстъпка. Той може да не се съгласи да ви даде бонуси. Но няма да знаете, докато не опитате.

Keshbek

И това е универсален начин за тези, които искат да спестят пари, но няма да разбият целия китайски пазар в търсене на печеливши оферти. Когато използвате услугата Kopikot, получавате 5% от покупките си в профила си в профила си.

Копикот: Cashback

Когато натрупате повече от 500 рубли, парите могат да бъдат показани на карта, електронни портфейли или мобилен акаунт.

Кешбек е награда, която получавате за собствените си покупки.

Първоначално услугата на кешбек се договаря с магазина за получаване на награда за всеки клиент. И тогава той дава някои от тези пари на самия клиент, т.е. на вас.

За теб изглежда така: отидете на сайта на услугата, регистрирайте се и кликнете върху връзката към партньорския магазин, в нашия случай AliExpress.

Как функционира услугата

Важно: Паричните средства се изплащат от вече съществуващи рекламни бюджети. Това означава, че цените за всички купувачи са еднакви, без измама.

Услугата “Kopikot”, за разлика от другите начини за спестяване на AliExpress, не изисква никакво усилие: не е нужно да проследявате отстъпки, не е нужно да разглеждате тонове стоки, да се консултирате и с специалисти. Просто не забравяйте да отидете в магазина от уеб сайта на услугата. Това може да бъде опростено и чрез инсталиране на разширение за браузъра, който сам показва най-вкусните оферти на магазини и сигнализира за възможността да се получи кеш от даден сайт.

Kopikot работи не само с китайски сайтове, но и с множество други популярни магазини и услуги: Booking.com, Lamoda, Asos и други. Общо партньори имат повече от хиляда услуги.

Така че купете и спестете, спестявайки пари и време. И не забравяйте да кажете на вашите приятели: услугата Kopikot има много интересна програма за препращане, която ще ви донесе истински пари в сметката.

Вземете Кешбек