Hakeri su hakirali iCloud i spojili intimne fotografije Jennifer Lawrence i drugih poznatih osoba

Nikad prije nije započeo dan znanja s takvim darovima. Te noći, skupina hakera objavila hrpu iskrene fotografije Jennifer Lawrence i druge poznate osobe, ukradene iz „oblaka» iCloud pohranu. Ostaje vidjeti da li je ranjivost usluge uzročnik istjecanja ili je li to ciljani napad.

Čak iu subotu navečer, skupina hakera počela je distribuirati privatne fotografije nekih djevojaka, ali nitko to nije primijetio do večeras. U početku su se pojavile samo nevine fotografije Jennifer Lawrence, no tada su se počele širiti još nestašnijih slika.

U ovom trenutku u mreži “procurila” fotografije Jennifer Lawrence, Kate Upton, Victoria Justice, Ariana Garand, Kirsten Dunst, Hope Solo, Krysten Ritter, Yvonne Strahovski i Teresa Palmer. Možda je to samo mali dio arhive, au budućnosti će se popis slavnih osoba proširiti.

Prema hakera, poznata tabloid TMZ ponudio ih šest-lik iznos za cijelu arhivu slika, ali su odbili, dodajući: „To je bolje fotografije koje ćete dobiti,” počeo ih širiti u otvorenom pristupu. Reddit korisnici su odmah stvorili , gdje su počeli prikupljati sve linkove na zajedničke arhive.

Kao što znate, kada uključite funkciju fotostreama, sve slike na iOS uređajima automatski se spremaju u “oblak”. Pa da li Sigurnosni sustav nije tako dobar kao što kažu, ili ljudi previše lijen staviti dobre lozinke, ali fotografija je „potekla”, a to je činjenica.

Još je nepoznato što je uzrokovalo takvo ogromno istjecanje podataka. Možda je to planirani napad na slavne slavne osobe, ili je možda ranjivost iClouda. Prema “Apple” blog 9to5mac, Apple predstavnici odbila komentirati na trenutnu situaciju.

  Što učiniti ako je video datoteka oštećena i ne otvara se

Sada, sigurno, dvorane kinematografije bit će potpune na premijeri posljednjeg dijela “Igara za gladu”. I savjetujemo vam da upotrijebite složene zaporke. Posebice djevojke.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top