8 vaihtoehtoa suljettuun Wunderlist-luetteloon

1. To-Do

Tehtäväajastin tehtävään

Ensimmäinen vaihtoehto on uusi Microsoftin tehtävien luettelo. Monessa suhteessa se on samanlainen kuin Wunderlist, mutta on myös hankkinut uusia ominaisuuksia.

Ensinnäkin se on “Oma päivä” -välilehti, jonka avulla voit tarkastella kaikkien luettelojen tehtäviä, joiden päivämäärät ovat tänään yhdellä ruudulla.

Toiseksi se on “Ehdotukset” -toiminto, joka auttaa hallitsemaan kaikkia tehtäviä kaikista luetteloista riippumatta aikarajoista. Se muistuttaa Moment-tilassa Any.do.

Web-versio →

2. TickTick

TickTick

Hyvä vaihtoehto on TickTick-palvelu. Tämä on toimiva tehtäväajastin, jossa asiakkaat pääalustoille. Erikseen huomaan tehtävien tarkastelu kalenteritilassa, teemojen tukeminen, geo-sijainnin muistutukset, tehtävien visuaalinen jakautuminen tärkeysjärjestyksessä.

Ilmainen versio sisältää kaikki perustoiminnot. Pro-versiossa 2,8 dollaria kuukaudessa on tukea kolmannen osapuolen kalentereita, integraatiota Sirin kanssa, jatkuva haku, ääretön määrä luetteloita, tehtäviä ja subtasksia.

Web-versio →

3. Todoist

Todoist

Todoist on suosittu hakemus tehdä tehtäväluettelo. Luettelot voidaan ylläpitää muiden käyttäjien kanssa, tärkeitä tehtäviä on eritelty ja Todoist Karma -palvelu näyttää visuaalisesti tuottavuudestasi.

Tehtävät jaetaan tarroihin ja suodattimiin – joten on kätevämpää lajitella ne. Voit ottaa käyttöön äänimuistutuksia, mutta venäjä on tuettu. Premium-versiossa on muistutuksia, tehtävien kommentteja, automaattista tietojen varmuuskopiointia ja tunnisteita. Vuositilaus merkitsee noin 2 tuhatta ruplaa.

Web-versio →

4. Google KeepGoogle Keep

Tunnettu palvelu Googlelta, jolla on tehtävien ajastimen toimintoja: muistutuksia ja tunnisteita. Tärkeimmät edut: se on täysin ilmainen ja on saatavana kaikilla alustoilla. Voit myös käyttää Google Keepia paikanvaraajana. Muistiinpanoihin liitetyt valokuvat, tarkistuslistat, äänitallenteet, piirustukset. Marraskuusta lähtien merkinnät on tuotu Google-dokumentteihin.

  Miten valita USB-muistitikku Macille

Web-versio →

5. Trello

Trello

Trello on erittäin suosittu palvelu yrityksille ja joukkueille. Mutta sitä voidaan käyttää henkilökohtaisena tehtäväluettelona, ​​sillä siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet: muistutukset, tunnisteet, tiedostojen liittäminen, kuvat. Plus Trellon joustavuus: voit järjestää sovelluksen työtilan omalla tavallaan.

Web-versio →

6. Any.do

Any.do

Any.do on vanha mies tehtäväluettelojen luokassa. Tärkeimpiä alustoja ja kaikkia tarvittavat toiminnot ovat asiakkaita. Luettelot on järjestetty luokkiin ja kansioihin, subtasksit ja kuvaukset lisätään.

Any.do on älykäs Asisstant-avustaja liikkeenjohdolle. Premium-versio, joka maksaa 2 dollaria kuukaudessa, on muistutuksia geo-sijainnista, muokattavissa olevista teemoista, tiedostojen liittämiseen ei ole rajaa.

Web-versio →

  6 hyödyllistä laajennusta VLC-mediasoittimelle

7. Omnifocus

OmniFocus

Omnifocus on vain Applen omistajien käytettävissä, mutta en voinut ohittaa sitä. Se on kallis, mutta erittäin toimiva, GTD-konseptin luoma.

Omnifocusissa voit järjestää joustavia tehtävien hierarkia: tallentaa yhden luettelon kaikkiin tapauksiin tai luoda tasoja, kansioita, projekteja ja ryhmiä. Ohjelman tärkeä ominaisuus on kontekstit. Niiden avulla voit edelleen jakaa tehtäviä sijainnin, tärkeyden ja ihmisten kesken.

8. WeDo

Wedo

Palvelujen hallinta, jossa korostetaan henkilökohtaisten tottumusten seurantaa. Kaikki tarvittavat toiminnot ovat: muistutukset, toistuvat tehtävät, tiedostojen ja kuvien liittäminen. Huomaan mukava käyttöliittymä ja asiakkaiden saatavuus kaikille suosituille alustoille.

Web-versio →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top