Miten ohittaa sivustojen ja seurantaohjelmien estäminen?

Selaimen laajennukset

Selaimen laajennuksen asentaminen on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista ohittaa lukko. Laajennukset eivät vaadi käyttäjää melkein mitään toimintoja ja ne on erittäin helppo määrittää.

“Access to Rutreker” (Chrome, Opera, Firefox, “Yandex.Browser”)

Erityinen laajennus pääsyksesi suosituimpiin torrent-seurantaan Runettiin.

Virallinen kotisivu: saatavilla-rutracker.org.

anonymoX (Chrome, Firefox)

Virallinen kotisivu: anonymox.net.

Selaa (Chrome, Opera, Yandex.Browser)

Virallinen sivusto: browsec.com.

FriGate (Chrome, Opera, Firefox)

Virallinen sivusto: fri-gate.org.

Operaan FriGate on ladattavissa täältä.

Lisäksi friGateilla on Chrome-proxy-laajennus, jossa on kehittyneitä ominaisuuksia kehittyneille käyttäjille.

Privatix (Chrome, Opera, Firefox)

Virallinen sivusto: privatix.com.

ZenMate (Chrome, Opera, Firefox)

Virallinen sivusto: zenmate.com.

Sisäänrakennetulla VPN-selaimella

On olemassa selaimia, joissa VPN on alunperin läsnä. Tällöin käyttäjän ei tarvitse asentaa mitään muuta, valitse vain tarvittava asetusasetus. Tällä hetkellä suosittu selaimella, jossa on sisäänrakennettu VPN, on Opera.

Hyvä käytäntö on käyttää kahta selausta: tärkein, johon olet tottunut ja jota käytetään kaiken käytettäessä ja toinen, jossa on sisäänrakennettu VPN-sivusto, joka vierailee estetyillä sivustoilla.

  OLED-televisiot: Teknologian edut ja haitat

VPN-palvelut

Yksinkertaisesti sanottuna, VPN-suojaus salasanan avulla on tapa vaihtaa sijaintiasi, näyttämällä olevan asuva maassa, jossa haluamasi sivusto ei ole kielletty. Bonuksena käyttäjä saa suojatun kanavan salaamalla kaikki lähetetyt tiedot.

Kanavan luotettavuus ja nopeus riippuvat palveluntarjoajalta. VPN-palveluiden ja edellä mainittujen laajennusten välinen ero on se, että entiset edellyttävät yksinkertaista mutta silti mukauttamista, mutta ne toimivat paitsi selattaessa selaimen kautta myös kaikkien verkossa lähetettyjen ja vastaanotettujen tietojen avulla.

7 myyttiä VPN: stä ja syistä sen käytön aloittamiseen →

Lifehackerin suosittujen VPN-tunnusten arvostelut:

  • Betternet;
  • HideMe;
  • Privatix;
  • TunnelBear;
  • VPN Unlimited;
  • VPN99.

Välityspalvelimet

Välityspalvelin on toinen yksinkertainen tapa ohittaa lukko, jonka avulla voit käyttää Internetiä etäpalvelimen kautta, mikä tarkoittaa, että kaikki sivustot pitävät sinua itse asiassa maassa, jossa tämä palvelin sijaitsee. Näin ollen, jos maassa ei ole kielletty sivusto, jota tarvitset, voit siirtyä siihen.

Mikä on välityspalvelin ja miksi se olisi tavallinen käyttäjä →

RuTracker Proxy →

TOR ja muut hajautetut verkot

TOR on reitittimien ja ohjelmistojen verkko, joka on suunniteltu nimenomaan käyttäjien nimettömyyden varmistamiseksi. Käytännöllisesti tätä teknologiaa käyttäen pyyntösi sivustolle ja sen vastaus kulkevat niin mutkaiseviksi ja monimutkaisiksi välityspalvelinten ketjun kautta, että asiakkaan laskeminen on lähes mahdotonta.

Helpoin tapa aloittaa tämän tekniikan käyttö on ladata ja asentaa Tor Browser, erityinen Firefox rakentaa kaikki tarvittavat lisäkomponentit, kuten lisäosat NoScript, Torbutton ja HTTPS Everywhere. Ennen lataamista älä unohda valita haluamaasi kieltä pop-up-luettelosta.

Ohita lukitus älypuhelimille ja tabletteille

selaimet

Yksi parhaista tavoista ohittaa sivuston estäminen älypuhelimella tai tablet-laitteella on käyttää liikenneturva-tilaa Chrome, Opera, UC Browser ja muut samaan toimintoon käytettävät mobiiliselaimet.

Androidille

Orfox on Android-selain, jossa on sisäänrakennettu Tor. Se on sijoitettu työpöydän Tor-selainen mobiiliversiona.

IOS: lle

Windows Phone

VPN

Lähes kaikilla nykyisillä mobiilikäyttöjärjestelmillä on sisäänrakennetut VPN-luomistyökalut. Jos haluat VPN-palveluita, voit myös määrittää yhteyden mobiililaitteissa.

Jos et halua säästää asetuksia, voit asentaa mobiilisovelluksen helposti luoda VPN-yhteyden älypuhelimella tai tablet-laitteella.

Androidille

IOS: lle

Mitä seuraavaksi?

Käyttämällä jotain ehdotetuista estämismenetelmistä pääset jälleen haluttuun sivustoon ja vastaavasti sekä resurssien hallinnosta tai käyttäjiin liittyvistä yksityiskohtaisemmista ohjeista. Käytännöllisesti katsoen kaikki resursseja, jotka ovat epäonnistuneet, sijoittavat pääsivulle viimeisimmät uutiset ja tiedot keinoista estää estäminen. Tutki heitä ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.

Lisäksi ei ole tarpeetonta tilata sosiaalisten verkostojen suosikkisivustojen virallisia yhteisöjä. Jos pääsy resurssiin katoaa uudelleen, saat viimeisimmät ohjeet sotsialki kautta.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤