6 bedste alternativer til Windows Movie Maker

I meget lang tid var Windows Movie Maker en af ​​de mest populære videoredigerere. Det er gratis, meget nemt at bruge og har god funktionalitet. Men Microsoft stoppede udviklingen af ​​Movie Maker, og i Windows 10 mangler det.

Her er en liste over de bedste gratis videoredigeringsprogrammer, der ligner Windows Movie Maker.

1. Ezvid

Alternativer til Windows Movie Maker: Ezvid

Ezvid er utrolig simpelt, og samtidig en forholdsvis bekvem video editor. Det giver dig mulighed for at montere video og optage skærmen.

Ezvid har en spartansk interface, som er let at forstå. Programmet giver dig mulighed for at indtaste en titel og beskrivelse for din video, sæt et vandmærke, hvis du vil, eller tilføj baggrundsmusik. Derefter kan du gemme den færdige video med et enkelt klik, dog kun i WMV-format.

Ezvid vil passe til de brugere, der først og fremmest værdsat enkelheden af ​​grænsefladen og nem udvikling i Windows Movie Maker.

Ezvid →

2. VideoLAN Movie Creator

Alternativer til Windows Movie Maker: VideoLAN Movie Creator

VLMC udviklet af VideoLAN, den samme organisation, der skabte den berømte medieafspiller VLC.

Video Editor VLMC er en open source-applikation på tværs af platforme, der er tilgængelig til Windows, Linux og MacOS. Det er virkelig altomfattende: det kan fungere med næsten alle typer video- og lydfiler. Det har en temmelig enkel grænseflade og mange redskaber til redigering. Du kan klippe og lim sammen fragmenter af videofiler, tilføj lyd og effekter, og gem derefter resultaterne af dit arbejde i ethvert passende format.

Desværre gør VLMC meget langsomt videofiler i sammenligning med andre redaktører fra denne liste. Dette er dog en ukritisk ulempe mod baggrunden for alle fordelene ved programmet.

VLMC er et glimrende valg, hvis du gerne vil have et større sæt værktøjer end leveret af Movie Maker.

VLMC →

3. Avidemux

Alternativer til Windows Movie Maker: Avidemux

Avidemux har en meget enkel og lidt gammeldags interface. Men med de opgaver, der er tildelt ham, styrer denne videoredigerer. Avidemux har forskellige filtre, samt evnen til at beskære og flytte videofragmenter, placere markører på tidslinjen. Programmet understøtter en bred vifte af video codecs.

Avidemux er tilgængelig til Windows, Linux og MacOS. Hvis du vender dig til dens grænseflade, kan du godt lide dig mere end de andre analoger.

Avidemux →

4. VSDC Free Video Editor

Alternativer til Windows Movie Maker: VSDC Free Video Editor

VSDC er et mere avanceret videoredigeringsprogram end de fleste andre alternativer til Windows Movie Maker. Det giver dig dog mulighed for at redigere videoen med samme lethed.

I VSDC Free Video Editor er der mange værktøjer og indstillinger til afspilning og redigering af dine videoer. Du kan arbejde med flere videofiler, beskære, opdele, organisere dem efter eget valg. Programmet giver dig mulighed for at tilføje undertekster og forskellige video- og lydeffekter. VSDC Free Video Editor arbejder med mange populære formater.

Selvom videoredigeringsprogrammet har nogle stabilitetsproblemer, er det stadig et af de bedste alternativer til Windows Movie Maker.

VSDC Free Video Editor →

5. VideoPad Video Editor

Alternativer til Windows Movie Maker: VideoPad Video Editor

Interfacet VideoPad Video Editor, synes det, kom lige fra æra af Windows XP. Programmet er dog relativt enkelt og praktisk at bruge. Hun kan redigere videoen, tilføje lyd. Understøtter forskellige effekter og overgange og er i stand til at oprette og redigere undertekster.

Af alle de præsenterede alternativer til Windows Movie Maker er dette program lignet dets forgænger mest. Videoredigering er gratis til brug i hjemmet. Der er også en kommerciel version med forbedret funktionalitet.

VideoPad Video Editor →

6. Shotcut

Alternativer til Windows Movie Maker: Shotcut

Shotcut er en af ​​de bedste udskiftninger af Windows Movie Maker. Ja, det er næsten en professionel videoredigerer med mange funktioner og evner. Shotcut understøtter et stort antal video- og lydfilformater og indeholder alle de grundlæggende værktøjer til redigering af dem.

I Shotcut kan du tilføje forskellige filtre, beskære og flytte fragmenter af dine videoer, arbejde med lyd og effekter – generelt er der alt hvad du behøver.

Programmet har open source kode og er tilgængelig til Windows, MacOS og Linux.

Shotcut →

Kender du andre videoredigerere, der kan erstatte Windows Movie Maker? Del dem i kommentarerne.