Dokumentumok fordítása a Microsoft Office programba a Google Fordító segítségével

A Google három szolgáltatást kínál a dokumentumok fordításához, de egyik sem működik elég jól. Dokumentumokat tölthet fel a Google Fordítóhoz, de a kimenő HTML-fájlt nem lehet megfelelően menteni, és nem tartalmaz képeket. Szintén van egy speciális Google Eszköz eszköz, amely szintén problémákat okoz a dokumentumok konvertálásával kapcsolatban. A Google Dokumentumoknak van egy fordítási funkciója, de a dokumentum először HTML formátumba kerül, és az eredeti formátum nem mindig megőrzött.

Dokumentumok fordítása a Microsoft Office programba a Google Fordító segítségével

A DocTranslator egy speciális szolgáltatás, amely a Microsoft Office dokumentumokat a Google Fordító segítségével fordítja le, és ugyanakkor megőrzi a dokumentum eredeti megjelenését változások nélkül. A Google Dokumentumokkal ellentétben a DocTranslate nem korlátozódik az 500 KB-ig terjedő dokumentumokra, és Excel táblázatokkal és PowerPoint prezentációkkal dolgozhat. A DocTranslater a Java-appletet használja a fájlok letöltésére és a Google Fordító API használatával történő fordítására.

Az ilyen fordítás előnye tagadhatatlan: a fájlokat az eredeti formátumban mentheti, változatlanul hagyva a betűméretet, a címeket stb.

  Csak két kattintás választja el a +200 GB-ot a felhőben tárolt OneDrive-tól

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤