Hol kaphat választ bármely kérdésre, ha a keresés a Google-on nem eredményez eredményt?

A kérdések és válaszok platformjai ugyanúgy működnek. Regisztrálsz, tedd közzé a kérdést a megfelelő címsorban, és várj. A rendszer megmutatja azt az érdeklődő felhasználóknak, és amikor válaszolnak, értesítést kap. Bármely résztvevő szavazhat az általa választott válaszokra, így a legjobbak minősítése alakul ki.

Általános szabályként minden felhasználónak személyes összege van, amelyet a hozzájuk adott válaszokért számolnak fel. Minél magasabb ez a szám, annál magasabb a résztvevő jó hírneve a közösségben.

Tekintsünk több ilyen helyszínt.

1. Válaszok a Mail.Ru-ra

A legrégebbi a RuNet szolgáltatása a kérdések és válaszok lenyűgöző közönséggel. Először napi öt alkalommal kérhet más résztvevőket. Ez a szám növekedni fog, ahogy Ön más emberek kérdéseire válaszol, és más tevékenységeket végez a szolgáltatásban.

A közösségben kétféle kérdéseket tehet fel: szabványos és egy szavazás formájában, amely magában foglalja a javasolt válaszok felhasználóinak szavazását.

«A Mail.Ru válaszai» →

2. A kérés

A válaszok számával és a megjelenés sebességével ez a közösség alacsonyabb a “Mail.Ru Responses” -nél. De észrevételeim szerint a válaszok minősége jobb a TheQuestionon. Itt többek között találhat olyan híres személyiségek beszámolóit, akik válaszolnak kompetenciájukra.

Ha a kérdés megválaszolatlan marad, akkor olyan felhasználókhoz fordulhat, akik úgy gondolják, hogy szakértők a releváns témában. De az ilyen közvetlen kérelmek száma korlátozott: hét fellebbezés után meg kell válaszolnia legalább egy másik kérdést.

A kérés →

3. Kenyérpirító

Egy nagyon szakosodott weboldal az IT-t érintő kérdésekre és kérdésekre tervezve. Ha valamit szeretne megtudni a szoftverfejlesztésről, a webes tervezésről, a szoftverről, a szolgáltatásokról vagy a PC-komponensekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az erőforrás felhasználóival. Itt van a legegyszerűbb megoldás olyan műszaki szakemberek keresése, akik hajlandóak megosztani az orosz nyelvtudást.

«Kenyérpirító» →

4. Quora

Az egyik leglátogatottabb nemzetközi weboldal a tudásmegosztáshoz. Most Quora támogatja az angol és a spanyol nyelvet. Itt számos kérdést és hatalmas közönséget találhat, akik segítenek. Az utóbbiak között számos közszereplő is részt vesz a megbeszéléseken.

Minden résztvevő számára kérdéseket tehet fel, és azokat konkrét webhelyszakértőkhöz intézheti. A népszerű témákban a felhasználók és a szolgáltatás moderátorai együtt részletes enciklopédikus válaszokat alkotnak a wiki-cikkek formátumában.

Quora →

5. Stack Exchange

A kérdések és válaszok egyik legfontosabb nemzetközi szolgáltatása, a Quora versenytárs. A Stack Exchange egy teljes hálózat, ahol mindegyik külön tudásterületen van: oktatás, buddhizmus, számítógépes grafikák és így tovább. A leghíresebb webhely a Stack Overflow, a világ legnagyobb programozói közössége.

A Stack Exchange az angolul beszélő közönségre összpontosít, de a szolgáltatás más nyelvű webhelyeket is tartalmaz. Például több közösségben kommunikálnak oroszul. Ez az oldal a diákok, a tanárok és a nyelvészek orosz nyelv és az “orosz nyelv”, valamint a helyi változata Stack túlfolyás az orosz programozók.

Stack Exchange →