Hol találhatok ingyenes és ingyenes zenét a projektjeimhez?

Az internet végtelen számú különböző hang-, video- és grafikai anyagot tartalmaz minden ízlésért. Azonban nem mindegyik lehet ilyen egyszerűen vegye fel és kiaknázására, különösen, ha a projekt célja az, hogy túllépjünk a szűk körben rokonok és barátok. Ezért olyan források listáját szeretnénk felajánlani, amelyek ingyenes, és legfontosabb, nem kapcsolódó audió anyagokat tartalmaznak. Itt találsz zeneszerzőket, mintákat, csak filmekhez, játékokhoz, bemutatókhoz, programokhoz és egyéb fejlesztésekhez.

A jelen vélemény minden webhelye tartalmaz a Creative Commons licenc alatt forgalmazott anyagokat. Ez számos különböző felhasználást és szerkesztést jelent. Az egyes anyagok sajátos korlátairól tájékozódjon az adott webhelyen. A Creative Commons licenszről általában és annak típusairól itt olvashat.

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud egy nagyon népszerű erőforrás az emberek akarnak, hogy megosszák a zene, podcastok, és több, így nem meglepő, hogy itt talál egy csomó anyagot licenc alatt a Creative Commons. A legegyszerűbb módja annak, hogy minőségi hangokat találjunk meg, hogy látogasson el egy speciális csoporthoz, amely jelenleg több mint 3500 klippet tartalmaz. Számos fiók is létezik, amelyek a szabad tartalmakra szakosodtak. Először is cc és Crazy Language vagyunk.

Jamendo

Jamendo

Jamendo egy könyvtár több mint 400.000 pálya, de nem mindegyik áll rendelkezésre a Creative Commons licenc, így a választás a zene ezen az oldalon, figyelni rá. A lehetséges felhasználásokra vonatkozó információk az egyes sávok oldalának alján találhatók.

Audionautix

Audionautix

Az Audionautix csak a Creative Commons 3.0 alatt licencelt zenéket tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy szabadon másolhat és remixálhat, valamint kereskedelmi célokra is felhasználható. Az erőforrás szép tulajdonsága, hogy nemcsak a műfaj, hanem a hangulat és a tempó között is megkeresheti a számokat. Ez segít könnyebb megtalálni az ideális pályát a projekt számára.

Ingyenes zenei archívum

Ingyenes zenei archívum

A szlogen ezen az oldalon biztosan tetszik: “Ez nem csak szabad zene, ez jó zene.” Zenét kereshet az alkotó nevével vagy műfaj szerint. Az egyes albumok vagy műsorszámok oldalai jelzik a használat lehetséges módjait. Minden zene letölthető.

  Intelligens otthon a saját kezével: A Yandex.Muzyki zenéinek hangvezérlése

The Freesound Project

The Freesound Project

A FreeSound lehetővé teszi látogatóinak, hogy címkékkel keresjenek zenéket. A hatalmas címkefelhő kitűnő tippet ad, ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy milyen zeneszámra van szüksége. A letöltéshez ingyenes regisztráció szükséges.

Incompetechről

Incompetechről

Az oldal zenei könyvtárát műfajok és hangulatok szervezik, és van egy keresési rendszere is. Akkor használja ezt a tartalmat szabadon előírt forrásmegjelölés, de ha ezt nem teszi meg, akkor van, hogy egy kis fejlődéséhez járul hozzá a terület alap.

Musopen

Musopen

Ez az erőforrás klasszikus alkotásokat tartalmaz, amelyek nyilvánosak. Itt nem csak audiofelvételeket tölthet le, hanem zenei eredményeket is. Van egy felirat a zeneszerzők és előadók. Ha időt szeretne a klasszikusokkal foglalkozni, akkor itt megtalálja mindent, amire szüksége van.

Egyéb hasznos erőforrások

Ha nem talált megfelelő zenét a korábbi oldalakon, akkor folytathatja a kutatást itt:

CCMixter

Bumpfoot

CCTrax

iBeat

Audiofarm