Screencast-O-Matic – szolgáltatás képernyőképek létrehozására két kattintással

A screencast egy videofelvétel arról, hogy mi történik a képernyőn, gyakran audió vagy szöveges megjegyzések kíséretében. Leggyakrabban a program vagy szolgáltatás képességeinek bemutatására, képzési videók készítésére, számítógépes problémák és módszerek megoldására szolgál. Rengeteg program van a screencastok rögzítésére, de a legtöbbjük fizetett vagy nehéz elsajátítani. Szeretnénk bemutatni Önnek egy egyszerű módot ilyen videó rögzítésére minden erőfeszítés nélkül.

Screencast-O-Matic - szolgáltatás képernyőképek létrehozására két kattintással

Screencast-O-Matic Egy online videofelvevő szolgáltatás a képernyőn megjelenő tartalomhoz, amely közvetlenül működik a böngészőben. Így a szolgáltatás az operációs rendszertől függetlenül is használható, a legfontosabb az, hogy a böngésző támogatja a Java-t.

Nagyon könnyű felvételt készíteni. A szolgáltatás főoldalán megnyomjuk a Start Recording gombot, majd egyetértünk a Java applet elindításával. Ennek eredményeként egy speciális keret jelenik meg az összes ablak tetején, jelezve a rögzítési határokat és egy vezérlőgombokkal ellátott panelt. A keret méretét egyszerűen a rajzok húzásával, vagy az előre beállított értékek kiválasztásával módosíthatja.

Screencast-O-Matic szolgáltatási képességek

A videofelvétel a piros gomb megnyomása után indul. Lehetőség van audió megjegyzések rögzítésére egy mikrofonról vagy videóról webkameráról. Lehetőség van szüneteltetésre és folytatásra, de a klip időtartama nem haladhatja meg a 15 percet. A felvétel befejezéséhez nyomja meg a gombot csinált és felkérést kap, hogy mentse a videót a szolgáltatás szerverére (regisztráció szükséges), a YouTube-on vagy a számítógép merevlemezén.

hogyan lehet a videót rögzíteni a képernyőn

Itt láthatod a videó tesztelését, amelyet e bejegyzés írásához rögzítettek. Ne feledje, hogy a rögzítéskor a kurzor kiemelő hatása hozzáadódik, és az összes kattintás kék színű lesz, ami a megjegyzések nélkül még tisztább képet eredményez a képernyőn.

Screencast-O-Matic egy kiváló eszköz a videók rögzítéséhez, ami a képernyőn történik. Egyszerű, kényelmes, bármilyen operációs rendszerben működik, hasznos lehet, ha megoldást szeretne találni egy számítógépes probléma megoldására, video-oktatóprogramok létrehozására vagy egy program vagy szolgáltatás funkcióira. Megérdemelt hely a kedvenc könyvjelzőkben.

Screencast-O-Matic

Loading...