3 приложения за автоматичен чейнджър за тапети в Windows

1. Динамична тема

Една от най-красивите функции на Windows 10 е автоматичната промяна на тапета на заключения екран. Специално обучените хора избират толкова красиви снимки, че е невъзможно да не се влюбят в тях. Жалко е тези изображения да живеят само един ден и само на заключения екран.

Програмата Dynamic Theme решава този проблем. С него можете да зададете изображението на деня от потока от Windows Spotlight като десктоп тапет или да го запазите на твърдия диск на компютъра си.

2. Смайващ

кален

Ако някога сте търсили красиви и безплатни изображения, тогава не бива да пропускате уебсайт, наречен Unsplash. Това е едно от най-добрите места, където професионалните фотографи публикуват своята работа. Всички те могат да се изтеглят безплатно.

Splashy използва директорията Unsplash, за да изтегля и инсталира автоматично нови тапети за настолни компютри. В настройките можете да зададете интервала за актуализиране, темата на снимките и да активирате функцията за автоматично стартиране с Windows. Приложението има много стилен и минимален интерфейс.

Изтегляне Splashy →

3. Artpip

Artpip

За тези, които предпочитат да виждат класически картини като фон на работния плот, препоръчваме да опитате приложението Artpip. Той изтегля картини и ги инсталира автоматично на работния плот.

В настройките на приложението можете да изберете възрастта и стила на картината, както и да зададете честотата на смяна на тапета (само за версията Pro). Харесаните произведения се запазват в любимата галерия на приложенията.

Изтегляне Artpip →

  Jak sledovat soubory .torrent z rutracker.org bez nutnosti stahování do počítače