7 parhaita apuohjelmia poistettujen tietojen palauttamiseksi

Kun tärkeä tiedosto on kadonnut, vietetty asiakirja poistetaan ja kuvat katoavat yhtäkkiä muotoiltu muistikortti, älä huoli liian aikaisin. Kun poistat tiedoston levyltä, sen kuvaus järjestelmässä poistetaan. Tiedoston muodostamat tavut tiedostomuodot pysyvät paikallaan, kunnes jotain muuta on kirjoitettu niiden päälle. Joten voit yrittää palauttaa tiedot jollakin näistä sovelluksista.

Ole varovainen, jos asennat sovellukset levylle, jossa poistetut tiedostot sijaitsevat. On olemassa vaara, että asennetut sovellusohjelmat korvataan. On parempi valita toinen osio tai fyysinen levy asennettavaksi.

1. Recuva

alustalla: Windows.
hinta: ilmaiseksi, 19,95 dollaria parannetulle versiolle.

Palauta tiedot: Recuva

Recuva voi palauttaa vahingossa menetetyt tiedot, esimerkiksi vahingossa puhdistetuista kori. Ohjelma voi palauttaa kamerasta vahingossa muotoillun muistikortin kamerasta tai musiikista poistetusta MP3-soittimesta. Kaikki mediat, jopa iPod-muisti, tuetaan.

Lataa Recuva →

2. Disk Drill

alustalla: Windows, Mac.
hinta: ilmainen, 89 dollaria parannetulle versiolle.

tietojen palauttaminen: Disk Drill

Disk Drill – sovellus tietojen palauttamista varten Mac, mutta on olemassa versio Windows. Tämä ohjelma tukee useimpia levyjä, tiedostoja ja tiedostojärjestelmiä. Sen avulla voit palauttaa poistetut tiedostot Recovery Protection -toiminnosta ja etsiä päällekkäisiä tiedostoja ja puhdistaa levyn. Kuitenkin ilmainen versio ei salli palauttaa tiedostoja, jotka ovat kadonneet ennen Levytyökalun asennusta.

Lataa Disk Drill →

3. TestDisk

alustalla: Windows, Mac, Linux, FreeBSD, OpenBSD, SunOS, DOS.
hinta: maksutta.

tietojen palauttaminen: TestDisk

Erittäin toimiva ja universaali sovellus avoimen lähdekoodin kanssa. Se on tekstiliitäntä, mutta sitä ei ole vaikea ymmärtää.

TestDisk tukee valtavasti tiedostoformaatteja. Lisäksi ohjelma voidaan kirjoittaa LiveCD: hen tietojen palauttamiseksi levyltä, johon järjestelmä ei käynnisty. Apuohjelma voi palauttaa vahingoittuneen käynnistyssektorin tai kadonneet tiedot.

TestDiskin mukana toimitetaan PhotoRec-ohjelma, joka palauttaa poistetut tiedostot, valokuvat, musiikki ja videot.

Lataa TestDisk →

4. R-Undelete

alustalla: Windows, Mac, Linux.
hinta: ilmainen versio palauttaa tiedostoja jopa 256 kt; 79,99 dollaria täydelliseen versioon.

tietojen palauttaminen: R-Studio

R-Undelete on osa R-Studioa. Tämä on koko perheen tehokkaista tiedonsiirto-ohjelmista. Tuetut tiedostojärjestelmät FAT12 / 16/32 / exFAT, NTFS, NTFS5, HFS / HFS +, UFS1 / UFS2 ja Ext2 / Ext3 / Ext4.

R-Studio-sovellukset voivat palauttaa poistetut tiedot sekä paikallislevyillä että verkon kautta. Tietojen palauttamisen lisäksi apuohjelmat tarjoavat työkaluja varmuuskopiointiin, edistykselliseen osion kopiointiin ja haettujen levyjen etsimiseen.

Lataa R-Undelete →

5. Eassos Recovery

alustalla: Windows.
hinta: ilmaiseksi kokeiluversiona, jonka toipuminen on 1 Gt: n data; 69,95 dollaria täydelliseen versioon.

tietojen palauttaminen: Eassos Recovery

Eassos Recovery palauttaa poistetut tiedostot, valokuvat, tekstidokumentit ja jopa yli 550 tiedostomuotoa. Sovelluksella on erittäin yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä.

Lataa Eassos Recovery →

6. Hetman Recovery

alustalla: Windows.
hinta: Vapaa versio ei tallenna löydettyjä tiedostoja; 37,95 dollaria täydelliseen versioon.

tietojen palauttaminen: Hetman Recovery

Kehittäjä Hetman tarjoaa joukon apuohjelmia eri tyyppisten tietojen palauttamiseksi: koko osiot tai yksittäiset valokuvat ja asiakirjat. Ohjelma tukee kaikkia kiintolevyjä, flash-kortteja, SD- ja microSD-muistikortteja.

Lataa Hetman Recovery →

7. Glary Undelete

alustalla: Windows.
hinta: ilmaiseksi, 19,97 dollaria Glary Utilitiesin kokoonpanossa.

tietojen palauttaminen: Glary Undelete

Glary Undelete voi palauttaa kaikki poistetut tiedostot, mukaan lukien pakattu, hajanainen tai salattu. Tuettujen tietojen suodatusta tuetaan.

Lataa Glary Undelete →

Tunnetko käteviä ja toimivampia sovelluksia tietojen palauttamiseen? Kerro meille kommentit.

Loading...