Избор на най-добрите бутони “Старт” за Windows 8

Издаден миналата седмица окончателната версия на Windows 8 окончателно разделя населението на планетата Земя на две противници – “бегачи” и “метрополители”. Първият никога не може да излекува болката от загубата на любимия бутон, вторият доста щастливо ангажирани в разработването на нова система за интерфейс, и не са били наблюдавани проблеми.

Искаме да направим живота по-лесен за феновете на бутона “Старт” и да предложим няколко начина да го заменим. От няколкото дузина подобни комунални услуги избрахме само най-добрите. Да, това не е пълно превъплъщение на свещения бутон, но все пак …

Избор на най-добрите бутони

Win8StartButton

Win8StartButton ни доставя най-доброто от старата и новата версия на системата. Той добавя, бутона за стартиране на лентата на задачите на вашата система, но външния му вид и основни функции са много подобни на новия старт екран на Windows 8. Когато кликнете върху появява меню, в което трябва само да въведете няколко букви от името на елемента, които искате да веднага да получите резултати. Тази програма може да бъде препоръчана на всички потребители, които искат да имат главно меню и същевременно не могат да се откажат от възможностите на новата система.

как да промените интерфейса на Windows 8

Start8

Start8 от Stardock е “най-добрата алтернатива на менюто” Старт “за Windows 8”. Тази програма предлага добре проектиран и красив интерфейс с поддръжка за търсене и достъп с едно кликване до папки като Моите документи, Изображения, Музика и така нататък. В допълнение, ако не сте голям фен на всички тези плочки в Windows 8, а след това с Start8 можете да се уверите, че компютърът е зареден директно в работния режим. Лицензът за един потребител е $ 5, има 30-дневен пробен опит.

  USB דרך רשת – שיתוף התקן USB

как да добавите бутон за стартиране в Windows 8

Стартът се връща обратно

Тази програма все още се развива, но вече изглежда доста обещаваща. Можете да промените външния вид на менюто Start (включително изберете друга икона) е способността да се зареди директно в режим Desktop и забраните някои други интерфейсни нововъведения на Windows 8.

как да промените изгледа на менюто в Windows 8

Classic Shell

Classic Shell първоначално е бил създаден с цел да пресъздаде напълно каноничен и безупречен стил за потребителите на Windows XP, които са прегърнали новата Windows Vista и Windows 7 менюто като противодържавна дейност (да, това беше в края на краищата това!). Оттогава приоритетите са се променили и сега Classic Shell помага да се оборудва парче от седем или whist в Windows 8.

Програмата има поддръжка за кожи и много голям брой настройки, с които можете да промените външния вид и поведението на системата от главното меню. Освен това програмата има много допълнителни функции за подобряване на Explorer, Internet Explorer и т.н., което обаче далеч надхвърля обхвата на тази статия.

настройки за Windows 8

Ние, в заключение можем да посъветва само да не се бърза обратно към традиционната бутона в долния ляв ъгъл, а след няколко дни да се опита да се експериментира с нов потребителски интерфейс Windows 8. Може дори като него.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top