Как да изтеглите фонови изображения на екрана за заключване на Spotlight в Windows 10

В руското издание на Windows 10 тази функция е наречена на първо място “Windows прожектор”, а в последните съвкупности тя е преименувана на “Windows: interesting”. Можете лесно да намерите тази опция в “Настройки” → “Персонализиране” → “Заключване на екрана”.

Опции за прожекторите

Основната функция на функцията Spotlight е, че потребителите могат да изразят одобрението си за определена снимка. По този начин в онлайн каталога на изображенията за заключващия екран има само най-красивите и популярни снимки. Много от нас биха искали да изтеглят тази директория на вашия твърд диск, например, като тапет за настолни компютри. Нова помощна програма, наречена SpotBright, осигурява тази възможност.

Spotbright търсене

След стартиране на приложението трябва да изберете един от видовете търсене на изображения. Бързото търсене работи по-бързо, но открива по-малко фонови изображения, затова ви препоръчвам да изчакате малко, но все пак използвайте дълбоко търсене.

Опции SpotBright

В настройките SpotBright можете да посочите къде да запишете изтеглените изображения. Освен това ще намерите много полезна функция, която синхронно ще променя фоновите изображения на екрана за заключване и работния плот през зададения от вас период от време. Можете да качвате изображения в портретна или пейзажна ориентация, както и двете версии заедно.

Приложението е универсално, тоест можете да го инсталирате и използвате и на мобилно устройство с Windows Phone. Програмата се разпространява безплатно, но трябва да поставите рекламни банери в прозореца SpotBright.

  3 aplicaciones para cambiador de fondo de pantalla automático en Windows