Как да промените фона в папката на Windows

Учените казват, че едно от най-важните качества, които ни правят човека – е постоянно подсъзнателно желание да се знае и да променят света. Именно този инстинкт, изработен от примитивни хора на изкуството да рисува по стените на пещерите си, бутане на Британските учени ™ произвежда всички нови луди разследвания и компютърни маниаци винаги нещо да се обърне и да се преконфигурира в неговата, и така системата работи правилно. ????

Стандартният мениджър на файлове в Windows не предлага много опции за персонализиране. Въпреки това, както винаги се случва с популярни продукти, когато разработчиците нещо не е предвидено, то тогава идва на помощ на огромна армия от потребителите, като добави с плъгини и модове необходими функции.

Днес искам да представя едно от тези допълнения – Windows 7 Folder Background Changer. Както предполага името, помощната програма дава възможност за промяна на фоновото изображение във всяка папка на Windows.

Как да промените фона в папката на Windows


Програмата не изисква инсталация и се състои от един изпълним файл. Работата с помощната програма няма да причини никакви трудности и е напълно разбираема от екранната снимка. В полето Местоположение на папката посочете папката, чийто фон трябва да се промени, и като натиснете бутона Промяна на фоновото изображение изберете желаното изображение. Можете също да посочите цвета на текста в тази папка и за красотата на опцията за бележка Показване на сянка под текст, който добавя сенки. И, разбира се, всички направени промени могат да бъдат отменени, ако искате да се върнете към родния облик на Windows Explorer.

В резултат на това можете да обмислите любимите си пейзажи като фонов фон:Как да промените фона в папката на Windows

  Windowsin asentaminen uudelleen: vaiheittaiset ohjeet

или обратно, изберете тихо фоново изображение, което идеално се вписва в дизайна на вашата система:Как да промените фона в папката на Windows
Изтеглете Windows 7 Folder Background Changer

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top