Τρόπος λήψης εικόνων φόντου στην οθόνη κλειδώματος Spotlight στα Windows 10

Η ρωσική έκδοση των Windows 10, η λειτουργία αυτή ονομάζεται η πρώτη «των Windows Projector», και στην πιο πρόσφατη βασίζεται μετονομάστηκε σε «Windows: ενδιαφέρουσα». Μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτή την επιλογή στις “Ρυθμίσεις” → “Προσαρμογή” → “Κλείδωμα οθόνης”.

Επιλογές Spotlight

Το κύριο χαρακτηριστικό της λειτουργίας Spotlight είναι ότι οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν την έγκρισή τους σε μια συγκεκριμένη εικόνα. Έτσι, στον ηλεκτρονικό κατάλογο των εικόνων για την οθόνη κλειδώματος υπάρχουν μόνο οι πιο όμορφες και δημοφιλείς φωτογραφίες. Πολλοί από εμάς θα ήθελα να κατεβάσετε αυτόν τον κατάλογο στον σκληρό σας δίσκο για χρήση, για παράδειγμα, ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας. Ένα νέο βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται SpotBright παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Spotbright αναζήτηση

Αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τύπους αναζήτησης εικόνων. Η γρήγορη αναζήτηση λειτουργεί πιο γρήγορα, αλλά βρίσκει λιγότερες εικόνες φόντου, επομένως σας συνιστώ να περιμένετε λίγο, αλλά εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια βαθιά αναζήτηση.

Επιλογές SpotBright

Στις ρυθμίσεις SpotBright, μπορείτε να καθορίσετε πού να αποθηκεύσετε τις εικόνες που έχετε λάβει. Επιπλέον, θα βρείτε εδώ ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα αλλάξει συγχρονικά τις εικόνες φόντου της οθόνης κλειδώματος και της επιφάνειας εργασίας κατά τη χρονική περίοδο που έχετε ορίσει. Μπορείτε να μεταφορτώσετε τις εικόνες σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό, καθώς και τις δύο εκδόσεις μαζί.

Η εφαρμογή είναι καθολική, δηλαδή μπορείτε να την εγκαταστήσετε και να την χρησιμοποιήσετε και σε μια κινητή συσκευή που χρησιμοποιεί Windows Phone. Το πρόγραμμα διανέμεται δωρεάν, αλλά πρέπει να τοποθετήσετε διαφημιστικά banners στο παράθυρο SpotBright.

  HDD Master - program pro opravu pevných disků