Η όλη αλήθεια για τις εκπτώσεις στο AliExpress

Αγαπάμε το AliExpress για μια μεγάλη επιλογή και ανθρώπινες τιμές. Ακόμη και με το υψηλό ποσοστό του δολαρίου, πολλά πράγματα είναι πιο κερδοφόρα για να αγοράσουν εκεί από ό, τι offline. Ειδικά αν λάβετε έκπτωση. Μπορείτε να το κάνετε στις πωλήσεις, μέσω κουπονιών και εφαρμογών για κινητά, καθώς και στην ενότητα “Τελευταία Προϊόντα”. Αλλά οι Κινέζοι πωλητές είναι συχνά πονηρός. Ας τα βάλουμε λοιπόν σε τάξη.

Στοιχεία της τελευταίας στιγμής

Έτσι, το τμήμα για το AliExpress καλείται, όπου τα πράγματα εκτίθενται με έκπτωση μέχρι 70%. Ένδυση, ηλεκτρονικά είδη, είδη οικιακής χρήσης και άλλες προσφορές από το “Molla” και από κινέζους πωλητές σε πραγματικά νόστιμες τιμές.

Εκπτώσεις στο AliExpress: Ζεστά προϊόντα

Γιατί τέτοια γενναιοδωρία; Είναι κερδοφόρο για τους εμπόρους να εκτελούν παρόμοιες ενέργειες από την άποψη του μάρκετινγκ. Αλλά αυτό είναι ιδανικό. Στην πραγματικότητα, πωλούν μερικές φορές μη ρευστά αγαθά ή κάνουν εκπτώσεις σε πράγματα με προ-διογκωμένη τιμή (περισσότερο σε αυτό αργότερα).

Η ενότητα “Είδη καύσης” ενημερώνεται τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) στις 10 π.μ. ώρα Μόσχας.

Το απόθεμα των εμπορευμάτων είναι περιορισμένο. Αλλά τα είδη που πωλούνται παραμένουν στη σελίδα των αποθεμάτων, μπορούν να αγοραστούν σε τακτική τιμή.

Σχεδόν δωρεάν

Η τελευταία καρτέλα στην ενότητα “Είδη καύσης” ονομάζεται “Σχεδόν δωρεάν” (εμφανίζεται λίγο πριν την έναρξη του γύρου). Υπάρχουν εκπτώσεις ακόμη μεγαλύτερες: 90% και υψηλότερες.

Εκπτώσεις στο AliExpress: Σχεδόν δωρεάν

Εάν είστε τυχεροί, το πράγμα θα σας φτάσει πραγματικά σχεδόν για τίποτα. Η βασική φράση είναι “αν είστε τυχεροί”. Νέα τμήματα στην καρτέλα “Σχεδόν για τίποτα” εμφανίζονται μισή ώρα πριν από την έναρξη του επόμενου γύρου της καμπάνιας “Καύση ειδών”. Αλλά με την εκκίνηση πωλούνται έξω σε δευτερόλεπτα.

Πώς είναι δυνατόν αυτό; Το γεγονός είναι ότι οι λάτρεις των freebies οργανώνουν ένα πραγματικό κυνήγι για “ελεύθερα” αγαθά και πηγαίνουν σε πολλές τσιμπήματα για να τοποθετήσουν την παραγγελία πρώτα.

Σχεδόν για τίποτα, παίρνουν τα πάντα χωρίς να εξετάζουν τη βαθμολογία του πωλητή και σχόλια σχετικά με το προϊόν. Όπως λένε, είναι αμαρτία να μην αγοράσετε μια θήκη των 500 λιβρών για το iPhone 10 φορές φθηνότερη, ακόμα κι αν είναι η πέμπτη.

Το πιο συνηθισμένο lifhak: λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της δράσης, ενημερώνοντας συνεχώς τη σελίδα με τα αγαθά, κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά”. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με την επιλογή των παραμέτρων των προϊόντων (μέγεθος, χρώμα κλπ.) Και το κουμπί “Επιβεβαίωση”. Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα δείτε ένα σφάλμα: “Δυστυχώς, τώρα δεν υπάρχουν διαθέσιμες μονάδες για την παραγγελία” ή “Το προϊόν πωλήθηκε. Επικοινωνήστε με τον πωλητή. ” Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να κλείσει η σελίδα. Είναι απαραίτητο μόνο να ακολουθήσετε το χρονοδιακόπτη και για μισό λεπτό πριν από την έναρξη της δράσης να αρχίσετε να το ενημερώνετε. Την ώρα της X θα χρειαστεί να εισάγετε μόνο την captcha και να δώσετε γρήγορα μια παραγγελία.

Ακόμα πιο προηγμένοι χρήστες, για να εξοικονομήσετε χρόνο στην επιλογή παραμέτρων παραγγελιών και να μεταβείτε αμέσως στο Captcha, αλλάξτε τον κώδικα σελίδας class = "buy-def buy-coming" έρχονται τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από μια σειρά ενημερώσεων AliExpress κυνηγοί για freebies έγινε δυσκολότερη. Νωρίτερα, αν ήσουν αργά, δεν θα κάνετε μια αγορά. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και τα πωληθέντα αγαθά, αλλά σε κανονική τιμή. Στη ζέστη του ενθουσιασμού πολλοί χρήστες δεν παρατηρούν ότι κάνουν μια παραγγελία χωρίς έκπτωση. Τότε πρέπει να το ακυρώσετε.

Αγοράστε κάτι σχεδόν δωρεάν δώρο είναι πολύ δύσκολο. Ειδικά ακριβά πράγματα μάρκας. Αλλά μπορείτε να τραβήξετε ένα μικρό πράγμα. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές.

 1. Ενημερώστε τη σελίδα με το χρονόμετρο όσο πιο συχνά γίνεται. Ειδικά αν έχει απομείνει λιγότερο από ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η δράση.
 2. Αποφασίστε για την αγορά εκ των προτέρων. Για να μάθετε πόσο από το προϊόν που σας ενδιαφέρει θα διατεθεί προς πώληση, ανοίξτε τη σελίδα μαζί του και αντικαταστήστε την ομάδα λέξεων με τη λέξη gaga στη γραμμή διευθύνσεων.
 3. Ελέγξτε την αξιοπιστία του πωλητή. Για να γίνει αυτό, βοηθήστε γρήγορα τις τοποθεσίες για τους οπαδούς του Ali-shopping, όπου τα προϊόντα εκτίθενται από την κατηγορία “Σχεδόν δωρεάν” και μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τον κίνδυνο αγοράς ή ειδικές επεκτάσεις για το πρόγραμμα περιήγησης: Aliexpress Seller Check και άλλους.

Εκπτώσεις στην εφαρμογή για κινητά

Το AliExpress διαθέτει εφαρμογές για iOS και Android.

Με τη βοήθεια αυτών μπορείτε να κάνετε αγορές ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε στον κόσμο. Αλλά το πιο σημαντικό – πολλά προϊόντα στην εφαρμογή είναι φθηνότερα.

Με τη βοήθεια των εκπτώσεων, το AliExpress προωθεί τις εφαρμογές του και εξοικονομεί επίσης και ανταμοιβή συνεργάτη. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε ένα cashback κατά την αγορά μέσω της εφαρμογής, αλλά είναι λίγο πιο ενοχλητικό. Δεν θα ενοχλήσουν όλοι, ειδικά επειδή υπάρχουν εκπτώσεις.

Εδώ, για παράδειγμα, ένα ανδρικό βραχιόλι από δέρμα. Τη στιγμή της γραφής ο πωλητής του πρόσφερε έκπτωση πέντε τοις εκατό (τιμή – 362 ρούβλια με πένες).

Εκπτώσεις στο AliExpress για βραχιόλι

Εάν βρείτε αυτό το βραχιόλι στην εφαρμογή ή πηγαίνετε σε αυτό χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR, η έκπτωση θα είναι 6% (τιμή – 358 ρούβλια με καπίκια).

Εκπτώσεις στην εφαρμογή για κινητά

Η εξοικονόμηση είναι ελάχιστη, αλλά δεν θα είναι περιττή εάν αγοράσετε πολλά από το AliExpress ή αγοράσετε ένα ακριβό πράγμα.

Γρήγορες προσφορές

Εκτός από το “Burning Goods”, το AliExpress έχει μια ενότητα “Γρήγορες προσφορές”.

Εκπτώσεις στο AliExpress: Γρήγορες προσφορές Εκπτώσεις στο AliExpress: Γρήγορες προσφορές

Η αρχή της λειτουργίας είναι η ίδια: εκπτώσεις 30, 50 ή περισσότερο τοις εκατό σε διάφορα αγαθά, τα αποθέματα των οποίων είναι περιορισμένα. Αλλά ο γύρος κάθε δράσης διαρκεί μόνο τρεις ώρες. Στην περίπτωση αυτή, τα αγαθά που θα πωληθούν στους επόμενους γύρους είναι γνωστά εκ των προτέρων και μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις για την έναρξη της διαπραγμάτευσης.

Εκπτώσεις στο AliExpress: Γρήγορες ειδοποιήσεις συναλλαγών

Κινητά μπόνους

Έτσι (ή νομίσματα Κουπόνια στα Αγγλικά) είναι ένα άλλο ενδιαφέρον τμήμα στην εφαρμογή AliExpress για κινητά. Εκεί, οι χρήστες μπορούν να συλλέξουν ένα εσωτερικό νόμισμα που δίνει ορισμένα προνόμια.

Τα κέρματα AliExpress είναι, μάλιστα, μπόνους που μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο μέσα σε μια κινητή εφαρμογή και να αλλάξουν σε ορισμένα προϊόντα ή κουπόνια (από την πλατφόρμα συναλλαγών και από μεμονωμένους πωλητές).

Στις 31 Μαρτίου κάθε έτους, αχρησιμοποίητα κέρματα μετατρέψτε σε κολοκύθα καίνε.

Σε τακτικές ημέρες που δεν πωλούν, απονέμονται κέρματα για καθημερινές επισκέψεις στην εφαρμογή και παιχνίδια που κερδίζουν (“Guess Card”, “Lottery of Fortune”). Αγοράστε κινητά νομίσματα ή τα δώστε σε άλλο χρήστη και δεν μπορείτε να τα εισπράξετε.

Το “Καθημερινό Μπόνους” ενημερώνεται καθημερινά στις 10:00 ώρα Μόσχας.

Εκπτώσεις στο AliExpress: κινητά μπόνους Εκπτώσεις στο AliExpress: κινητά μπόνους

Οι ανταμοιβές αυξάνονται καθημερινά. Εάν εισέρχεσθε μία φορά, παίρνετε μόνο ένα νόμισμα. Αν ανοίξετε το αντίστοιχο τμήμα της εφαρμογής δύο συνεχόμενες ημέρες, θα έχετε πέντε νομίσματα, τρία οκτώ, τέσσερα – δέκα, μια εβδομάδα – 15 και ούτω καθεξής. Συνολικά για ένα μήνα είναι δυνατή η παραλαβή 433 νομισμάτων. Αλλά αν χάσετε τουλάχιστον μια μέρα, πρέπει να ξεκινήσετε πάλι.

Ανταλλακτικά κέρματα για αγαθά ή κουπόνια μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο τμήμα – “Κινητά μπόνους”. Για να λάβετε τα προϊόντα, πρέπει να πληρώσετε τον καθορισμένο αριθμό κερμάτων συν ένα λεπτό. Τα νέα κουπόνια εμφανίζονται ανά ώρα και ισχύουν για τις επόμενες επτά ημέρες, με ένα μήνα μπορείτε να λάβετε μόνο ένα κουπόνι κάθε τύπου.

Κέρματα AliExpress – είναι διασκεδαστικό, εύκολο και κερδοφόρο. Τότε γιατί πολλοί χρήστες τους απογοητεύονται;

Πρώτον, τα εμπορεύματα σε κέρματα είναι πολύ ακριβά. Τα καλύτερα μέρη σε προσιτές τιμές αναλύουν όλους τους ίδιους κυνηγούς δωρεάν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η ίδια εικόνα με κουπόνια. Σε μια ώρα υπάρχει μόνο ένα κουπόνι για μια έκπτωση 8 δολαρίων. Προσπαθήστε να ανταλλάξετε!

Δεύτερον, η πιθανότητα πολλαπλασιασμού κερμάτων στα παιχνίδια τείνει στο μηδέν. Και τρίτον, τα κέρματα έχουν γίνει δόλωμα για τους απατεώνες που υπόσχονται να καταλήξουν σε ένα μέτρο, κάτι που είναι τεχνικά αδύνατο.

Κουπόνια

Κουπόνια για εκπτώσεις – αυτό είναι ίσως ο πιο κερδοφόρος τρόπος για να σώσετε το AliExpress. Τα κουπόνια μπορούν να είναι από την ίδια την AliExpress και από τους πωλητές, δεδομένου ότι ο Ali δεν είναι ένα μόνο κατάστημα, αλλά μια πλατφόρμα συναλλαγών που ενώνει χιλιάδες λιανοπωλητές. Το πρώτο ισχύει για όλα τα αγαθά (ή κατηγορίες αγαθών) από όλους τους πωλητές. Το τελευταίο λειτουργεί μόνο σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα.

Τα κουπόνια έχουν:

 • το ονομαστικό (ποιο τμήμα της τιμής αγοράς καλύπτεται – 1 δολάριο, 5 κ.ο.κ.).
 • την περίοδο ισχύος (ημερομηνία έναρξης χρήσης) ·
 • το ελάχιστο ποσό αγοράς (πόσο πρέπει να αγοράσετε για να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι).

Εκπτώσεις για το AliExpress: κουπόνια

Τα κουπόνια ενεργοποιούνται κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας στο τελευταίο βήμα.

Τα κουπόνια από το AliExpress διανέμονται μαζικά την παραμονή ή κατά τη διάρκεια των πωλήσεων. Μπορούν επίσης να ανταλλάσσονται με νομίσματα (βλ. Παραπάνω).

Τα κουπόνια από τα καταστήματα διατίθενται δωρεάν με διάφορους τρόπους. Εάν αγοράζετε πολλά και συχνά από τον ίδιο πωλητή, τότε μπορεί να βάλει σε ένα από τα δέματα μια κάρτα με κουπόνι, ώστε να συνεχίσετε με το ίδιο πνεύμα.

Επίσης, τα καταστήματα πραγματοποιούν συνεχώς εγχώριες προσφορές και προσφέρουν διάφορα κουπόνια. Όλοι συγκεντρώνονται εδώ.

Μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα κουπονιού στο αγαπημένο σας κατάστημα ή να αναζητήσετε κάτι όπως συνήθως. Αλλά προσέξτε όχι μόνο την αξιολόγηση του πωλητή και τον αριθμό των παραγγελιών, αλλά και τις προσφορές για χρήση του κουπονιού στη σελίδα του προϊόντος.

Εκπτώσεις στο AliExpress: Κουπόνια

Τέλος, μπορείτε να βρείτε το κουπόνι ή τον κωδικό προσφοράς στους ιστότοπους που συνεργάζονται με τη θυγατρική AliExpress.

Μπορείτε να ελέγξετε κουπόνια μέσω του προσωπικού γραφείου, την καρτέλα “Τα κουπόνια μου”. Υπάρχουν ενεργά και ανενεργά κουπόνια από τους πωλητές και από τον Ali. Υπάρχει ένα τμήμα με ειδικά κουπόνια που διανέμονται σε ειδικές περιπτώσεις, όπως το 11.11.

Εκκαθάριση

Μεγάλη! Απίστευτο! Απίστευτο! Όλα αυτά σχετικά με τις πωλήσεις στο AliExpress. Πρόσφατα, διαφημίζονται τόσο ενεργά ώστε είναι απλά αδύνατο να περάσουν.

Η πώληση στο AliExpress μπορεί να διανεμηθεί υπό όρους σε θεματικές και εποχιακές. Τα πρώτα περιλαμβάνουν δράσεις με την ευκαιρία του Απόκριες, το Νέο Έτος, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 8 Μαρτίου και άλλες μεγάλες διακοπές. Ειδικά μεταξύ αυτών είναι τα γενέθλια του AliExpress (για τη Ρωσία είναι 10 Απριλίου – την ημέρα που η εταιρεία εισήλθε στην αγορά της χώρας). Αλλά τα φεστιβάλ με τη μορφή απογραφών και ειδικών προσφορών ξεκινούν τον Μάρτιο.

Οι εποχιακές πωλήσεις είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψώνια 11 Νοεμβρίου (άλλο όνομα είναι η Ημέρα του Bachelor), η “Μαύρη Παρασκευή” και η “Κυριακή Δευτέρα”. Το τελευταίο πέρασμα επίσης στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά κάθε χρόνο σε διαφορετικούς αριθμούς.

Ίσως, ο μεγαλύτερος ενθουσιασμός είναι η πώληση των 11.11. Το 2016, τα έσοδα του AliExpress την ημέρα εκείνη ξεπέρασαν τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο μέσος έλεγχος των Ρώσων ήταν 11,3 δολάρια. Κατά κανόνα, αγόρασαν όχι ένα, αλλά αρκετά αγαθά.

Αλλά ακόμα περισσότερο από τις παραγγελίες, συζητήθηκαν: ποια είναι η πώληση στο AliExpress – μια έλξη άνευ προηγουμένου γενναιοδωρίας ή απάτης;

Στην πραγματικότητα, όλα είναι απλά. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες πωλητών.

 1. Ευσυνείδητοι, που δεν κερδίζουν για χάρη και διαφημίζουν χαμηλότερες τιμές για ποιότητα και ζητούν πράγματα στα καταστήματά τους. Είναι λίγοι, αλλά είναι.
 2. Οι πωλητές που διογκώνουν τις τιμές πριν από την πώληση έξω, αλλά αρκετά, έτσι ώστε οι άνθρωποι εξακολουθούν να λαμβάνουν έκπτωση. Ένα μικρό αλλά ωραίο. Υπάρχουν πολλά άλλα.
 3. Άπληστος στο κέρδος, ο οποίος είναι σκόπιμα φουσκωμένος πριν από την πώληση, ότι τα αγαθά είναι πιο ακριβά με έκπτωση από ό, τι χωρίς. Ταυτόχρονα, ο πωλητής μπορεί να πουλήσει τα ίδια προϊόντα στο κατάστημά του σε μια κανονική, ανενεργή τιμή. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι.

Για να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος, και να προσδιορίσει τις εκπτώσεις feykovye επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης βοήθεια και add-ons που παρακολουθούν τη δυναμική των τιμών: AliExpress Σύμβουλος, AliExpress αγορών und Cashback, AliExpress βοηθός, Εργαλεία AliExpress.

Η αρχή της λειτουργίας είναι σχεδόν η ίδια παντού. Εγκαθιστούμε την επέκταση και βλέπουμε πώς οι τιμές των προϊόντων που ενδιαφέρουν έχουν αλλάξει πρόσφατα. Και όλα αυτά είναι ξεκάθαρα.

Εκπτώσεις για το AliExpress: AliTools

Αίτηση έκπτωσης

Επιτέλους ένας ακόμη τρόπος για να λάβετε την έκπτωση. Μερικοί ξεχνούν γι ‘αυτόν. Άλλοι απλώς αισθάνονται αμηχανία για τη χρήση τους.

Μπορείτε να ζητήσετε την έκπτωση από τον πωλητή.

Στο AliExpress μπορείτε να διαπραγματευτείτε, και τίποτα δεν είναι ντροπιαστικό σε αυτό. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε ταυτόχρονα πέντε στοιχεία από τον ίδιο πωλητή, γιατί να μην γράψετε σε αυτόν και να του ζητήσετε να μειώσει την τιμή;

Εάν συμφωνεί, τοποθετήστε μια παραγγελία, αλλά μην πληρώσετε ακόμα. Ο πωλητής θα το δει και θα αλλάξει την τιμή στο καλάθι αγορών ειδικά για εσάς. Μετά από αυτό θα είστε σε θέση να πληρώσετε για την παραγγελία.

Και μην είστε ντροπαλοί για τα ατελείωτα αγγλικά. Οι Κινέζοι δεν είναι επίσης μητρική γλώσσα και συχνά χρησιμοποιούν διερμηνέα.

Συμπέρασμα

Οι εκπτώσεις στο AliExpress δεν είναι μύθος. Με κουπόνια και πωλήσεις, μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα πραγματικά πολύ κερδοφόρα. Όμως, όσον αφορά οποιοδήποτε εργαλείο μάρκετινγκ, οι εκπτώσεις Ali πρέπει να αντιμετωπίζονται λογικά.

 1. Μην πιέζετε “Αγορά”, βλέποντας μόλις μια νόστιμη τιμή. Ελέγξτε την αξιολόγηση του πωλητή, διαβάστε κριτικές.
 2. Μην κυνηγούν μετά από ένα freebie. Οι ασθενείς και οι οικονομικοί αγοραστές βρίσκουν πάντα ευεργετικές προσφορές.
 3. Μην είστε τεμπέλης για να ελέγξετε τις εκπτώσεις για ψεύτικο και διαπραγματευτείτε με τους πωλητές.

Γράψτε στα σχόλια, ποια είναι η μέγιστη έκπτωση που κάνατε ποτέ να πάρετε στο AliExpress και πώς το κάνατε;