Ένας πολύ απλός τρόπος για να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows

Οι οδηγοί είναι ειδικά προγράμματα διαμεσολάβησης που δημιουργούν αλληλεπίδραση μεταξύ του λειτουργικού συστήματος και των τμημάτων υλικού του υπολογιστή. Εάν ο οδηγός δεν είναι ενημερωμένος ή λείπει, το τμήμα υλικού του υπολογιστή για το οποίο αποκρίνεται ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά ή να μην λειτουργεί καθόλου. Αυτό εξηγεί γιατί ο υπολογιστής πρέπει να έχει πάντα τρέχοντες οδηγούς.

Το DriverPack αυτοματοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης και ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης για τα Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 και 10. Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και νεύρα: ολόκληρη η διαδικασία εγκατάστασης και διαμόρφωσης συσκευάζεται σε μερικά απλά βήματα.

Το DriverPack προσφέρει διάφορες επιλογές για τη λήψη προγραμμάτων οδήγησης. Ποιο από αυτά θα επιλέξετε εξαρτάται από το εάν λειτουργεί το Internet ή όχι.

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows με ενεργή σύνδεση στον Ιστό

Εάν ο υπολογιστής στον οποίο θέλετε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης είναι ήδη συνδεδεμένος στο Internet, η διαδικασία θα είναι πολύ απλή.

Ανοίξτε την τοποθεσία Web του DriverPack Solution και κάντε λήψη του βοηθητικού προγράμματος DriverPack Online. Θα βρείτε τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης στον ιστό, θα τα κατεβάσετε και θα τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Απενεργοποιήστε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς, ώστε να μην παρεμβαίνει και να εκτελέσετε το ληφθέν αρχείο. Στο τρέχον πρόγραμμα, κάντε κλικ στο “Expert Mode” – μια επιγραφή στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows: DriverPack Online

Ανοίξτε την καρτέλα “Λογισμικό” και αφαιρέστε τα λάθη μπροστά από περιττές εφαρμογές. Εάν δεν το κάνετε αυτό, το DriverPack Online θα εγκαταστήσει τα προγράμματα Yandex.Browser, Opera και άλλα προγράμματα μαζί με τα προγράμματα οδήγησης, τα οποία πιθανώς δεν χρειάζεστε.

  Τι να κάνετε αν το θερμόμετρο έσπασε

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows: Ανοίξτε την καρτέλα

Κάντε κλικ στην καρτέλα “Οδηγοί” και κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση όλων”.

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows: κάντε κλικ στο

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή. Μετά την επανεκκίνηση, πρέπει να εγκατασταθούν όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης.

Πώς να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης αν υπάρχουν προβλήματα με το Internet

Εάν ο υπολογιστής στον οποίο πρέπει να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης δεν μπορεί να συνδεθεί στο Δίκτυο (κάτι που συμβαίνει συχνά μετά την επανεγκατάσταση των Windows), υπάρχει πιθανώς πρόβλημα με τα προγράμματα οδήγησης εξοπλισμού δικτύου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να τα κατεβάσετε ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ένα ανταλλακτικό υπολογιστή για αντιγραφή και εγκατάσταση στον κεντρικό υπολογιστή. Μετά από αυτό, το Διαδίκτυο στον υπολογιστή πρέπει να κερδίσει, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε τους υπόλοιπους προγράμματα οδήγησης online.

Έτσι, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του DriverPack Solution χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κατάλληλη συσκευή και κάντε λήψη του αρχείου DriverPack Network. Περιέχει τους οδηγούς που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του εξοπλισμού δικτύου και το πρόγραμμα αυτόματης εγκατάστασης.

Αντιγράψτε το αρχείο στον υπολογιστή όπου θέλετε να εγκαταστήσετε τα νέα προγράμματα οδήγησης και αποσυσκευάστε το. Απενεργοποιήστε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς και εκτελέστε το αρχείο DriverPack.exe που ήταν στο αρχείο.

Στο παράθυρο του τρέχοντος προγράμματος, κάντε κλικ στο “Expert Mode”.

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows: DriverPack Network

Μόλις βρίσκεστε στην καρτέλα Drivers (Drivers), κάντε κλικ στο “Install All” (Εγκατάσταση όλων).

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows: κάντε κλικ στο

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή. Μετά την επανεκκίνηση, το Διαδίκτυο πρέπει να κερδίσει και μπορείτε να εγκαταστήσετε τους υπόλοιπους οδηγούς σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης παραγράφου του άρθρου.

Λύση DriverPack →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤