12 καλύτερες εφαρμογές iOS για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου

Αύριο ξεκινά το επόμενο ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ο πρώτος αγώνας της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Open-Arena» στη Μόσχα, όπου θα συναντηθεί FC «Spartak» και «Ufa». Για όλους τους οπαδούς έχουμε ετοιμάσει μια επιλογή ποδοσφαιρικών εφαρμογών. Κοιτάξτε, διαβάστε, να είστε άρρωστοι!

RFPL. Ρωσικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Ας ξεκινήσουμε με την επίσημη αίτηση της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Απελευθερώθηκε σχετικά πρόσφατα, τον Μάιο του 2015. Η εφαρμογή συλλέγει στατιστικά στοιχεία σχετικά με όλες τις ομάδες της Premier League και κάποιους παίκτες, υπάρχει μια εύκολη αναζήτηση στις ειδήσεις σχετικά με την ετικέτα, για παράδειγμα, ένας ποδοσφαιριστής ονόματα. Ακόμα, βέβαια, η κατάταξη, τα αποτελέσματα αγώνων, οι στόχοι φωτογραφιών και βίντεο, τα επίσημα πρωτόκολλα και πολλά άλλα. Το ερώτημα παραμένει: θα υπάρξει ενημέρωση στην αρχή του πρωταθλήματος; Τώρα η αίτηση φαίνεται να έχει παγώσει τον Μάιο του 2015 και δεν φαίνεται πειστική.

RFPL. Ρωσικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Αλλά με την πλήρη ετοιμότητα εφαρμογής Sports.ru. Κυριολεκτικά την άλλη μέρα υπήρχαν προειδοποιήσεις για τις πιο σημαντικές ειδήσεις. Και, ενδιαφέρουσα, η επιλογή των ειδήσεων για την ώθηση θα επιλεγεί editors Sports.ru χειροκίνητα. Υπάρχει μια νέα τάση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στην υπηρεσία Apple Music και κερδίζει ταχύτατα την ορμή σε άλλες θέσεις. Σημειώστε την καρτέλα “Κατάσταση”, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με παίκτες, σχολιαστές και να ανταλλάξετε μηνύματα με άλλους χρήστες. Είναι κάπως σαν την καρτέλα Connect στη Apple Music. Ίσως η καλύτερη εφαρμογή αυτού του είδους.

Ποδόσφαιρο Πρέμιερ Λιγκ

Ο τρίτος ισχυρός συμμετέχων στην επιλογή των εφαρμογών πληροφόρησης σχετικά με το ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι το συμπλήρωμα της εφημερίδας Sport-Express. Σημειώστε την παρουσία του το σύνολο των στατιστικών στοιχείων για όλα τα πρωταθλήματα της Ρωσίας από το 1992, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας, ημερολόγια, παιχνίδια, επιτραπέζια σκόρερ και οι βοηθοί, πληροφορίες σχετικά με τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες και την μέση βαθμολογία στη γραμμή. Το “Sport-Express” είναι παραδοσιακά ισχυρό με εξειδικευμένα και αναλυτικά άρθρα.

  Πώς να μεταβείτε από ένα προσωπικό προφίλ Facebook σε μια επαγγελματική σελίδα

Εβδομαδιαία “Ποδόσφαιρο”

Ξεχωριστά, ας μιλήσουμε για το εβδομαδιαίο “Ποδόσφαιρο”. Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, που δημοσιεύθηκε από το 1960 και πρόσφατα εμφανίστηκε στο iPhone / iPad. Αυτό είναι ένα περιοδικό και επομένως μην το περιμένετε από επιχειρησιακές πληροφορίες. Μάλλον, είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν ένα χαλαρό, στοχαστικός ανάγνωση και σοβαρή αναλυτές του ποδοσφαίρου, η οποία είναι σπάνια για τα δημοφιλή αθλήματα πύλες. Η εγγραφή σε νέους αριθμούς καταβάλλεται, από 59 ρούβλια, αρχείο για το 2014 μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να αξιολογήσετε το περιοδικό.

Οι ακόλουθες δύο εφαρμογές στην επιλογή μας είναι αφιερωμένες στη ζωντανή μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων. Σε αντίθεση με τους χρήστες Windows και Android, οι κατασκευαστές μήλων είναι πολύ περιορισμένοι στην ικανότητα να παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι.

Παράρτημα “NTV-Plus TV”, “Ποδόσφαιρο” και αναλόγων

Ο πρώτος τρόπος είναι να παρακολουθήσετε τους αγώνες μέσω της εφαρμογής “NTV-Plus TV” και αναλόγων. Το κόστος μιας μηνιαίας συνδρομής αυξήθηκε σε 219 ρούβλια (ήταν 149 ρούβλια). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια εγγραφή σε αγώνες εκπομπής του αγαπημένου σας συλλόγου ή να αγοράσετε μεμονωμένους αγώνες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του NTV-Plus. Ανάλογα με την ποιότητα της εκπομπής, η προβολή ενός αγώνα θα κοστίσει 55 ρούβλια και περισσότερο.

Puffin Web Browser, Flash Player και Αναλόγους

Ο δεύτερος τρόπος είναι δωρεάν. Για το σκοπό αυτό, οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά που υποστηρίζει φλας είναι κατάλληλο. Για παράδειγμα, Puffin Web Browser. Οι προγραμματιστές έχουν καταλήξει σε έναν τρόπο για να κερδίσουν χρήματα από την εφαρμογή: από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ. όλα είναι δωρεάν και στη συνέχεια η υποστήριξη για το φλας είναι απενεργοποιημένη. Για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει να πληρώσετε 219 ρούβλια. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους ενδιαφέροντες αγώνες συμβαίνουν αργά το βράδυ, αυτός ο τρόπος δημιουργίας εσόδων σαφώς δεν προσθέτει σεβασμό στους προγραμματιστές της εφαρμογής, αλλά αναπληρώνει τις τσέπες τους.

  Η υπηρεσία VPN του Opera είναι κλειστή. Επιλέξτε την αντικατάστασή του

Οι αναγνώστες μας στα σχόλια μιας από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις σχετικά με τις ποδοσφαιρικές εφαρμογές προσέφεραν και άλλες λύσεις. Για παράδειγμα, οι εκπομπές ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο Edem.tv δωρεάν και χωρίς εφαρμογές τρίτων. Αρκεί να ξεκινήσει το Safari. Επίσης, μεταξύ των συστάσεων, υπήρχαν συμβουλές για τη χρήση του Peers.tv.

Οι χρήστες Windows και Android έχουν μια ευρύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας το SopCast.

Τώρα ας προχωρήσουμε σε εφαρμογές που ειδικεύονται στα στατιστικά στοιχεία και τα αποτελέσματα ταιριάζουν σε λειτουργία online.

MyScore

Αυτή η εφαρμογή είναι από τον παγκόσμιο ηγέτη στις αθλητικές στατιστικές LiveSport. Εάν είστε οπαδός ακριβών αριθμών, τότε χωρίς το σκορ μου είναι απαραίτητο. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την πορεία του αγώνα είναι διαθέσιμες σχεδόν στο ίδιο δευτερόλεπτο με το γεγονός που συνέβη στο πεδίο. Μια απλή και διαισθητική διεπαφή δεν θα σας επιτρέψει να χαθείτε στην εφαρμογή, καθώς υπάρχουν και άλλα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο.

Goal.com

Παγκόσμιος ηγέτης στα ποδοσφαιρικά νέα Εκτός από ακριβή στατιστικά στοιχεία, αυτή η εφαρμογή μεταδίδει επίσης φήμες και μερικές φορές αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες. Όπως λένε οι πεπειραμένοι έμποροι, αγοράζουν μετοχές για τις φήμες, πωλούν για γεγονότα. Μεταξύ των εφαρμογών στη θέση των αθλητικών στατιστικών υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στην ταχύτητα παροχής πληροφοριών σχετικά με την πορεία του ποδοσφαιρικού αγώνα. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά ο λογαριασμός διαρκεί για ένα δευτερόλεπτο.

Αποδόσεις Βίντεο

Ρωσική εφαρμογή, η οποία ειδικεύεται στην ταχεία παράδοση των αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων. Με ταχύτητα, παίρνει τη δεύτερη θέση μετά το Goal.com, με το μισό δευτερόλεπτο πίσω. Περιέχει πληροφορίες για περισσότερα από 200 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου με πίνακες, στατιστικά στοιχεία και ημερολόγιο. Η τελευταία έκδοση έχει υποστήριξη για το Apple Watch.

Δοκιμάζω λίγο ή πολύ όλες τις εφαρμογές ποδοσφαίρου – πρέπει να δουλέψω. Και χρησιμοποιώ τακτικά, ειλικρινά, μόνο τη δική μου: Σκορ Βίντεο για αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία και “Arsenal + Sports.ru” για την παρακολούθηση των ειδήσεων των συλλόγων.

Ντμίτρι Ναόσο, επικεφαλής της Sports.ru

Μεταφοράmarkt

Αρχή μεταξύ πηγών ακριβούς πληροφόρησης σχετικά με το κόστος ενός ποδοσφαιριστή. Εμπιστευτικές πληροφορίες, φήμες, αναλυτικά στοιχεία, χνουδωτά – όλα αυτά βρίσκονται στο προσάρτημα. Σύμφωνα με το καθεστώς του, η Transfermarkt στο ποδόσφαιρο διαρκεί περίπου την ίδια θέση με τους διάσημους οργανισμούς αξιολόγησης Moody’s, Standard Των φτωχών και άλλων στην οικονομία.

  Fuchsia OS – ένα νέο σύστημα από την Google, το οποίο θα αντικαταστήσει το Android

Στο τέλος της ανασκόπησης, προχωρούμε ομαλά στους ποδοσφαιριστές. Τώρα που έχουμε πληροφορίες από τη βαθμολογία μου, το Goal.com, τα αποτελέσματα Βίντεο και Transfermarkt, όταν διαβάζουμε ένα αναλυτής ποδοσφαίρου για «Ποδόσφαιρο» κάθε εβδομάδα, παρακολούθησαν τις ειδήσεις και την Premier League, «Sport-Express», μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στις προβλέψεις του ποδοσφαίρου. Προαιρετική υψηλής αξίας, απλά για να ικανοποιήσουν τις δικές τους ματαιοδοξία, «Λοιπόν, καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο.»

Στη θέση των εφαρμογών στοιχημάτων, ο τόνος καθορίζεται από τους Βρετανούς.

Betfair

Μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές. Κατά την εγγραφή, δίνει 30 ευρώ στο λογαριασμό. Σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα (μέχρι οκτώ) γεγονότα στην πορεία του παιχνιδιού. Η αρχή της Betfair διαφέρει από την εργασία των κλασσικών κληρώσεων. Τα στοιχήματα ολοκληρώνονται μεταξύ των παικτών και το καθένα μπορεί να είναι ταυτόχρονα στο ρόλο του στοιχηματιστή και του παίκτη. Η Betfair δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας το σε ξεχωριστό μενού.

Ζωντανό Στοίχημα William Hill

Ένας από τους παλαιότερους bookmakers στον κόσμο (1934), αλλά και από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αντίθεση με την Betfair, η William Hill είναι ένα κλασικό παιχνίδι και δίνει ανεξάρτητες αποδόσεις στους αγώνες. Πολλά μπόνους για αρχάριους, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν στοιχημάτων και επιστροφών σε προκαθορισμένα συμβάντα, για παράδειγμα, όταν το σκορ είναι 0: 0. Για το ενδιαφέρον, στοιχηματίζω 100 ρούβλια για να κερδίσω τη λέσχη “Ufa” στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Ρωσίας. Σε περίπτωση νίκης, τα κέρδη μου θα είναι 700 ρούβλια.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤