Πώς να μεταβείτε από ένα προσωπικό προφίλ Facebook σε μια επαγγελματική σελίδα

Τον Νοέμβριο του 2015, κατέστρεψα το προφίλ μου στο Facebook. Η απόφαση έγινε συνειδητά. Δεν σχεδίαζα να διαλύσω τις σχέσεις με το αγαπημένο μου κοινωνικό δίκτυο. Ο στόχος ήταν διαφορετικός.

Έχω εγγραφεί για Facebook το Μάρτιο του 2011. Ήταν μια εποχή που όλοι το έκαναν μόνο που έχουν εγγραφεί στο Facebook. Το προφίλ μου έγραψε γρήγορα τους πρώτους χιλιάδες φίλους.

Οι αιτήσεις ήρθαν κάθε μέρα. Πρώτον, πριν επιβεβαιώσω, προσπάθησα να δω τι γράφουν οι συντάκτες τους. Τότε άρχισα να δέχομαι όλα τα αιτήματα που ήρθαν σε μένα. Όταν το προφίλ μου σημείωσε 2.500 φίλους, η ταινία επεκτάθηκε σε ανόητες διαστάσεις. Ήμουν έκπληκτος: ποιοι είναι αυτοί οι άγνωστοι άνθρωποι που γράφουν θέσεις που βλέπω; Για να ξεφορτώσω κάπως την κασέτα, σταμάτησα να γνωρίζω άγνωστους ανθρώπους σαν φίλους. Αυτή η κατάσταση δεν άλλαξε την κατάσταση: η κασέτα παρέμεινε δύσκολο να διαβαστεί, οι αιτήσεις συνέχισαν να έρχονται.

Όταν επιτεύχθηκε το όριο λογαριασμού (περίπου 5.000 φίλοι), δεν ήμουν σε θέση να προσθέσω ανθρώπους που ήξερα καλά στην πραγματικότητα. Έπρεπε να διαγράψω περιοδικά αιτήματα για “ελευθέρωση κάποιου χώρου”. Χρειάστηκε χρόνος, αλλά δεν κράτησε πολύ.

Ήθελα να σώσω τη δύναμή μου και την ενέργεια, να σταματήσω να σκεφτόμαστε το όριο του αριθμού των φίλων και επίσης να έχουμε μια ευανάγνωστη ταινία στην οποία δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζω.

Το Facebook καθιστά δυνατή τη μετάβαση από έναν ερασιτεχνικό τρόπο επικοινωνίας σε έναν επαγγελματία και αποφάσισα να μετατρέψω το προσωπικό μου προφίλ σε σελίδα στο Facebook. Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο στην ενότητα βοήθειας και κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη”.

Μην το κάνετε αν δεν θέλετε να μετατρέψετε το προφίλ σας σε μια σελίδα!

Πρέπει να πω ότι έχω επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μακριά από άμεσα και μακράν χωρίς προβλήματα. Πέρασα τρεις μήνες για τη δημιουργία Facebook και επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης. Δυστυχώς, τα τμήματα βοήθειας και φόρουμ δεν περιγράφουν όλες τις λεπτομέρειες και τις περιπλοκές που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Ας γεμίσουμε αυτό το κενό.

  Τι είναι ένας πληρεξούσιος και γιατί πρέπει να είναι κανονικός χρήστης

Συμβουλή 1. Πραγματοποιήστε το αποτέλεσμα που λαμβάνετε

Ως αποτέλεσμα της μεταφοράς, θα λάβετε:

  1. Μια νέα σελίδα χωρίς περιεχόμενο, στην οποία θα εγγραφούν όλοι οι φίλοι σας.
  2. Καθαρίστε το προφίλ χωρίς περιεχόμενο, φίλους και συνδέσεις.

Από το Facebook, όλες οι δημοσιεύσεις που κάνατε πριν θα διαγραφούν: οι καταχωρήσεις και τα σχόλιά σας θα εξαφανιστούν και τα σημάδια στις φωτογραφίες θα διαγραφούν.

Μετά τη μετατροπή, θα έχετε πρόσθετες δυσκολίες κατά τη χρήση του συστήματος. Τα φόρουμ δεν προειδοποιούν γι ‘αυτά:

  • Για να δημοσιεύσετε κάτι, θα χρειαστεί να πάτε από τον προσωπικό σας λογαριασμό στη σελίδα του λογαριασμού σας (δεν το θυμάμαι πάντα). Εάν δεν το κάνετε, η δημοσίευσή σας δεν θα μεταβεί στη ροή της κύριας σελίδας, αλλά στη λίστα των δημοσιεύσεων επισκεπτών.

Κατάλογος εκδόσεων επισκεπτών

  • Θα χρειαστεί να προωθήσετε το μεγαλύτερο μέρος των καταχωρίσεών τους: Το Facebook μειώνει την προβολή των σελίδων πληροφοριών στην κασέτα του χρήστη. Το κόστος διαφήμισης θα αυξηθεί.
  • Θα πρέπει να εξηγήσετε στους ανθρώπους που στέλνουν αιτήσεις για προσθήκες σε φίλους στο νέο σας προφίλ, γιατί δεν τις επιβεβαιώνετε. Ορισμένοι από αυτούς προσβάλλουν: στο RuNet, η άρνηση προσθήκης φίλων στο κοινωνικό δίκτυο ισοδυναμεί με άρνηση επικοινωνίας.

Πριν προχωρήσετε στις παρακάτω συμβουλές, εξετάστε πάλι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Συμβουλή 2. Αποδεχτείτε όλα τα αιτήματα για προσθήκη σε φίλους

Πριν από τη μετατροπή του παλιού προφίλ μου, το όριο για την προσθήκη σε φίλους εξαντλήθηκε. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των φίλων ήταν περίπου 2.700 άτομα. Οι υπόλοιπες τιμές ήταν αξιώσεις που δεν είχα εγκρίνει. Όταν το προφίλ άλλαξε, όλα ακυρώθηκαν. Έχασα το ήμισυ του κοινού της σελίδας. Δεν είναι κρίσιμο, αλλά απτό: μια τέτοια απώλεια αποκαθίσταται αρκετά καιρό.

  Enpass – η καλύτερη δωρεάν αποθήκευση κωδικού πρόσβασης

Μην επαναλάβετε τα λάθη μου. Επιβεβαιώστε όλα τα αιτήματα για προσθήκη σε φίλους πριν μετατρέψετε το προφίλ.

Δημιουργήστε μια σελίδα στο Facebook: επιβεβαιώστε όλα τα αιτήματα σε φίλους

Συμβουλή 3. Κατεβάστε πληροφορίες από το Facebook

Προκειμένου να μην χάσετε ανεπανόρθωτα δεδομένα, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε εκ των προτέρων αρχεία των αρχείων σας. Στα φόρουμ γράψτε ότι το Facebook δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ, αλλά δεν βρήκα αυτή τη δυνατότητα στη διεπαφή.

Ενέργειες για τη λήψη δεδομένων προφίλ: μεταβείτε στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού, βρείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, κάντε κλικ σε αυτό.

Κατεβάστε πληροφορίες από το Facebook

Συμβουλή 4. Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις

Το Facebook σάς επιτρέπει να ορίσετε ειδοποιήσεις για αλληλογραφία: όταν βρίσκετε περιεχόμενο σε ένα ενδιαφέρον προφίλ ομάδας ή ατόμου, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία, απενεργοποιήστε την πριν μετακινήσετε το προφίλ στη σελίδα (έτσι δεν θα χρειαστεί να βλέπετε μηνύματα που δεν ενδιαφέρουν).

Δυστυχώς, η απενεργοποίηση δεν μπορεί να γίνει κεντρικά (ακόμα). Πρέπει να πάτε στους συνδέσμους που περιέχονται στα γράμματα Facebook.

Συμβουλή 5. Διαγράψτε τον αριθμό τηλεφώνου

Ένας αριθμός τηλεφώνου μπορεί να συνδεθεί μόνο στο Facebook μία φορά. Εάν δεν διαγράψετε το κινητό τηλέφωνο από το παλιό προφίλ, δεν θα μπορείτε να το συνδέσετε στο νέο προφίλ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να ρυθμίσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα και να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί επικοινωνώντας με την υποστήριξη του Facebook, αλλά … Η ομάδα υποστήριξης απαντά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί να λύσετε το πρόβλημα, αν δεν μπορείτε απλά να το δημιουργήσετε;

Διαγράψτε τον αριθμό τηλεφώνου

Συμβουλή 6. Δημιουργήστε ένα νέο προσωπικό προφίλ εκ των προτέρων

Η νέα σελίδα θα πρέπει να έχει δημιουργό. Το Facebook θα σας ζητήσει να ορίσετε ένα προφίλ που θα έχει δικαιώματα προτεραιότητας. Είναι καλύτερα να δημιουργήσετε αυτό το προφίλ εκ των προτέρων.

  Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη διαμόρφωση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου στο OS X

Συμβουλή 7. Έλεγχος των ομάδων σας

Εάν είστε δημιουργός ή διαχειριστής ομάδων, προενεργοποιήστε το νέο σας προφίλ στον αριθμό των χρηστών με αυξημένα δικαιώματα. Όλα τα δικαιώματα του παλιού προφίλ μετά τη μετατροπή θα ακυρωθούν.

Συμβουλή 8. Δημιουργήστε μια λίστα ατόμων και ομάδων των οποίων οι δημοσιεύσεις θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε

Στην ταινία μου όχι μόνο προσωπικοί φίλοι, αλλά και συγγραφείς, των οποίων οι δημοσιεύσεις θεωρώ ενδιαφέρον να διαβάσω. Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι συχνά δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Θυμάμαι το περιεχόμενο του περιεχομένου, αλλά τα ονόματα δεν το κάνουν.

Για να αποθηκεύσετε το πεδίο πληροφοριών, είναι απαραίτητο να καθορίσετε εκ των προτέρων τα ονόματα ενδιαφερόντων ομάδων και συγγραφέων. Θα τα βρείτε αργότερα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια.

Συμβουλή 9. Σκεφτείτε το περιεχόμενο της πρώτης ανάρτησης στο νέο προφίλ

Για να επαναφέρετε έναν κύκλο φίλων, πρέπει να στείλετε αιτήματα. Σκεφτείτε το περιεχόμενό τους και το περιεχόμενο της πρώτης ανάρτησης στο προφίλ σας. Οι φίλοι σας θα αισθάνονται μπερδεμένοι όταν λαμβάνουν ένα δεύτερο αίτημα για προσθήκη σε φίλους. Είναι πιο εύκολο να εξηγήσετε τι συνέβη.

Σκεφτείτε το περιεχόμενο της πρώτης ανάρτησης στο νέο προφίλ

Αξίζει; Ναι, αν έχετε φτάσει το όριο από τον αριθμό των φίλων, έχετε μια υπερφορτωμένη ροή ειδήσεων και λαμβάνετε 10-15 αιτήματα για να προσθέσετε στους φίλους σας κάθε μέρα. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν πατώντας ένα κουμπί.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top