5 καλύτερες εφαρμογές iOS για τη δημιουργία κολάζ φωτογραφιών

Οι κολλάζ φωτογραφιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προβάλλετε πολλές φωτογραφίες που τραβήξατε κατά τη διάρκεια μιας ανάπαυσης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να γεμίσετε τη συσκευή με εκατομμύρια φωτογραφίες και να περάσετε πάνω τους τον επιπλέον ελεύθερο χώρο της συσκευής. Το App Store έχει τώρα πολλές εφαρμογές αυτού του είδους, ας υπολογίσουμε ποιες από αυτές είναι οι καλύτερες.

iPhoto

Το iPhoto όχι μόνο οργανώνει και επεξεργάζεται τις φωτογραφίες σας, αλλά η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε εικόνες με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια παρουσίαση σε iPhone ή iPad και να την εκκινήσετε ανά πάσα στιγμή κατάλληλη για εσάς ή να την μοιραστείτε με έναν άλλο σύνδεσμο από το iCloud. Για να αποκτήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών, θα πρέπει πρώτα να επισημάνετε τις απαραίτητες φωτογραφίες με μια σημαία, μεταφέροντας τις στο φάκελο “Flagged”. Επιλέξτε όλες τις εικόνες και κάντε κλικ στο κουμπί “Εξαγωγή” στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Στο αναπτυσσόμενο μενού πρέπει να επιλέξετε Αλληλογραφία και πολλά πρότυπα κολάζ θα εμφανιστούν αμέσως μπροστά σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε φωτογραφίες, να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθός τους, να προσθέσετε έναν τίτλο ή ένα επεξηγηματικό κείμενο. Για το νέο iPhone και το iPad, η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store.

Moldiv (Ανασκόπηση)

Το Moldiv είναι μία από τις πιο μοναδικές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές, καθώς διαθέτει ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών δυνατοτήτων. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αλλάξετε το περίγραμμα και το μέγεθος της εικόνας, την απόσταση μεταξύ των φωτογραφιών, να προσθέσετε φόντο, αυτοκόλλητα και κείμενο, εφαρμόζοντας διαφορετικές γραμματοσειρές και υφές. Και ακόμα κι αν οι εκδόσεις της δωρεάν έκδοσης δεν θα είναι αρκετές, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον σχέδια κολάζ σε ένα ειδικό κατάστημα. Όταν ένα από τα αριστουργήματα σας έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να το στείλετε σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα ή να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας σε υψηλή ανάλυση.

Pic Stitch

Σίγουρα έχετε δει μια καλά οργανωμένη κολάζ στο Facebook. Πιστέψτε με, τα περισσότερα από αυτά γίνονται στο Pic Stitch. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και απλή, με τα απαραίτητα εργαλεία επεξεργασίας. Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε να πάρετε ένα σπουδαίο έργο, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το Pic Stitch έχει περίπου 200 κολάζ σε διάταξη, οπότε αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ μεγάλη φωτογραφία, η οποία στη συνέχεια εκτυπώνεται και κολλάει στο σαλόνι.

Flipagram

Το Flipagram σας βοηθά να πείτε μια ιστορία, μετατρέποντας τις φωτογραφίες σας σε ένα βίντεο. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε εικόνες από το Facebook, το Instagram ή τη βιβλιοθήκη σας. Απλά πρέπει να επιλέξετε τις σωστές φωτογραφίες, να περικόψετε ή να αντιγράψετε μερικές φωτογραφίες, να προσθέσετε κείμενο και μουσική σε αυτές. Μετά από αυτό, απλά πρέπει να απολαύσετε το τελικό προϊόν, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το Flipagram στέλνει βίντεο, συμπεριλαμβανομένου και του Instagram, έτσι ώστε τα προσαρμοσμένα κλιπ να είναι πάντα το σωστό μήκος.

Fuzel

Το Fuzel δημιουργεί όμορφα κολάζ σε λίγα δευτερόλεπτα και σήμερα είναι η πιο βολική και γρήγορη εφαρμογή που βρίσκεται στο App Store. Απλά επιλέξτε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν και η Fuzel τα οργανώνει αυτόματα με την επιθυμητή σειρά. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε κάποια εφέ φωτογραφίας και να μοιραστείτε το τελειωμένο κολάζ με τους φίλους σας. Η εφαρμογή διαθέτει πολλά εργαλεία επεξεργασίας, έτσι ώστε το κολάζ σας να φαίνεται πάντα μοναδικό και μοναδικό.

μέσω iMore