6 χρήσιμα βοηθητικά προγράμματα για την ανάγνωση βιβλίων FB2 στον υπολογιστή σας

FB2 Reader για το Chrome

• Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux.

• Κόστος: ελεύθερο λογισμικό.

Το FB2 Reader είναι μια επέκταση για το Chrome, το οποίο σας επιτρέπει να φορτώσετε βιβλία FB2 στη βιβλιοθήκη του προγράμματος περιήγησης. Η βιβλιοθήκη του λείπει, η επέκταση έχει σχεδιαστεί για την εισαγωγή των αρχείων FB2 που έχετε λάβει.

Δυστυχώς, η επέκταση δεν διαθέτει επιλογές εμφάνισης κειμένου και δεν υποστηρίζει την αρίθμηση σελίδων.

FB2 Reader για τον Firefox

• Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux.

• Άδεια χρήσης: ελεύθερο λογισμικό.

Το FB2 Reader για τον Firefox σάς δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε βιβλία FB2 στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης, καλύπτει τέλεια την εμφάνιση κειμένου και εικόνων. Όπως και η επέκταση για το Chrome, το πρόσθετο δεν έχει ρυθμίσεις εμφάνισης κειμένου (εκτός από τις επιλογές εμφάνισης παραγράφων) και την αρίθμηση σελίδων.

Εγκαταστήστε το FB2 Reader για τον Firefox →

Caliber

• Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux.

• Άδεια χρήσης: ελεύθερο λογισμικό.

Το Caliber είναι ένας πολυλειτουργικός συνδυασμός για την εργασία με ηλεκτρονικά βιβλία. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τη μετατροπή αρχείων πολλαπλών μορφών, τα οποία σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε το ζήτημα της αναζήτησης του FB2-reader καταρχήν.

Το Caliber αλληλεπιδρά με τις δημοφιλείς βιβλιοθήκες (Liters, Google Books, Amazon και πολλά άλλα) και υποστηρίζει επίσης την εισαγωγή αρχείων FB2 από τον υπολογιστή.

Κατεβάστε Caliber από την επίσημη ιστοσελίδα →

FBReader

• Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux.

• Άδεια χρήσης: ελεύθερο λογισμικό.

“Ο ίδιος αναγνώστης” – έτσι αποκαλούν τους προγραμματιστές των απογόνων τους. Πράγματι, FBReader – ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα για την ανάγνωση βιβλίων, παρά το γεγονός ότι η έκδοση των Windows δεν έχει ενημερωθεί από το 2010, και η εφαρμογή κάνει MacOS παρέμεινε στο στάδιο των δοκιμών alpha.

  Τηλεοράσεις OLED: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας

Το FB Reader είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο και βολικό πρόγραμμα για την ανάγνωση βιβλίων χωρίς περιττές λειτουργίες.

Κάντε λήψη του FBReader για Windows →

Κατεβάστε FBReader για macOS →

Κάντε λήψη του FBReader για Linux →

Βιβλιοπωλείο

• Πλατφόρμες: macOS.

• Άδεια χρήσης: έκδοση 5.8 θα κοστίσει 749 ρούβλια. Η προηγούμενη έκδοση 3.8 διανέμεται δωρεάν.

Bookreader – ένα από τα πιο δημοφιλή e-readers για MacOS, διαθέτουν ίσως το πιο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και επαναλάβετε όλα τα στοιχεία της ανάγνωσης βιβλίων, εκτός, ίσως, η μυρωδιά του χαρτιού (προγραμματιστές διαμαρτύρονται για την έλλειψη των κατάλληλων στοιχείων του υπολογιστή).

Ο Bookreader μπορεί να διαβάσει τα ePub και FB2, αλλά, δυστυχώς, δεν υποστηρίζει την ανάγνωση αρχείων PDF.

Κάντε λήψη του Bookreader από την επίσημη ιστοσελίδα →

STDU Viewer

• Πλατφόρμες: Windows.

• Άδεια χρήσης: Η μη εμπορική χρήση του προγράμματος είναι εντελώς δωρεάν.

STDU Viewer μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μακρά λίστα με τις υποστηριζόμενες μορφές (PDF, FB2, ePub, CBR και CBZ, και αρχεία εικόνας), καθώς και τη διαθεσιμότητα του μια φορητή έκδοση που δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Το πρόγραμμα χάνει στα ηγεμονικά της ηλεκτρονικής λογοτεχνίας στην απόδοση, αλλά είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα απλό και λειτουργικό πρόγραμμα για την ανάγνωση αρχείων FB2.

Κατεβάστε το STDU Viewer από την επίσημη ιστοσελίδα →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top