9 καλύτερες εφαρμογές iOS για την προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες

Μια σωστά επιλεγμένη λέξη ή φράση μπορεί να κάνει οποιαδήποτε φωτογραφία χίλιες φορές καλύτερη. Και αν η επιλογή της εξαρτάται μόνο από εσάς, τότε οι γραμματοσειρές, το μέγεθος και η εμφάνιση είναι καλύτερα να επιλέγετε χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές που δημιουργούνται για αυτό.

Επιλέξαμε 9 εφαρμογές που κάνουν το κείμενο στη φωτογραφία απότομο και είναι είτε δωρεάν είτε με ελάχιστο κόστος.

Word Swag

Η εισαγωγή κειμένου χρησιμοποιώντας το Word Swag είναι εύκολη. Για ρύθμιση, παρέχονται μόνο 3 κουμπιά, τα οποία αλλάζουν το χρώμα, τη διαφάνεια και το φόντο της εικόνας. Το μέγεθος του κειμένου αλλάζει με χειρονομίες, μπορείτε επίσης να το μετακινήσετε. Εξαιρετική εφαρμογή και αν δεν σας πειράζει η τιμή, σας συνιστούμε!

Φόντο

Το Phonto είναι μία από τις πρώτες, αν όχι την πρώτη, εφαρμογή για την προσθήκη κειμένου. Το πλεονέκτημά του έγκειται στην ελεύθερη και εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα – ενσωματωμένες αγορές. Αν δεν έχετε μια τυποποιημένη βάση δεδομένων γραμματοσειρών, αλλά αξίζει να πείτε ότι είναι αρκετά μεγάλη, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον γραμματοσειρές έναντι αμοιβής.

Τυπικό

Μια καλή εφαρμογή που υπάρχει τόσο σε πληρωμένες όσο και σε δωρεάν εκδόσεις. Υπάρχει μόνο μια μικρή διαφημιστική μπάρα στο κάτω μέρος. Σε γενικές γραμμές, η Typic θα ικανοποιήσει κάθε έμπειρο instamograph. Υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο γραμματοσειρών και η δυνατότητα επεξεργασίας τους.

Πάνω

Ίσως θα έκανα Πάνω από το φαβορί αυτής της αναθεώρησης. Τουλάχιστον, χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή. Πάνω είναι πολύ απλή, αλλά παρ ‘όλα αυτά, είναι λειτουργική. Αφού εισαγάγετε το κείμενο και επιλέξτε το χρώμα του, εμφανίζεται ένα δαχτυλίδι μπροστά από εμάς, στρεβλώντας αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά στυλ κειμένου, κάθε ένα από τα οποία είναι πολύ απότομο.

Με τη βοήθεια των ενσωματωμένων αγορών μπορείτε να αγοράσετε ένα επιπλέον σύνολο γραμματοσειρών, αλλά ακόμα και το πρότυπο θα είναι αρκετό με το κεφάλι σας!

Font Candy

Font Candy είναι μια πιο επαγγελματική εφαρμογή που σας επιτρέπει να εργάζεστε όχι μόνο με κείμενο, αλλά και με στρώματα. Φυσικά, αυτό δεν είναι το Photoshop, αλλά μερικές λειτουργίες μπορούν ακόμη να γίνουν. Για παράδειγμα, βάλτε κάτω από το κείμενο ένα επιπλέον στρώμα με εικόνα φόντου. Στον ερασιτέχνη, αλλά αν καταλαβαίνετε την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε φωτογραφίες που είναι διαφορετικές από όλες τις άλλες!

BubbleFrame

Το BubbleFrame σάς επιτρέπει όχι μόνο να τοποθετείτε κείμενο σε μια φωτογραφία, αλλά και να δημιουργείτε μια πραγματική ταχυδρομική κάρτα ή κολάζ από αυτό. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα λογικό, αλλά είναι περισσότερο πρόβλημα από ένα πρόβλημα εφαρμογής. Αν θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό, τότε το BubbleFrame είναι κατάλληλο για αυτό, όσο το δυνατόν περισσότερο.

PicLab

Το PicLab αποκλίνει λίγο από την ιδέα της προσθήκης κειμένου και επιπλέον προσφέρει διάφορα φίλτρα και επεξεργασία εικόνων. Επιπλέον, με τη βοήθειά του μπορείτε επίσης να σχεδιάζετε φωτογραφίες και αυτό γίνεται αρκετά γρήγορα και αποδίδει καλά. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε να απαλλαγείτε από το υδατογράφημα παρακάτω, θα πρέπει να πληρώσετε 0,99 δολάρια.

WordFoto

Μερικές φορές ένα όνομα αρκεί για να καταλάβει ότι δεν σας αρέσει η εφαρμογή. Και παρά το γεγονός ότι η λέξη “φωτογραφία” γράφεται εδώ με ένα λάθος, θα το γράψουμε στην κίνηση μάρκετινγκ. Στο WordFoto υπάρχει μια μεγάλη συλλογή γραμματοσειρών, αλλά το γεγονός ότι η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί από το 2011 σας κάνει να σκεφτείτε και να επιλέξετε μια καλύτερη έκδοση.

Stickr

Stickr σας επιτρέπει να προσθέσετε αυτοκόλλητα και αυτοκόλλητα στις εικόνες σας και φαίνονται πραγματικά δροσερό! Λίγο hipster, αλλά ακόμα. Η τιμή του $ 1,99 δικαιολογεί την εφαρμογή εντελώς και αν θέλετε να προσθέσετε λίγο στυλ και μοναδικότητα στις φωτογραφίες σας, το Stickr είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ενσωματωμένες αγορές, οι οποίες σας επιτρέπουν να αγοράσετε επιπλέον αυτοκόλλητα.

(μέσω)

Ορισμένες από τις παραπάνω εφαρμογές αντιγράφονται μεταξύ τους, αλλά υπάρχουν και μοναδικές. Ποια από αυτά χρησιμοποιείτε;