Τα μυστικά της εμμονής του αρώματος: πώς να επιλέξετε, πού και πώς να εφαρμόσετε

Επιλογή αρώματος

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το άρωμα είναι διαφορετικό. Διαφέρει όχι μόνο σε μάρκες, αλλά και στον βαθμό συγκέντρωσης των αρωμάτων. Ανάλογα με την ένταση και την παραμονή του αρώματος, απομακρύνονται οινοπνευματώδη ποτά, νερό αρωμάτων, νερό τουαλέτας, κολωνία και άλλα αρώματα.

Πώς να επιλέξετε το άρωμα

Αρώματα (Αρώματα) – το πιο συμπυκνωμένο, επίμονο και ακριβό είδος αρώματος. Η περιεκτικότητα σε αρωματικές ουσίες κυμαίνεται από 20 έως 30%. Τα οινοπνευματώδη ποτά έχουν ισχυρές βασικές νότες μαργαρίτας. Συνιστάται για χρήση το χειμώνα και το βράδυ.

Αρωματικό νερό (Eau de Parfum) – πιο αρωματικό άρωμα με έντονες μέσες νότες, αλλά με αντοχή σχεδόν όχι κατώτερη από το άρωμα. Το αρωματικό νερό μερικές φορές αποκαλείται ακόμη και αρώματα ημέρας, είναι ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η περιεκτικότητα σε αρωματικές ουσίες είναι 12-20%.

Eau de Toilette – ένα εύκολο είδος αρωματοποιίας, στο οποίο οι άνω σημειώσεις γίνονται αισθητές. Αρωματικές ουσίες από 8 έως 10%. Το Eau de Toilette είναι λιγότερο ανθεκτικό: πρέπει να το χρησιμοποιείτε πολλές φορές την ημέρα για να νιώσετε το άρωμα.

Eau de Κολωνία Είναι το πιο αδύναμο άρωμα. Η περιεκτικότητα σε αρωματικές ουσίες είναι από 3 έως 8%. Αυτό το άρωμα χρησιμοποιείται κυρίως από άντρες.

Η συγκέντρωση των αρωμάτων σε άλλα προϊόντα αρωματοποιίας (αποσμητικά, λοσιόν και παρόμοια) είναι μικρότερη από 3%. Το άρωμά τους είναι ελάχιστα αισθητό.

Από τη μακροζωία της μυρωδιάς επηρεάζει το μπουκέτο του αρώματος. Τα μουστάρδα, τα chips και τα ξυλώδη αρώματα είναι πιο ανθεκτικά από τα λουλούδια, τα εσπεριδοειδή ή τη θάλασσα.

Κατά την επιλογή ενός αρώματος, εξετάστε τον τύπο και τη σύνθεση των συστατικών.

Κανόνες εφαρμογής

Η εμμονή του αρώματος εξαρτάται επίσης από τον τρόπο που χρησιμοποιείται το άρωμα ή από το πού και πώς θα το εφαρμόσετε.

Πού να εφαρμόσετε το άρωμα

Όταν ερωτήθηκε πού να βάλει το άρωμα, απάντησε: “Πού θέλετε να φιλήσετε”.

Στην πραγματικότητα, τα πνεύματα πρέπει να εφαρμόζονται στον καρπό, πίσω από το λοβό του αυτιού, στην καμπύλη του αγκώνα, γύρω από το λαιμό στην διακλαδική κοιλότητα και κάτω από το γόνατο.

Πώς να εφαρμόσετε το άρωμα

Αυτά είναι τα λεγόμενα παλμικά σημεία. Σε αυτά τα σημεία, τα αιμοφόρα αγγεία είναι κοντά στο δέρμα, η θερμοκρασία αυτών των περιοχών είναι ελαφρώς υψηλότερη. Όλα αυτά συμβάλλουν στην αποκάλυψη και διάδοση του αρώματος.

Δώστε προσοχή: πρόκειται για πνεύμα. Συνήθως απελευθερώνονται σε φιάλες με γυάλινη ράβδο πάνω στο βύσμα. Με την ευκαιρία, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε άρωμα, και όχι ένα μικρό μαξιλάρι του δακτύλου σας. Για να μυρίσετε γλυκιά, χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα αρώματος για κάθε σημείο.

Το άρωμα και το νερό τουαλέτας πωλούνται συνήθως με τη μορφή αερολυμάτων. Εάν τα χρησιμοποιείτε, ψεκάστε το άρωμα μπροστά σας και απλώς στέκεστε κάτω από το σύννεφο αρώματος. Το νερό είναι λιγότερο συγκεντρωμένο, επομένως είναι δυνατό να γίνει αυτή η διαδικασία αρκετές φορές.

Πώς να εφαρμόσετε το άρωμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν αρώματα στο τέλος όταν είναι ήδη ντυμένοι, ή ακόμα και πριν φύγουν από το σπίτι. Δυστυχώς, το άρωμα δεν θα διαρκέσει πολύ. Τα ρούχα απορροφούν καλά, αλλά μυρίζουν άσχημα. Και όχι μόνο αρώματα, αλλά όλα τα αρώματα γύρω. Επιπλέον, εάν εφαρμόζετε αρώματα σε ρούχα, ειδικά ελαφριά, υπάρχει ο κίνδυνος να παραμείνουν οι λεκέδες και οι λεκέδες.

Χρησιμοποιήστε άρωμα αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο. Το καθαρό ατμό του δέρματος απορροφά το άρωμα σαν το σφουγγαράκι. Ταυτόχρονα, η ενυδάτωση του δέρματος έχει μεγάλη σημασία. Εάν έχετε λιπώδη τύπο δέρματος, δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε, αλλά αν είναι ξηρό ή φυσιολογικό, τότε το δέρμα θα πρέπει να υγραίνεται για το άρωμα να διαρκέσει πολύ καιρό.

Για τους σκοπούς αυτούς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε λοσιόν σώματος από την ίδια γραμμή όπως το άρωμα. Πολλοί κατασκευαστές εκτός από τα οινοπνευματώδη ποτά παράγουν μια ολόκληρη σειρά χρημάτων uhodovyh με την ίδια γεύση. Σε αυτή την περίπτωση, το άρωμά σας δεν θα έρχεται σε σύγκρουση με τη μυρωδιά της λοσιόν ή του αντιιδρωτικού. Εάν τα οινοπνευματώδη ποτά σας δεν έχουν “δορυφόρους”, χρησιμοποιήστε ουδέτερα μέσα χωρίς μυρωδιά.

Έχετε χρόνο να κάνετε ντους πριν βγείτε; Διαδώστε τα σημεία παλμού με βαζελίνη και στη συνέχεια εφαρμόστε αρώματα πάνω τους. Μια τέτοια βάση θα καθορίσει το άρωμα: θα διαρκέσει περισσότερο.

Ψεκάστε το άρωμα στους καρπούς σας και τρίψτε τους εναντίον του άλλου – το κάνετε, ομολογήστε; Αυτό είναι λάθος. Οποιοδήποτε άρωμα είναι πολλαπλών στρωμάτων: πρώτα ανοίγονται οι άνω σημειώσεις (κυριολεκτικά στα πρώτα 5-15 λεπτά), τότε οι μεσαίοι ήχοι αρχίζουν να ακούγονται και στο τέλος οι βασικοί ξεσπώνται. Εάν το άρωμα τρίβεται, τότε αυτή η διαδικασία σπάει, το άρωμα χάνει την ατομικότητά του. Αφήστε τα πνεύματα να στεγνώσουν.

Λίγα κόλπα

Συμπερασματικά – μερικές ακόμα lifhakas που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να δώσετε το αγαπημένο σας άρωμα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

  • Εφαρμόστε μια σταγόνα αρώματος στη χτένα ή το πασπαλίζετε με νερό αρώματος. Να χτενιστεί. Τα μαλλιά διατηρούν τέλεια τις μυρωδιές: σε κάθε στροφή ενός κεφαλιού πίσω από σας θα υπάρχει ένα ευχάριστο ζιζάνιο.
  • Βουτήξτε το βαμβάκι με το αγαπημένο σας άρωμα και το βάζετε στο πορτοφόλι ή στην τσέπη σας. Αυτό θα ενισχύσει το άρωμα και θα δημιουργήσει μια αρωματική αύρα όχι μόνο γύρω σας, αλλά γύρω από τα πράγματα σας.
  • Κρατήστε το άρωμα σωστά. Ακολουθήστε την ημερομηνία λήξης και μην την αφήνετε στο μπάνιο. Είναι πολύ ζεστό και υγρό. Είναι καλύτερα να κρατήσετε το άρωμα στο κουτί στο οποίο πωλούνται: έτσι θα προστατεύονται από το ηλιακό φως.

Τα οινοπνευματώδη ποτά, όπως τα κεριά που τρεμοπαίζουν, είναι σε θέση να σας περιβάλουν και να δώσουν τη φωτογραφία σας μαγική. Αλλά οι μυρωδιές είναι πονηρές. Εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο άρωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μύτη σας μπορεί να συνηθίσει σε αυτό τόσο πολύ που θα φανεί όπως με κάθε νέα φιάλη το άρωμα είναι λιγότερο σταθερό. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι αν τα πνεύματα σας ταιριάζουν, δεν τα αισθάνεστε. Αν «ακούτε» το άρωμα, τότε δεν είναι για εσάς ή το έχετε χύνει πολύ πάνω σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι άβολο όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους άλλους.

Loading...