Πώς να πετύχετε στο Tinder: ένας οδηγός για τους άνδρες

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε την εφαρμογή Tinder, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία νέων γνωριμιών.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο αφιερωμένο στην παρούσα αίτηση. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι γνωστός ως Max. Ο Max ισχυρίζεται ότι το βιβλίο του γράφεται βάσει της “γενικώς αποδεκτής ψυχολογίας της αποπλάνησης” (ακούγεται όμορφη, ό, τι σημαίνει αυτό).

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι το βιβλίο δημιουργήθηκε ειδικά για τους καλλιτέχνες pick-up, οι οποίοι επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν μία από τις εφαρμογές χρονολόγησης για να αυξήσουν τη λίστα των καρδιών των υποτονικών γυναικών.

Αλλά ο συγγραφέας του βιβλίου λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει. Ο κύριος στόχος του είναι να σώσει τον χρόνο των ανθρώπων και να σώσει τους χρήστες από αμηχανία, η οποία συχνά συνοδεύει νέους γνωστούς. Ίσκα, πιστεύει Max δεν είναι μόνο μια αίτηση φευγαλέα και χωρίς νόημα συσκέψεις, αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος για να καλύψουν τις γυναίκες, στις οποίες ποτέ δεν θα τολμήσει να πάει στην πραγματική ζωή.

Εδώ είναι οι βασικές συμβουλές για τους άνδρες που επιθυμούν να γνωρίσουν το Tinder.

1. Tinder δεν είναι απλώς μια αίτηση για casual χρονολόγηση

Ο Max λέει ότι πολλοί άνθρωποι περιγράφουν τον Tinder ως αίτηση για συναντήσεις για μία νύχτα. Αλλά αυτό είναι λάθος: στο Tinder δεν καθόμαστε αποκλειστικά σεξουαλικά συνειδητές νεαρές κυρίες. Στην πραγματικότητα, τα κορίτσια που συναντάτε στο Tinder δεν είναι πολύ διαφορετικά από τα κορίτσια που θα συναντήσατε, για παράδειγμα, σε ένα μπαρ.

“Καταλάβετε ότι για να προσελκύσετε την προσοχή ενός κοριτσιού που σας αρέσει πολύ, στο Tinder είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι αν την συναντήσατε, για παράδειγμα, μόνοι σας βαρεθεί σε ένα μπαρ.

Φανταστείτε: πρέπει να πείσετε μια κοπέλα που δεν σε είδε ποτέ προσωπικά, να ξοδεύεις χρόνο μαζί σου σε ιδιωτικό. Και ναι, μην ξεχνάτε ότι η κυρία πρέπει να προτιμήσει να συναντήσετε μαζί σας μια συνάντηση με ένα οικείο άτομο ή με τα εκατομμύρια άλλων παιδιών που είναι επίσης χρήστες του Tinder.

Αλλά υπάρχουν καλά νέα: σύμφωνα με το νόμο μεγάλου αριθμού, θα επιτύχετε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία στο Tinder παρά σε ένα μπαρ. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. “

2. Να είστε ιδανικός εραστής

“Θέλω να αναφέρω έναν άνθρωπο με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω στον Ιστό. Το όνομά του είναι ο Ryan Gosling. Ανατράφηκε έτσι ώστε δεν θα μπορούσε να σκεφτεί για το πώς με κάποιο τρόπο να προσβάλει τις γυναίκες, και πάντα δοκιμάσει κάθε δυνατό τρόπο για τη φροντίδα και τη φροντίδα τους.

  [Οδηγός] Πώς να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο Mac και να μην fuck επάνω

Οι άνδρες, όπως ο Ryan, ο οποίος είναι τόσο σεβαστό γυναίκες, τη φύση τους μπορεί να είναι εξαιρετικά ντροπαλός και δεν τολμούν να έρθουν και να εξοικειωθούν με μια κυρία στο δρόμο και να αρχίσει να φλερτάρει μαζί της στο μπαρ.

Αυτός είναι ο τύπος που ονειρεύονται εκατομμύρια γυναίκες, αλλά στην πραγματική ζωή σπάνια τον δίνουν προσοχή. Εάν χρησιμοποιήσετε την προσέγγιση “ιδανική εραστή”, μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστα μια γυναίκα.

Αυτή η προσέγγιση είναι επιτυχής, καθώς ισχύει για τα περισσότερα κορίτσια. Μην ξεχνάτε ότι μετά την κοινωνική δικτύωση θα πρέπει να συναντηθώ με μία κοπέλα στην πραγματική ζωή, και στη συνέχεια Ryan Gosling θα πρέπει να στραφούν προς τον James Bond ».

3. Ορίστε το βέλτιστο εύρος αναζήτησης

Μην βιαστείτε να αναζητήσετε αμέσως έναν φίλο για χιλιάδες μίλια από σας. Ξεκινήστε μικρές και αυξήστε σταδιακά το εύρος αναζήτησης. Έτσι θα δώσετε προτεραιότητα και θα πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

4. Κάντε μια ποιοτική φωτογραφία για το προφίλ σας

Αυτός συμβουλεύει ο Max για τη φωτογραφία του προφίλ.

Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες:

 • Αν δείχνει μόνο το πρόσωπό σας.
 • Στο πλαίσιο στέκεστε κάπου μακριά.
 • Δεν είστε στο επίκεντρο.
 • Έχετε χτίσει ένα πολύ σοβαρό ορυχείο.
 • Είστε σφραγισμένοι με ένα άλλο άτομο.
 • Η φωτογραφία φαίνεται θολή. Ακόμα και τα κορίτσια έχουν ήδη σταματήσει να χρησιμοποιούν αυτό το βαρετό αποτέλεσμα.
 • Σκούρες φωτογραφίες, καθώς και φωτογραφίες στις οποίες φοράτε γυαλιά. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες δεν είναι ευπρόσδεκτες.

Αντ ‘αυτού:

 • Πάρτε μια φωτογραφία που θα είστε μόνο εσείς. Η απουσία ξένων στη φωτογραφία διασφαλίζει ότι ο θεατής δεν θα αποσπάται από κανέναν.
 • Αποφύγετε αποκλειστικά φωτογραφίες πορτρέτου.
 • Στη φωτογραφία πρέπει να κοιτάξετε την κάμερα.
 • Χαμογελάτε φυσικά, αλλά όχι παραπλανητικά.
 • Δεν απαγορεύεται η χρήση διαφόρων εκδόσεων φωτογραφιών για τη διόρθωση μικρών ελαττωμάτων εμφάνισης όπως τα σπυράκια ή για τη διόρθωση της φωτεινότητας μιας φωτογραφίας. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: Φυσικά θα πρέπει να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αλλά να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι ένας ξένος κοιτάζοντας τις φωτογραφίες σας σε Προσάναμμα, αργότερα ήταν σε θέση να πάρει για να ξέρετε στο δρόμο.
 • Επισυνάψτε ένα συγκεκριμένο μήνυμα στη φωτογραφία. Δείξτε ότι είστε ένα κομψό πρόσωπο, δείξτε ότι ταξιδεύετε πολύ ή επιδεικνύετε την εξαιρετική φυσική σας μορφή.

  12 συμβουλές για τον τρόπο χρήσης του Finder με πλήρη ισχύ

5. Σπρώξτε αντί να κάνετε κλικ σε ένα σταυρό ή μια καρδιά

Ο Max συμβουλεύει να μην κάνετε κλικ σε ένα σταυρό ή στην καρδιά, αλλά το κτύπημα – παίρνει λιγότερο χρόνο. Στο βιβλίο του, ο Max εξετάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των μεθόδων. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται το svayp, σύμφωνα με τον Max, αυτή η μέθοδος έχει κάποια μειονεκτήματα. Ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο για να εξερευνήσετε τις φωτογραφίες του χρήστη, και μπορεί να αρέσει ή dizlayk διαισθητικά, δεν δίστασε και να χάσετε το άτομο που αξίζει την προσοχή μας.

6. Μην πηγαίνετε πολύ συχνά στο Tinder

“Φυσικά, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να προσθέσετε τις προτιμήσεις σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Παρόλα αυτά, είναι καλύτερο να το κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας, για παράδειγμα, όταν περιμένετε κάτι ή κάποιον. Ή όταν απλά δεν μπορείτε να βρείτε έναν πιο χρήσιμο τρόπο να ξοδέψετε χρόνο.

Εάν συνδυάσετε συγκεντρώσεις στο Tinder με κάποια σημαντικά πράγματα, τότε δεν θα δώσετε τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή την κατάλληλη προσοχή.

Παρά το γεγονός ότι ο Tinder δεν σας κάνει πολύ χρόνο, μην αφήνετε να παρεμβαίνει στην πορεία της καθημερινής σας ζωής. Μη μένετε εκεί για ώρες και επιστρέφετε κάθε μία ή δύο μέρες.

Αυτά τα χρονικά διαστήματα είναι επίσης καλά επειδή θα επιτρέψουν στην εφαρμογή να επιλέξει τους πιο ενεργούς χρήστες για εσάς. Επιπλέον, μερικά άτομα μπορούν να δουν την ώρα της τελευταίας σας κλήσης στο Tinder. Και όταν παρατηρήσετε ότι ένα άτομο μπαίνει στην εφαρμογή κάθε πέντε λεπτά, υπάρχουν αμέσως σκέψεις όπως “Δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει;”, “Θα πάρω πάντα την αιώνια αδερφή μου” και ούτω καθεξής.

Δώστε τα κορίτσια χρόνο, μην τους βομβαρδίζετε με τους συμπαθείς, αλλά περιμένετε μέχρι να αρχίσουν να σας βάζουν καρδιές. Έτσι θα είστε σίγουρα σε ένα άλογο. “

7. Μην είστε πολύ επιλεκτικοί

Ας είμαστε ειλικρινείς: στο Tinder, τα κορίτσια δεν είναι αποκλειστικά μοντέλα. Επιπλέον, οι άντρες τείνουν να εμπλουτίσουν την εμφάνισή τους, ξεχνώντας ότι οι ίδιοι είναι επίσης πολύ μακριά από το ιδανικό.

Γι ‘αυτό μην είστε πολύ επιλεκτικοί και εάν η ίδια εμφάνιση είναι τόσο σημαντική για εσάς, πάρτε τον εαυτό σας μια βαθμολογική κλίμακα από το 1 έως το 10 και σημειώστε μόνο εκείνες τις κυρίες που μπορούν να βάλουν την υψηλότερη (ή σχεδόν την υψηλότερη) βαθμολογία στην κλίμακα τους.

  Mac υπερθέρμανε; Τι να κάνετε

8. Ο καλύτερος χρόνος για να επικοινωνήσετε στο Tinder

Στο Tinder, σύμφωνα με τον Max, υπάρχει ένας πρωταρχικός χρόνος:

 • Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 19:00 έως τις 23:00.
 • Παρασκευή – Σάββατο από τις 15:00 έως τις 21:00.
 • Κυριακή από τις 16:00 έως τις 23:00.

Για παράδειγμα, η Κυριακή είναι ιδανική για αναψυχή και ορισμένες δραστηριότητες που δεν σας ενοχλούν όπως το Tinder. Είναι η τέλεια ημέρα για να κάνεις ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, γιατί την Κυριακή τα κορίτσια συχνά δεν αποφεύγουν να επικοινωνούν μαζί σου με τη βοήθεια της φανταστικής φράσης “Συγγνώμη, είμαι απασχολημένος τώρα”.

Εκατοντάδες κορίτσια από διαφορετικές πόλεις ακολούθησαν τη συμβουλή ενός φίλου και εγκατέστησαν το Tinder το σαββατοκύριακο. Την Κυριακή έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσετε τις νεοσύστατες νεαρές κυρίες.

9. Μάθετε ποιος είναι το κορίτσι που μόλις συναντήσατε

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο προφίλ του Tinder είναι σαφώς ανεπαρκείς για να κάνετε μια πλήρη εικόνα του ατόμου και να καταλάβετε εάν αξίζει την προσοχή σας. Αλλά υπάρχει μια απλή λύση: βρείτε το κορίτσι που συναντήσατε μέσω της εφαρμογής στο Facebook. Έτσι, μπορείτε να μάθετε τα ενδιαφέροντά της, να καταλάβετε με ποιους ανθρώπους προτιμά να επικοινωνεί, και να δείτε περισσότερες από τις φωτογραφίες της.

10. Μη σπεύδεις πράγματα

Ο Max συμβουλεύει: “Μην βιαστείτε, μην οδηγείτε άλογα. Μην επιμένετε να συναντηθείτε αμέσως μετά από μια πεντάλεπτη αλληλογραφία. Ναι, είναι πολύ πιθανό ότι το κορίτσι με το οποίο έχετε αμοιβαία συμπάθεια (ακόμα και όταν το εικονικό είναι εικονικό), σας βλέπει ως πιθανό συνεργάτη. Αλλά αν αρχίσετε αμέσως να κάνετε ξεκάθαρες συμβουλές και επιμένετε υπερβολικά με τη συνάντηση, τότε θα προκαλέσετε αντιπάθεια και αποξένωση στα περισσότερα κορίτσια ».

11. Προφανώς, οι πικάντικες εικόνες δεν είναι κακές

Στο βιβλίο του, ο Max λέει ότι πάντα πίστευε ότι η αποστολή πικάντικων εικόνων είναι οι πολλοί σέρβοι του Διαδικτύου και άλλοι σεξουαλικά ανήσυχοι άνθρωποι. Αλλά τότε αναφέρει έναν άνθρωπο που ήταν σύντροφος του σε ένα από τα ταξίδια του. Αυτό το άτομο έστειλε τακτικά φωτογραφίες σε κορίτσια στο Tinder – προφανώς, με μεγάλη επιτυχία.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤