10 iOS-apps, der gør dine billeder virkelig levende

Hver af os tager billeder og videoer, men hvor mange mennesker skyder “multimedia”? Faktisk mere end du tror. Multimedieapplikationer er en slags hybrid, der kan kombinere stillbilleder eller billeder med lyd. Et sådant billede med lyd. De giver dig mulighed for at se på den visuelle udveksling fra en ny vinkel. For at oprette et sådant foto med lyd meget lettere, og de er mere interessant video, i den forstand at udvide “funktionalitet” statisk foto og på den måde gøre det muligt at tilføje humor i dem, gør et interessant billede endnu sjovere.

Vi fandt ti gratis applikationer, der kan gøre dine fotos synge eller tale og vigtigst “venner” med sociale netværk.


AudioSnaps

AudioSnaps registrerer fem sekunder lyd, før du trykker på triggeren og tager et billede. I dette tilfælde gemmes al audiovisuel information i samme JPEG-fil. Så snart du tager et billede (efter optagelse af en lyd), vil den straks være klar til deling i sociale netværk eller indsættelse på websteder. Derudover kan du nyde og kommentere andre folks billeder og se dine billeder på Facebook, Twitter eller AudioSnaps. Men det mest nyttige træk ved AudioSnaps er, at du kan angive levetiden på billedet, og efter at den er modtaget og vist, forsvinder den.

Flipagram

Flipagram kan lave et video diasshow (med musik) fra billeder af dine bånd i Instagram, Facebook eller Camera Roll. Vælg blot billeder, der kombineres eller en række snapshots fra alle begivenheder og tilføj musik. Inden du opretter et diasshow, kan du ændre rækkefølgen af ​​billedet, beskære eller duplikere dem. Som lydspor kan du bruge spor fra Music.app, fra et online-bibliotek eller optage dine egne kommentarer på videoen. Resultatet af din kreativitet kan deles næsten alle de populære sociale netværk og tjenester: Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Tekst, Pinterest, WhatsApp, eller den gammeldags måde – via e-mail.

Mupix (kun App Store USA)

Mupix er også et middel til at skabe audiovisuelt indhold, men i modsætning til dets analoger er det mere fokuseret på musikalske og sociale komponenter. Først skal du tage et billede eller vælge et færdigt billede fra kamerarullen. Vælg derefter lydsporet, specificer kunstneren, albumet eller sangen (der er tilgængelige spor fra iTunes) og tilføj en kommentar til dit billede. Hvis det ønskes, kan du også tilføje et filter til det. Således kan du dele nye musikalske opdagelser med dine venner, samt diskutere dem.

Phozo

Phozo giver dig mulighed for at oprette “lydbilleder”. Det er, du skyder et billede, og optager lyden af ​​det miljø, hvor den blev lavet (lyden af ​​floden, byens støj). Du kan skyde en ny ramme ved hjælp af programmet eller bruge det allerede klarede billede fra iPhone-kameraet. Af redigeringsværktøjerne har vi filtre ved hånden og muligheden for at beskære fotos, men vi kan ikke regne med noget mere seriøst. Da flere billeder tilføjes, bliver de tilføjet som fliser til et galleri med billeder, og når de klikkes, vil de blive afspillet. Herfra kan du dele dine billeder med andre brugere (registrering er påkrævet).

Shutterfly Photo Story

Den eneste applikation fra hele samlingen, designet til iPad. Meget enkel og praktisk at bruge, det giver dig mulighed for at oprette digitale fotoalbum med dine kommentarer eller musik. For hver side af albummet kan du optage op til 30 sekunder lyd med dine forklaringer. Du kan bruge fotos fra Facebook, Instagram, Camera Roll og, selvfølgelig, Shutterfly. Hvis du har en Shutterfly-konto, kan du se dine andre album, der blev oprettet tidligere, men programmet selv fungerer uden at registrere kontoen. Som en ekstra mulighed kan du bestille udskrivning af de oprettede album. På samme tid vil hver af papiralbumerne indeholde en QR-kode, der indeholder et link til den digitale version.

Shuttersong

Shuttersong giver dig mulighed for at vedhæfte et billede til 15 sekunders lyd og er en glimrende måde at oprette lykønskningskort på, tillykke med og bare sjove beskeder. Du kan tage et nyt billede eller bruge den allerede forberedte film. Når du har valgt et billede, skal du tilføje din kommentar eller optage lyden af ​​det miljø, hvor dette øjeblik blev taget. Udvekslingsmulighederne er ikke begrænset til Shuttersong service, du kan også sende dit foto til Facebook, Twitter, via e-mail eller sms. Derudover kan Shuttersong generere embed-kode for at indsætte fotos i en blog eller et websted.

SNIPPIT

Snippit er faktisk mere lyd med et billede end et billede med lyd. Processen med at skabe et audiovisuelt kort begynder med tilføjelse af sange fra dit bibliotek og isolere det ønskede fragment, og et billede eller et foto tilføjes efter. Del dit mesterværk via Facebook, Twitter, Instagram eller Tumblr. Efter at have vist lidt kreativitet og korrekt optagelse af sporet, kan du give dit postkort det passende humør. De indbyggede søgeværktøjer hjælper dig med at opdage ny musik og tillader dig også at søge efter meddelelser med hashtag, trends og genre. Et godt lide spor kan åbnes straks i iTunes Store til senere køb.

Soundpix

Soundpix er velegnet til fotografer, der ikke ønsker at skyde en video, men stadig forfølge målet om at formidle atmosfæren af ​​arrangementet. Dette kan opnås ved hjælp af audiovisuel præsentation, hvilket vil være mindre trættende for seeren, snarere end at se den fulde video fra enhver begivenhed. I Soundpix meget enkel betjening: Vælg længden på lydprøve i indstillingerne (3, 6, 9 sek), og starte optagelsen (før, under eller efter at have trykket på udløseren), så bare tage et billede. Før du gemmer, kan du anvende en af ​​flere filtre, der følger med pakken.

Tunepics

Tunepics essens er at formidle følelser og stemning gennem billeder, musik og farve. Programmets grænseflade har faner, på hovedet er der et kamera, hvor du kan tage et nyt billede; Søg efter Camera Roll og Instagram osv. Når du har tilføjet et billede, skal du vælge et musikspor, et af 18 fotofilter og en farve der svarer til dit humør. Farve kan vælges fra de forudindstillinger, der er fastsat i form af en skive, og musik af previews iTunes Store (de er gratis). Hvis du vil, kan du også købe et yndlingsspor.

I Tunepics er der også en social komponent. Du kan tilføje dine venner fra Facebook og Twitter til Tunepics-netværket eller følge Tunepics-brugere for at kommentere og lytte til andres registreringer.

Vox Pixl

Vox Pixl, som andre programmer, tilføjer til dine foto lyd kommentarer, som kan optages med en mikrofon. Men det har også en interessant funktion – talegenkendelse (engelsk) ved brug af Nuance-motoren, som er overraskende præcis. Så du kan sige kommentaren højt, og applikationen transkriberer den (den kan løses). Hvorfor ville du have brug for dette? For hurtigt at finde bestemte billeder i din samling. Når du har skrevet ned kommentarerne på billedet, kan du dele det via sociale netværk, sms eller e-mail.


Er der nogen spørgsmål, kommentarer eller forslag? Velkommen til kommentarerne – Jeg er altid glad for at snakke og hjælpe. Bliv hos os, der er meget mere at komme!

(via)