Sådan slettes meddelelser i WhatsApp, når denne indstilling ikke længere er tilgængelig

Ikke så længe siden i WhatsApp var der mulighed for at slette meddelelser fra både afsenderen og modtageren. For at gøre dette skal du klikke på meddelelsen og derefter oprette en menu, hvor du kan vælge: slet kun meddelelsen for dig selv eller overhovedet.

Slet meddelelser i WhatsApp, når dette ikke længere er muligt

Problemet er, at du kan gøre dette i et begrænset tidsrum. Efter ca. ni minutter kan du kun slette meddelelsen på din enhed. Men der er en vanskelig måde at omgå begrænsningen og slette beskeden selv efter lang tid. Det vigtigste er, at adressaten ikke læser meddelelsen – i dette tilfælde kan der ikke gøres noget.

Så hvis du sendte en besked om, at du vil fortryde hele dit liv, men du forstår det for sent, er det en simpel algoritme for handlinger for at genoprette fred i sindet.

  • Sluk Wi-Fi og mobildata.
  • Åbn dine smartphone indstillinger og ændre datoen til forrige dag.
  • Gå til WhatsApp, tryk lang tid på den ønskede besked, åben menuen og vælg “Slet for alle”.

Det er vigtigt at: I indstillingerne ændrer du datoen, ikke tiden, ellers vil WhatsApp ændre tidspunktet for afsendelse af meddelelsen, og det virker ikke.

Loading...