6 bedste alternativer WhatsApp (+ poll)

I sidste uge blev det kendt, at WhatsApp messenger købte Facebook for 16 milliarder dollars. For Zuckerberg er dette bestemt et meget rentabelt køb. Men mange brugere, især efter de lange problemer i WhatsApp i anden halvdel af sidste uge, opstod spørgsmålet: Hvad er de mest populære alternativer til en populær messenger? Hvis du også leder efter en god erstatning til WhatsApp – er dette materiale til dig.

Telegram (Review)

Telegram – et nyt projekt fra grundlæggeren af ​​det sociale netværk VKontakte, Pavel Durova, modtog en hidtil uset tilstrømning af nye brugere under WhatsApps problemer – 100 mennesker pr. Sekund. I løbet af de sidste 4 dage har Telegram tiltrukket 9 millioner nye brugere, ansøgningen er blevet den mest downloadede i flere dusin lande. Denne messenger er præget af høj datasikkerhed, praktisk grænseflade og stabil drift.

Viber (Review)

I de senere år, for mange mennesker, er Viber blive fuldgyldigt erstatning for WhatsApp. Nem registrering, mulighed for at foretage gratis opkald og sende og modtage beskeder (herunder gruppe-chat), og selvfølgelig – Stickers, hvor det samme uden dem, så gør det “masthevnym” ansøgning om mange iPhone-brugere.

Google Hangouts (Gennemse)

Budbringeren er til Google. Hangouts Tilgængelig på iOS, Android og i webversionen af ​​Google+, hvilket gør den til en af ​​de mest populære kommunikationstjenester. Desuden giver programmet mulighed for at organisere gratis videosamtaler op til 9 personer og gemmer hele din korrespondancehistorie.

WeChat

En af Viber’s vigtigste konkurrenter, WeChat-service, giver brugerne mulighed for at sende ikke kun tekstbeskeder og taleopkald, men også foretage videoopkald i høj kvalitet.

LINE

Ganske populær blandt skolebørn LINE tjeneste er ikke kun at kommunikere mellem brugere ved hjælp af tekst, lyd og video-opkald, men giver også mulighed for at dele deres tanker og billeder med dine venner på de sociale netværk manerer. Kæmpe sæt af klistermærker og høj kvalitet tilslutning – komplet.

Skype

En rigtig “veteran” af online kommunikation, Skype-tjenesten, behøver ikke særlig repræsentation. På trods af et stort antal konkurrenter forbliver Skype super populært. Tekstbeskeder, taleopkald, videoopkald – denne kombination opstod først her.

***

Og hvilken ansøgning anser du for det bedste alternativ til WhatsApp? Deltag i vores undersøgelse og del din mening i kommentarerne!

[polldaddy poll = 7825697]