7 bedste Mac-applikationer til billedredigering

Sandsynligvis ofte, gennem dine digitale billeder, sagde du til dig selv: “Ikke dårligt. Men du kan gøre lidt bedre, hvis noget er rettet. ” Nyttig hjælp iPhoto, der er indbygget i enhver Mac, giver dig mulighed for at fjerne virkningen af ​​røde øjne, beskære billedet og afspille med farven. Men hvis disse funktioner ikke er nok for dig, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med mere komplekse programmer.

Acorn 4

Acorn er en brugervenlig editor, en slags alternativ til dem, der ikke har brug for dyre og komplekse redaktører, som Adobe Photoshop. Ud over en række standardfunktioner og filtre giver Acorn dig mulighed for at overlejre tekst oven på billedet og bruge forskellige tegneværktøjer, herunder vektorgrafik. Programmet understøtter Automator, AppleScript og JavaScript for mere avancerede brugere. Acorn koster 979 rubler, men fuldt ud retfærdiggør prisen takket være mange nyttige funktioner. Appen omfatter også at lære det grundlæggende, så du vil aldrig gå tabt i det.

GIMP

GNU Image Manipulation Program, forkortet GIMP, er et gratis alternativ til Photoshop. Dette program er ikke tilgængeligt i Mac App Store, men det kan frit downloades fra den officielle udvikler site. Hans menu er meget forskellig fra den standard, som vi er vant til at se i andre programmer. Men dens funktioner falder stort set sammen med Photoshop. Der er også en børste, en blyant og et frimærke, der er mulighed for at arbejde med tekst, anvende forskellige filtre og også arbejde med eksponering og forbedre fotos på andre måder med blot et par klik. For nogle brugere kan programmet virke for kompliceret, i så fald skal de være opmærksomme på andre grafiske redaktører.

  Værdige alternativer til torrent klient uTorrent

gimp

Download GIMP

Adobe Lightroom

En af de største fordele ved Lightroom arbejder selvfølgelig med filer i RAW-format. Når du arbejder med fotos, forbliver deres originaler uændrede, og du kan meget nemt komme tilbage til det originale billede ved at annullere alle tidligere handlinger. Forskellen fra hans ældre bror Adobe Photoshop er, at Lightroom er fantastisk til katalogisering og behandling af flere fotos. Hvis du har brug for mere dybtgående redigering af individuelle fotos, er Photoshop i dette tilfælde uundværlig. I Lightroom kan du nemt og hurtigt se hele det omfattende bibliotek af billeder, vælge eller afvise billeder, og juster derefter deres kontrast, lysstyrke, hvidbalance eller andre vigtige parametre.

Lightroom

Abonner på den nyeste version af Lightroom

PhotoLine

PhotoLine er et andet alternativ til Photoshop, men denne gang er det ikke gratis. Denne redaktør er også designet til en avanceret bruger, der allerede har redigeret mange fotos, kender finesser af behandling og de værktøjer, han har brug for. Dens brugerflade er lidt svag, men på trods af denne ulempe har PhotoLine et imponerende sæt nyttige funktioner. Fra den officielle udvikler site kan du nemt downloade en demoversion af editoren, prøve dens funktioner og tilføje om dit eget indtryk.

photoline

Prøv Photoline

Photoshop CC

Hvad man skal sige, dette er kongen af ​​billedredigeringsprogrammer. Ikke uden grund i vores sprog selv en ny verb “otfotoshopit” dukkede op. Hvad kan du sige om det nye om Photoshop, som du skrev om hundrede tusind gange? Som du allerede kan se, er alle de listede programmer på en eller anden måde sammenlignet med Photoshop, og det taler allerede for sig selv. Dette er en rigtig gylden prøve for alle billedredaktører. Det er selvfølgelig designet til den gennemsnitlige bruger, men er et utrolig komplekst værktøj med mange funktioner. Men hvis du har brugt meget tid, vil du forstå det, du får virkelig smukke billeder. For 299 rubler om måneden får du ikke kun den nyeste version af Photoshop, men også den ledsagende praktiske katalogist, som jeg skrev ovenover, Lightroom. Et godt tilbud til professionelle fotografer.

  10 iOS-apps, der gør dine billeder virkelig levende

photoshop

Abonner på den nyeste version af Photoshop

Photoshop Elements

Hvis dine behov er beskedne nok, og du ikke har brug for en komplet version af Photoshop ved abonnement, anbefaler jeg dig at være opmærksom på et andet produkt fra Adobe – Photoshop Elements. Det har også mange nyttige værktøjer, men grænsefladen af ​​programmet er mere venligt og forståeligt. Her kan du nemt flytte objekter til billeder, fjerne røde øjne effekter, forbedre farven eller skabe et panorama billede. Adobe udgav to versioner af programmet – Photoshop Elements og Photoshop Elements Editor, som er tilgængelig i Mac App Store. Men i sidstnævnte finder du ikke en række nyttige funktioner, der præsenteres i versionen, som du kan downloade direkte fra Adobe-webstedet.

Applikation i Mac App Store:

Download Photoshop Elements

Pixelmator

Efter min mening er dette en af ​​de mest bekvemme grafiske redaktører til Mac. Den understøtter mange formater, giver dig mulighed for at arbejde med lag, anvende forskellige filtre og andre nyttige værktøjer. Her er der et komplet sæt til en fuldgyldig billedredigering, der starter med forskellige måder at vælge objekter på og mange pensler på, og efterbehandling med skygger overflade og anvendelse af forskellige effekter. På det officielle websted kan du downloade en gratis prøveversion og evaluere Pixelmator bekvemmelighed.

Du spørger, hvor er Aperture og iPhoto? Men faktum er, at Apple annoncerede, at disse programmer i den nærmeste fremtid vil forsvinde og efterlade deres ledige plads til den nye applikation Fotos. Og vi vil fortælle dig det så snart dette program står til vores rådighed.

  5 bedste iOS-apps, der hjælper med at styrke din krop

via iMore