Værdige alternativer til torrent klient uTorrent

Torrent-klient uTorrent bruges af titusindvis af brugere rundt omkring i verden. Det var et af de første værktøjer til downloading af torrents og blev den mest populære på grund af sin enkelhed og bekvemmelighed. Men over tid var der andre kunder, der ikke er værre, og i nogle henseender endnu bedre end uTorrent. På baggrund af de seneste nyheder blev brugernes tillid til uTorrent undergravet, og der er behov for alternativer endnu mere end før.

Transmission

Transmission
Transmission

Transmission er en af ​​de mest populære og mest bekvemme torrentklienter til Mac og Ubuntu. Værktøjet er meget nemt at bruge og har alt hvad du behøver for at downloade og distribuere torrents. Transmission er gratis, og udvikleren kan belønnes ved hjælp af en donation.

Den uofficielle version af Transmission for Windows kan downloades her.

Transmission

qBittorrent

qBittorent
qBittorrent

Klienten kører på alle stationære operativsystemer: Linux, BSD, OS X og Windows. Fra det usædvanlige: værktøjet kan styres eksternt via webgrænsefladen, og også se efter torrenter på de mest populære trackers. Udviklingen af ​​klienten fortsætter, den sidste opdatering var den 23. februar.

qBittorrent

Vuze

Vuze
Vuze

Vuze er ikke kun en torrentklient, men også en medieprocessor i en applikation. Med det kan du søge efter og abonnere på torrents, starte dem direkte i hjælpeprogrammet og sende dem til alle tilsluttede enheder, herunder iOS- og Android-enheder, samt PlayStation og Xbox-spilkonsoller.

Værktøjet kan downloades gratis eller købes en betalt version uden annoncer og med et indbygget antivirus til 29,90 dollar.

Vuze

Syndfloden

Syndfloden
Syndfloden

Som andre kunder ser Deluge forfærdeligt ud. Det tager dog ikke dette. Værktøjet er multiplatform (der er versioner til Linux, OS X, Windows og Unix) og er mere designet til avancerede brugere. Klienten understøtter et stort antal plug-ins og giver dig mulighed for at indstille et kodeord til logning.

Syndfloden

uTorrent 2.2.1

uTorrent 2.2.1
uTorrent 2.2.1

Den gamle version af klienten, der blev udgivet for fire år siden, er nyttig for dem, der er vant til uTorrent og ikke ønsker at ændre det til et andet værktøj. uTorrent version 2.2.1 indeholder ikke reklamebannere, har den nødvendige funktionalitet og vigtigst ikke installerer tredjepartsprogrammer.

uTorrent 2.2.1