15 страхотни игри за Android, които работят без интернет

1. Подземен сърфист

Очарователен бегач с хубава графика и отлична оптимизация за всяко устройство. Промяната на местоположенията, изборът на герои и куп джаджи за тях не позволяват на играта да се отегчи в първия час.

2. Magic Rampage

Отличен платформинг с дузина сложни 2D нива, система от съоръжения за героя и много тайни места. За да достигнете до повечето скривалища, може да се дължи само на специални неща, които трябва да се намерят.

3. Gunspell

Най-добрата комбинация от RPG и пъзел “три поред”. Трябва да изследвате огромните пространства и да се изправяте пред опасни същества, които не са по-лоши от това, което знаете как да намерите печеливши комбинации от правилните елементи и да активирате техните специални умения.

4. Гладен свят на акулите

Кръвожадна аркада, в която ще управлявате смъртоносните акули и ще ядете всичко по пътя си. Когато изследвате дълбочините на морето и крайбрежната линия, не забравяйте, че за всеки хищник винаги има друг хищник.

5. Неон Сянка

Отличен оптимизиран шутър от първо лице, който ще ви предложи да влезете в warpath състезанието на механоидите. За да започнат, те ще трябва да бъдат изгонени от космическата станция, която очевидно се е превърнала в нов дом.

6. Реймън Приключенията

Сладък бегач с изглед отстрани и много, които не се различават помежду си. Всяка нова карта носи много опасности и тайни, които могат да бъдат намерени само от най-любопитните играчи.

7. Защитна зона 3 HD

Качествена защитна стратегия в жанра на “Кула отбрана”, където ще бъдете изградени с оръжия, ракетни ракети и всякакви защитни укрепления. Основната задача е да се ограничи врага колкото е възможно повече.

8. Пъзел Фордж II

В тази игра трябва да станете майстор на ковача, който прави оръжия. Играта ще бъде истинска божествена мисия за любителите на сложни пъзели, където трябва да помислите за две, три и четири крачки напред.

9. N.O.V.A. – Наследство

А стрелец, който върви без проблем дори на сравнително слаби устройства. Десетки местоположения, маси от оръжия, персонализация на персонажите и сложни босове – всичко това е в него.

10. Fastlane: Пътят на отмъщението

В тази аркада ще трябва да докажете себе си като състезател и стрелец. Всичко, което се изисква от вас, е да маневрирате в плътен поток автомобили и да заснемете всичко, което се движи в движение. Отварянето на музика от местните радиостанции няма да ви позволи да се отегчите.

11. Приключението на Алто

Елегантен двуизмерен бегач, в който играчът трябва да кара сноуборд. Играта разполага с реалистична физика, напълно динамично осветление и метеорологични ефекти, уникални за всяка нова писта.

12. Dan the Man

Arcade 2D-platformer в най-добрите традиции на жанра. В нея се чакат безкрайни битки с мелета и разпределение на маншетите отдясно и наляво. Смъртоносните огнестрелни оръжия също са прикрепени, въпреки че ще бъде възможно да се справят без него.

13. Кралство Ръш

Първата глава на добре позната серия от TD-игри, характеризираща се с необичайни богатства и грижовен геймплей. Играчите се очакват не само от различната цел и изпомпване на кулата, но и от десетки противници, много от които се нуждаят от специален подход.

14. Badland 2

Една от най-красивите аркади с много ръчно изработени места. Всички те са пълни с капани, пъзели и препятствия, които трябва да се придвижвате с най-малката загуба.

15. Psebay

Необичаен мотитор с оригинален силуетен стил и висококачествен музикален съпровод. За да се потопите напълно в атмосферата на играта, е по-добре да използвате слушалки.