16 uskrevne regler for SMS-kommunikation

1. Svar altid

Forlad aldrig en besked uden svar. Hvis dette selvfølgelig ikke er den person, hvis kommunikation du vil afbryde for evigt eller direkte spam.

2. Hold en tidsplan for andre mennesker i dit hoved

Der er ikke noget værre end at vågne op ved daggry eller dyb nat bare fordi nogen har besluttet at sende dig en besked. Prøv at respektere vaner og rutiner for andres dag og ikke genere dem på et tidspunkt, hvor de kan være travle eller hvile.

3. Skriv ikke romaner

SMS romaner

Tjenesterne til udveksling af korte beskeder er designet nøjagtigt til dette og intet andet. Hvis meddelelsessættet tager mere end 30 sekunder, er det måske fornuftigt at skrive et normalt brev eller en telefon?

4. Ring ikke som svar på en besked, hvis du ikke bliver bedt om det

Det er helt klart, at hvis meddelelsen du modtog ikke indeholder et direkte opkald for at ringe tilbage, skal du også besvare det skriftligt. Hvis en person ønskede at tale med dig, ville han ringe dit nummer selv.

5. Er du ikke blevet besvaret lige nu? Det er okay, rolig ned.

Hvis du sendte en vigtig besked og ikke modtog et øjeblikkeligt svar på det, så vær ikke nervøs. Desuden er det ikke nødvendigt at kaste din samtale med nyere og nyere SMS med dobbelt indhold. Hvis du ikke svarer, så er personen optaget. Eller ønsker ikke at kommunikere med dig overhovedet. Og i det første og andet tilfælde vil gentagne meddelelser ikke rette op på situationen, men kun forårsage irritation.

  20 lektioner i socialpsykologi, der vil være nyttige for alle

6. Brug ikke sarkasme, ironi og andre følelser.

SMS følelser

Korrekt formidle alle nuancer af hans tanker kan i nogle tilfælde ikke engang opleve forfattere. Især i det komprimerede format af en kort tekstbesked. Forsøg ikke at sætte i din besked den anden og tredje betydning, hvis du vil forstå det korrekt.

7. Hvis du er sen, send en besked til personen

Det er bare gode manerer. Send en besked til den person, der venter på dig, og angiv efter hvilken tid du vises.

8. Dobbeltkryd auto-korrektionen

SMS automatisk korrektion

Tastaturer mobile gadgets med funktionen autokorrektion gør undertiden et sådant skød, at din tekst sendes til modtageren på en helt anden måde. Kontroller omhyggeligt før du sender det, du faktisk skrev.

9. To gange, nej, tre gange, se hvem der sender meddelelsen

Der er ikke mere sikker måde at komme ind i en ubehagelig situation end at sende en fejl til din chef meddelelsen “Jeg savner dig, kylling” eller forvirre navne i adressebogen. Thrills er garanteret.

10. Responder proportionalt

Forsøg at tilpasse sig kommunikationsmåden for din samtalepartner. Hvis han foretrækker at udveksle monosyllabiske meddelelser i “Ja-nej-OK” -stilen, er det næsten ikke umagen værd med lange meddelelser til ham. Derudover er der et varenummer fire på denne liste.

11. Skriv ikke noget, som du ikke kunne sige personligt

SMS kinesisk

Der er ikke noget værre end at skifte de opgaver, du er bange for eller ikke vil udføre direkte på messaging-tjenesterne. Forlad ikke, find ud af forholdet, sladder eller snak uhøflighed. Generelt skal du ikke skrive noget, som du ikke kan gentage senere personligt.

  5 grunde til, at du skal snakke mindre og lytte mere

12. Brug ikke hashtags i meddelelser

Nogle mennesker tror, ​​at dette er meget avanceret og køligt. Faktisk # dumme # sjovt # latterligt.

13. Brug ikke forkortelser og slang

SMS forkortelse

Eller rettere, ikke engang det. Brug aldrig alle disse “lol, lyu, schA, dr, pasibki, plz …”, hvis de ikke er helt sikre på, at modtageren vil tage det tilstrækkeligt. Og det er bedre at glemme denne teenage slang, for hver gang din russiske sprog- og litteraturlærer svæver et eller andet sted.

14. Skriv ikke i store bogstaver. ALDRIG !!!

Kan du lide at blive skreg på dig? Det tror jeg ikke. Derfor må du aldrig misbruge caps, udråb, forhør og andre tegn, som er et sikkert tegn på hysteri og utilstrækkelighed hos en person.

15. Stem ikke overens, når du kommunikerer med en anden person

SMS regler

Der er ingen dårligere situation, når nogen under en livlig samtale modtager en besked og derefter straks reagerer på det. Dine samtalere føles således som tåber, og deres irritation i denne lejlighed er ret berettiget. Udsæt derfor svaret inden mødet, medmindre du selvfølgelig vil fornærme din virksomhed.

16. Skriv ikke på farten eller under kørslen

Når du rejser på byens gader – uanset om du er i fods eller i bil – mister du opmærksomhed og kontrollerer miljøet, kan det føre til meget dårlige konsekvenser. Og hvis man, når man rejser til fods, alt kan begrænses til en bump på panden, kan et forsøg på at dreje hjulet ved rattet være det sidste ikke kun for dig, men for andre mennesker, der ikke var heldige nok til at være i vejen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top