17TRACK – най-добрият инструмент за проследяване на съобщения без реклама

17TRACK уеб услуга, беше открит през юли 2010 г., като в същото време от AliExpress, от която, всъщност, и бумът на азиатски онлайн пазаруване. Година след година търсенето на евтини китайски стоки нараства стабилно, а след това и международната аудитория на 17TRACK също се увеличава. Услугата трябваше да се придържа към желанията на своите потребители: постепенно подобряване на механизмите, повишаване на стабилността и увеличаване на обхвата на платформите. Така че мобилната версия на сайта беше пусната в самото начало на 2013 г., а през октомври 2014 г. се появи първото издание на мобилното приложение за зеления робот. Вярно е, че остави много да се желае, така че не беше сред петте страхотни приложения за проследяване на парцели, които вече препоръчах.

В тази колекция любимият ми беше TrackChecker – изключително популярно и многофункционално решение от руски разработчик. Второто място на пиедестала остава за красивия AfterShip. Но оттогава настъпиха две важни събития. Първо, TrackChecker започна да показва реклами, които не можете да се отървете дори от парите (има възможност да дарявате или да затваряте реклама всеки ден). На второ място, екипът на 17TRACK свърши добра работа и разработи актуализирана, освежена и красива версия на приложението си. И заслужава най-ласкателните думи. Той съчетава най-добрите характеристики на TrackChecker и красивото покритие на AfterShip.

17TRACK е отличен мобилен проследяващ пакет 17TRACK е отличен мобилен проследяващ пакет

Предимствата на 17TRACK:

  1. Удобен, модерен и интуитивен интерфейс. Те наистина се радват на използването.
  2. Сканиране по страна на произход и държава на получаване. Рязката тракера може да се похвали с такава възможност.
  3. Проследяване на елементи за 170 пощенски услуги. Може би това не е рекорд, но всичко е най-неотложно за нас.
  4. Няма реклама.

  5 популярни приложения, които не могат да бъдат инсталирани на притурката ви за Android

Недостатъци 17TRACK:

  1. Автотехниката на приемащата държава не винаги работи. Това се случва рядко, но все пак. Лесно се добавя ръчно.
  2. Само една настройка е да се показват известия или не.

Последната точка не може да се счита за отрицателна, ако не за едно нещо: как да се определи колко често заявлението проверява състоянието на пакета? Опциите в настройките там, информация в помощника – също. Но това е изключително важно за много особено нетърпеливи граждани. ???? Лично аз не ми пука, но за читателите на Lifehacker, аз се обърнах към помощната услуга 17TRACK, където очертах точния интервал – 5 часа.

И някой ще пропусне тъмната тема на дизайна.

17TRACK е отличен мобилен проследяващ пакет 17TRACK е отличен мобилен проследяващ пакет

17TRACK Utility за IOS е бил освободен в средата на 2015 г., а тя не се различава от текущата версия на Android: все още толкова красива и безопасна.

Има и универсална програма за Windows. Но това е, с лекота, по-лошо от приложенията за мобилни платформи.

17TRACK е отличен мобилен проследяващ пакет

Определено препоръчваме да опитате 17TRACK. Много, много вероятно е приложението да стане ваш основен проследяващ пакет. Точно това се случи.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top